Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Addig ásta, míg beleesett

Addig ásta, míg beleesett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Most visszanyalt a fagyi.

 

A túlmozgásos Tordai Bence akut rohamairól már többször megemlékeztem e hasábokon. Osztom Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető diagnózisát, miszerint a Párbeszéd-képviselő fő tevékenysége a provokáció. Igaz, maga a kétségbeejtő ember sem vitatja, hogy a botránypolitizálás az őt is soraiban tudó ellenzék lételeme. Azt nyilatkozta, jelentéktelenek lennének a parlamentben trágárkodás és botrányok nélkül, csak ezek eredményeznek számukra „kattintékony” eseteket; csak így ér el az ellenzéki képviselők üzenete az emberekhez. Botrányok nélkül senkit sem érdekelnének. (Ez persze költséges mulatság. Legutóbb, amikor az Országgyűlés megszavazta Tordai esedékes büntetését, a visszaeső randalírozó közösségi oldalán gyűjtést kezdeményezett – így szokták odaát.)

Azóta is egyre erőlködik szegény. Annak pedig ismerjük a végét…

Most azonban visszanyalt a fagyi.

„Úgy látszik, magánélete is csak az állampárt képviselőinek lehet, az ellenzékieknek nem: ma annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre” – írta Tordai a minap. […] „Az apropó annyi volt, hogy bepereltem a fideszes kormányhivatalt a luxusvillázós lejárató kampányban vállalt szerepük miatt, és ma jött helyszíni szemlére az indítványomra kirendelt igazságügyi szakértő. Hogyhogy nem, a Fidesz-média erről is tudomást szerzett, és megszállták a környéket…”

„Nocsak, nem tetszik a sajtószabadság és a transzparencia? Hát nem ezekért harcoltok?” – érdeklődik egy kommentelő. Egy másik arról biztosítja a hegyvidéki látványépítészt, hogy a bírósági tárgyaláson még többen lesznek.

Mi is megyünk.

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Szépségápolás (15) Sport (729) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Életmód (1) Mondom a magamét (7603) Történelem (18) Belföld (11) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Egészség (50) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Gazdaság (709) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (313) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2804)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>