Ma 2023 február 03. Balázs napja van. Holnap Ráhel, Csenge napja lesz.
swedenmigrant00-660x330.jpg

A svéd modell – az ideológia butává is tesz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Svédországban a migránsok már gyakorlatilag szabadon garázdálkodhatnak a női lakosság körében.

A migránsok általában férfiak, vagy őket minden körülmények között támogató (lényegesen kisebb számban ugyan) mohamedán vallású nők. Az etnikai svéd nőket meg nem védi meg sem a rendőrség, sem az államszervezet, sem a jog, sem a svéd “férfiak” a szegény, pozitívan privilegizált mohamedán hódítóktól. És ezt a migránsok pontosan tudják…

A svéd törvények legfeljebb a svéd férfiaktól védenék meg a svéd nőket, de azoktól már nem kell, mert a svéd férfiak sem a mohamedán, sem a kelet-európai definíció szerint nem férfiak többé.

A félreértések elkerülése végett nem váltak valami gender entitássá, egyszerűen eltűntek. Talán a magyar kocsmai szleng “puhapöcs” kifejezése írja le őket a legjobban. Ezek annyira gyávák már, amennyire egy liberális csak gyáva lehet. Végül is jogos minden erőszak, mert a svéd nők kirekesztőek, ha maguktól nem tesznek a mohamedán migránsok kedvére.

Érdekes, hogy a legsúlyosabb filoszemitizmusban szenvedő liberálisok is milyen gyorsan pattantak le a zsidók és Izrael mellől, amikor az iszlám hódítás megkezdődött. Most a második legkedveltebb célcsopijukat adják a hódítók kezére, az elnyomott európai fehér nőket. Egy európai fehér nő, nyilván eredendő rasszizmusa következtében, alapesetben kerüli a mohamedán férfiakat és valószínűleg Trump hatása alatt áll, amikor ellenzi, hogy végigmenjen rajta egy egész menekültszállás. Egy ciszhetero nő ugyanúgy elárulja a forradalmat, mint egy nyüves ciszhetero férfi. Egy fehér ciszhetero nőnek még félni sincs joga Svédországban, hiszen ezen aljas érzelmével a migránsok ellen hangolja a közvéleményt.

A liberalizmus végtelen individualizmusánál csak az ostobasága hatalmasabb, nem érti meg, hogy amikor három elmebeteg (európai értelemben véve), mohamedán hátterű migráns a Facebook-on közvetíti egy fehér nő megerőszakolását (Hol van ilyenkor az annyira éber Facebook gondolatrendőrség? Vagy az ilyesmire nem vonatkozik?), akkor az egész svéd társadalomnak üzennek: Féljetek, mert mind így jártok majd végül.

A svéd liberális sajtó persze sietett a bejelentő tanú személyazonosságát, címét nyilvánosságra hozni, hogy segítse a mohamedán terroristákat a célpontjuk megtalálásában.

Miféle lények ezek a liberálisok? Azt látjuk, hogy napról-napra agresszívebbek lesznek, gyakorlatilag általánossá vált, hogy verbális és fizikai, intézményesített erőszakot alkalmaznak azokkal szemben, akik bármiben is ellent mernek nekik mondani. Ezidáig csak az volt általános, hogy mindent megtettek a mohamedán terroristák Európába jutásáért, továbbá azért, hogy őket rejtegető tömeg telepedjenek meg Európa nagyvárosaiban, de most már nyíltan támogatják a fehér nők elleni szexuális erőszakot is.

A svéd modell a német és a francia modellek jövőjét mutatja, azt, ahogy a hódítók felszámolják a közbiztonságot, az őslakosság erkölcsi szabályait, majd a jogrendet. És ebben, mintegy ötödik hadoszlopként, apait-anyait beleadva segítik őket a liberálisok, a tömegkommunikáció bűnbandája és a jobbára pszichiátriai betegekből álló “művésztársadalom” színész és egyéb celebjei.

A normális emberek mindig is mély és átható undort éreztek mindig is a nácik, nyilasok és kommunisták iránt, akik ideológiájukba beleőrült vezetőik árnyékában általában sima rablási céllal vettek részt a “forradalomban”.

Ezt a mély undort most a liberálisok iránt érezzük, akik mindent, de tényleg mindent hajlandók feláldozni a társadalmunk hagyományaiból, értékeiből, hogy néhány hónappal tovább élhessék ki beteges hajlamaikat és remélhessék, hogy az iszlám segítségével el tudják majd pusztítani az európai nemzeteket, az európai embereket, a teljes európai civilizációt.

Lehet, hogy az illiberalizmus már nem lesz elég, sokkal harcosabb antiliberalizmusra van szükség, az iszlám hódítást katonai erővel, szövetségeseik, a liberálisok ámokfutását pedig a normális emberek értékrendszere mentén, akár tömegmegmozdulások szervezésével is, de meg kell végre fékezni. Olyan jogrend kell, amely a normális emberek világképét tükrözi vissza és nem egy szélsőséges kisebbség haza- és nemzetárulását emeli törvényerőre.

Javaslom, hogy Magyarország nyilvánítsa ki, befogadja azokat a svéd nemzetiségű menekülteket, különösen nőket és gyermekeket, akiket a liberálisok és a mohamedánok elüldöznek Svédországból, vagy bárhonnan Európából.

A magyar férfiak, katona- és rendőrnők készek őket megvédeni.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Életmód (1) Vetítő (30) Mondom a magamét (6589) Belföld (8) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Politika (1581) Mozi világ (440) Egészség (50) Gazdaság (675) Autómánia (61) Nagyvilág (1305) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (516) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Jobbegyenes (2538) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>