Ma 2022 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
Ákos: Káros ostobaság a meg nem született gyermekeket migránsokkal pótolni

Ákos: Káros ostobaság a meg nem született gyermekeket migránsokkal pótolni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A Kossuth-díjas előadóművész kiáll a keresztény értékek mellett, ellenzi az illegális migrációt és továbbra sem hajlandó a karácsonyt fenyő-, vagy téliünnepnek hívni.

A nyugati értékek ellen nem Magyarország lázad, hanem maga a Nyugat, kezdve azzal, hogy hosszas lobbimunkával „kipöccintették” a kereszténységre való puszta utalást is az Európai Unió alapokmányából – jelentette ki Kovács Ákos zenész az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

A Kossuth-díjas előadóművész kiáll a keresztény értékek mellett, ellenzi az illegális migrációt, továbbra sem hajlandó a karácsonyt fenyő-, vagy téliünnepnek hívni, és kritikával illette azokat, akik úgy vélik nincs szükség az európai kultúrára.

Kovács Ákos a normalitás elleni lázadásként értékeli, hogy vannak bizonyos országok, amelyek a más kultúrájú idegen népek betelepítésében látják a demográfiai és gazdasági problémák megoldásának kulcsát.

Káros ostobaság a meg nem született gyermekeket migránsokkal pótolni
– jelentette ki a Kossuth-díjas előadóművész, aki szerint Magyarország megmaradt a „józan paraszti ész” talaján.
Felhívta rá a figyelmet, hogy meglátása szerint napjainkban az úgynevezett megszállott ideologikus értelmiségiek előképei a Szentírásban a farizeusok, akik örökké kellemetlen helyzetbe akarják hozni a Megváltót.
 
A Napi aktuális adása]]> IDE kattintva ]]>megtekinthető.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Belföld (6) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (509) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Életmód (1) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (140) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5845) Kultúra (6) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2205) Politika (1579) Gazdaság (664) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (256) Egészség (50) Nagyvilág (1464) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>