Ma 2020 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Aczél Endre most Balczó Andrást vádolja

Aczél Endre most Balczó Andrást vádolja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt olvassák el!

Bevallom nagyjából akkor hallottam utoljára Aczél Endréről, amikor már a Népszabadság számára is vállalhatatlanná vált, mert Kiss László úszóedző ügyében azt írta a Facebook oldalára, hogy az erőszak áldozata "szeretett kefélni". 

Aczél Endre most Balczó Andársba rúgott bele néhányat. Mondjuk jókor, mert a legendás öttusázó éppen csütörtökön vette át a MOB és a MSÚSZ közös életműdíját. Háromszor nyert olimpiát, tíz alkalommal volt világbajnok és tizenkétszer győzött Európa-bajnokságon. Ha valaki, akkor ő megérdemelte az elismerést, hiszen ez az élet valóban mestermű. A díj átvételekor Balczó András felemelő beszédet mondott. Szabó Lőrinc, Ady Endre és még az Isten is benne volt. 

És akkor a Facebookon előkerült Aczél Endre, s a díjátadóval kapcoslatos egyik poszthoz ő maga is hozzászólt.

Balczó kb. 40 éve a keresztény hit erkölcsi magaslatairól oktatja az országot, és tudomást se akar venni arról, hogy minden disznóságban benne volt. Holott nem volt a Jóisten kiválasztottja, hanem egy kiemelkedően tehetséges sportoló. Más. Egyik társától tudom, hogy mi zajlott az öttusázók sportuszodai pihenőszobájában a csajokkal. A fiúk is hárman voltak, nem jelentette fel őket senki. Megint más. Balczó NEM ment el Móna temetésére mert Móna anyja zsidó volt. Elég??+

Elég… Sőt! Sok is!

Mert az egy dolog, hogy Balczó András engem nem oktat semmiféle magaslatról, ez a legkevesebb. Hogy a tehetség és a kiválasztottság összefüggésben áll-e azt nem tudom, de hajlamos vagyok elhinni, hogy akad valamennyi. Balczó Andrást kedveli az Isten – ezzel talán kár vitatkozni. De aztán jönnek a vádak. Nem egyértelműen leírva, hanem ködösítve, általánosítva. Így vádolja meg a teljes öttusázó társadalmat… Aztán tovább is megy, mert állítása szerint Balczó András azért nem mert el valakinek a temetésére, az elhunyt édesanyja zsidó volt. Ez ugye azt jelenti, hogy Aczél Endre értelmezése szerint az öttusa történetének legnagyobb alakja antiszemita. 

Szomorú…

Aczél Endre már megint a Facebookon éli ki magát. A saját érdekében el kellene kerülnie a jövőben a közösségi oldalt. Még a végén a Népszavánál sem kérnek majd többet belőle.

 Kecskés István - ]]>https://media.blogstar.hu]]>

Hozzászólások

2018-01-15 00:21
Nagyon szomorú történet. Heller, Konrád, Aczél.....nem kellene valakinek félre hívni őket és megkérni rá, hogy ne égessék magukat szénné?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (243) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (490) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571) Nagyvilág (1452) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Autómánia (61) Egészség (50) Mondom a magamét (4818) Tereb (140) Jobbegyenes (1856) Belföld (5) Gazdaság (652) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Sport (729) Kultúra (6) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>