Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
nolimpia.jpg

Aljas aláírásgyűjtők

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jóhiszemű, hazafias gondolkodású, az országnak jót akaró embereket vezetnek félre az aljas aláírásgyűjtők és felbérlőik.

Valószínűleg hatósági beavatkozás szükséges. Egyes aláírásgyűjtők ugyanis megtévesztik a magyar állampolgárokat. Vélhetően felbérelt elkövetőkről van szó. Közügyben akcióznak, ezért egyértelműen közérdeket sértenek.

Helyre kell állítani a jogállamiságot.

„OLIMPIA – aláírás gyűjtés.” Tekintsünk el a helyesírási hibától. Helyesírási hibát elkövetni nem törvénysértés. Csak önmagáról állít ki szellemi szegénységi bizonyítványt, aki a köz elé tesz olyan irományt, amelyben gyerekes hibák láthatók.

Az aljasság másban ölt testet.

Az aljas aláírásgyűjtők ugyanis hazudnak a felirattal, és saját polgártársaikat vezetik félre, hogy kielégítsék aljas felbérlőik aljas kívánságát. Hamis látszatot keltenek, és jó szándékú emberek jóhiszeműségével élnek vissza.

A visszaélés aljasságát követik el.

A nagybetűkkel harsogó OLIMPIA szó ugyanis azt sugallja: „akarjuk” az olimpiát. Az aljas aláírásgyűjtők azonban pont az ellenkezőjét akarják: megfosztani a magyar etnikumot egy sikerélménytől.

Ahogy a 96-os expó esetében tették.

Az aljasság visszaköszön. Akkor egy SZDSZ nevű konda hazudta tele az országot világkiállítás-ellenes sületlenségekkel. Kísértetiesen hasonló aljasság bújt meg a hazugsághadjárat mögött, mint a mostani hazudozás.

Még piros-fehér-zöld színekkel is félrevezették az embereket.

Mintha nem került volna süllyesztőbe a – miként Medgyessy Péter miniszterelnök 2004 augusztusában fogalmazott – „korrupcióval teli” SZDSZ.  Páholyból nézik és szervezik a rombolást: gáncsolják a magyar etnikum építkezését.

OLIMPIA…

Gyertek, írjátok alá, bamba gyászvitézek. Mi vagyunk a jótevők. Mi gondolkodunk helyettetek is. Nektek nem kell gondolkodni, csak írjatok alá. „Nekünk szükségünk van az ön szavazatára” - ez a legőszintébb szlogen volt az SZDSZ-től annak idején.

Nem önnek van szüksége ránk, hanem nekünk önre.

A bárgyú voksolók meghatódtak ettől az arrogáns érdekérvényesítéstől, és húzták az ikszet… Most ugyanerre a bárgyúságra alapoznak. OLIMPIA… Gyertek, írjatok alá, majd mi leadjuk az aláírásotokat oda, ahová kell.

Ne olvassátok el, mit írtok alá.

Bízzatok bennünk, mi gondolkodunk helyettetek is, mi jobban tudjuk, hogy mi a ti érdeketek, majd mi érvényesítjük azokat, hiszen ti korlátoltak vagytok, gyerekek vagytok, nem vagytok alkalmasak politizálásra, itt a mi érdekeinknek kell érvényesülni.

Mert mi ehhez vagyunk hozzászokva Magyarországon.

A megtévesztő kiírásra nem szabad legyinteni. Jóhiszemű, hazafias gondolkodású, az országnak jót akaró embereket vezetnek félre az aljas aláírásgyűjtők és felbérlőik. Át kell világítani a felbérlők anyagi helyzetét, kideríteni honnan kapják a pénzt az akcióhoz.

Valószínűleg hatósági beavatkozás szükséges.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2339) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mozaik (83) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Gazdaság (665) Autómánia (61) Belföld (7) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Sport (729) Politika (1581) Mondom a magamét (6142) Heti lámpás (259) Életmód (1) Nagyvilág (1465) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>