Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
Apáti Bence: A liberális sajtómunkások szerinti ideális világ

Apáti Bence: A liberális sajtómunkások szerinti ideális világ

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
”Azért verhettek meg egy 22 éves lányt mert szoknyát viselt.”
Apáti Bence legújabb blogbejegyzése.

”Azért verhettek meg egy 22 éves lányt mert szoknyát viselt.”

Ez volt az egyik cikk címe ma reggel a 444.hu-n. 

A dolog természetesen iszonyatos, mégis örömmel töltött el, amikor megláttam Soros úr egyik alapítványa által támogatott portál mondatait a Facebookon. 

Hiszen végre megtört a jég, eljött az igazság várva várt napja, bekövetkezett a pillanat, amire annyian vártunk: a 444.hu is megírta, hogy a sokszínűség nem mindig csodálatos, hogy az őslakosok és a muszlim vallású bevándorlók találkozása nem minden esetben torkollik kellemes és jó hangulatú csevegésekbe, hogy a különböző kultúrák keveredése ilyen és ehhez hasonló konfliktusokkal is jár, többek között Franciaországban. 

Meg ugye egész Nyugat-Európában. 

A jóemberkedő liberalis újságírók és csekély számú rajongóik ugyan hajlamosak azzal érvelni, hogy a multikulturális városrészekben lehet csak igazán jókat enni, meg, hogy nincs is annál jobb, mint amikor egy fárasztó nap után egy éhező szociológus hallgató megkóstolhatja a messziről jött népek egzotikus ételeit, csak épp azt szokták elfelejteni megemlíteni, hogy a dolognak vannak apró, szinte elhanyagolható árnyoldalai is. 

Például a fenti eset. 

Meg sok más is. 

A kölni tömeges erőszak, vagy a zsidó boltok, éttermek, illetve emberek elleni támadások, gyilkosságok, vagy a keresztény templomok felgyújtása, keresztény papok lemészárlása, stb. 

A sikertörténeteknek bajosan nevezhető esetekről pedig a szólásszabadság jegyében üzembiztosan hallgatni szokott a haladó, a mainstream sajtó. 

Aminek az az egyszerű oka, hogy a liberálisok kimondottan gyűlölik az igazságot, az egyik legnagyobb ellenségüknek tartják - ha tehetnénk simán betiltanák - hisz az igazságtól az esetek túlnyomó többségébe fasiszta, jobboldali szavazóvá válhat a buta, tanulatlan és nem kellő alapossággal érzékenyített nép. 

Így aztán az igazságot, a fenti valós veszélyek okán el szokták titkolni. 

Ezért is volt meglepő ez a mai 444-es cikk, de mondanom sem kell, akkorát kellett csalódnom, mint a gazdasági összeomlást 10 éve minden héten megjósoló Petschnig Mária Zitának. 

Ugyanis a szomorú esetet taglaló cikkből mindössze a muszlim, a bevándorló és a migráns szavak hiányoztak. 

Persze nem lehet 100 százalékos bizonyossággal kizárni, hogy nem Juszuf, Abdul és Ahmed kurvázta le, majd verte össze rövid szoknyája miatt a szegény francia lányt, hanem három szélsőjobboldali focidrukker. 

Ja, de. 

Teljesen ki lehet zárni ennek a lehetőségét. 

Tök nyilvánvaló, hogy mohamedán embertársainkat zaklatta fel annyira, hogy egy fiatal lány nem tetőtől talpig egy nagy, fekete zsákba bugyolálva ment ki az utcára, hogy összeverjék szerencsétlent. 

Tudja ezt a cikk szerzője, Fődi Kitti is. Pontosan tudja és talán a otthon a négy fal között, távol migráns simogató férfi kollégáitól, ma reggel aggódva meredt maga elé és miközben a reggeli szója lattés cappuccinoját szürcsölgette, azon morfondírozott, hogy legutóbb milyen hosszú szoknyában indult a bulinegyedbe szórakozni. 

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy még az is megfordulhatott a fejében, hogy azért nem is akkora dili, ami az elmúlt években Nyugat-Európában történik és, hogy végső soron egész megnyugtató, hogy a belvárosban este 11 után, hazafelé botorkálva, neki nem kell hasonlótól tartania. 

Biztosan tudja Kitti, csak épp nem merte leírni. 

Vagy igazából volt bátorsága lepötyögni, csak a szerkesztője húzta ki az igazságot a cikkéből? 

Esetleg úgy van ezzel az egésszel, mint az elvakult kommunisták? Hogy végül is, mit lehet tenni, a dicsőséges forradalom felé vezető út áldozatokkal van kikövezve? 

És, hogy igazán nem elegáns és haladó magatartás fennakadni olyan apróságokon, ha pár muszlim fiatal ripityára veri a nem elég erkölcsös ruhában flangáló fehér nőket? 

Nem tudhatjuk, hogy egészen pontosan mi történt, csak annyi bizonyos, hogy a sokszínű, multikulturális, azaz a liberális sajtómunkások szerinti ideális világ apró rendszerhibáinak taglalásával a 444 továbbra sem szándékozik megterhelni ideológiailag elkötelezett törzsolvasóit.

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Történelem (14) Egészség (50) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Jobbegyenes (2025) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (504) Heti lámpás (255) Szépségápolás (15) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Életmód (1) Nagyvilág (1454) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5292) Autómánia (61) Tv fotel (65) Tereb (138) Sport (729) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>