Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
Gyűlölködés, a kommunista hagyaték

Gyűlölködés, a kommunista hagyaték

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kovács László ördögi terve bevált. Isten óvja tőlük hazánkat!

1998-ban, amikor az MSZP-SZDSZ kormány megbukott és elvesztették a választást, Kovács László az MSZP meghatározó politikusa, meghirdette máig ható gyűlöletpolitikáját.

A lényeg az volt, hogy ki kell találni, kreálni kell a Fideszt lejárató hazugságokat, ezeket el kell juttatni a velük szimpatizáló médiákhoz, azok leközlik és ily módon, mintha nekik semmi közük nem lenne az álhírekhez, ezekkel támadni lehet mindennap a Fidesz kormányt.

Bevált.

Ma már ott tartunk, hogy álhíreket gyártó oldalak jönnek létre, amelyek a legképtelenebb, sok esetben aljas hazugságot adnak a jelenlegi kormány tagjainak szájába.

Néhány példa: a Fidesz 75 évre emeli a nyugdíjkorhatárt, a Fidesz meg akarja szüntetni a nyugdíjat, a Fidesz meg akarja vonni a 70 éven felüliek egészségbiztosítását, a Fidesz lenyúlta a magánnyugdíjakat - és nem megszüntette az MSZP kifizető helyeket - ... És lehetne sorolni. Ezekkel és sok más hasonló hírekkel táplálják a gyűlöletre éhezőket, nap mint nap. És ők fogyasztják rendületlenül és ezek hatására, öklendezik magukból, beteg lelkületük gondolatait.

Gyalázkodnak, fenyegetnek, akasztanának. De osztják a rágalmakat, az ostobaságokat a tájékozatlan ok is. Hiszen nem zörög a haraszt mondják, mert kicsit utána nézni a dolgoknak, tájékozódni, fáradságosabb. Épp úgy mint tanulni. S mint tudjuk az ostoba nem szereti az okosabbat, a tanultabb embert. Kovács László és társaik, elérték céljukat.

Ezt a politikát folytatja ma már a teljes ellenzék.

Épp úgy, mint tették ezt a kommunisták az elmúlt 100 évben, a gyűlöletre építik politikájukat, továbbá minden gazemberséggel ( lopás, korrupció, lenyúlás, maffiázás, diktatórikus magatartás ), amit elkövettek, elkövetnek, vádolják meg ellenfeleiket, vagy sokkal inkább ellenségeiket.

Isten óvja tőlük hazánkat.

Forrás: Facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2341) Irodalmi kávéház (513) Egészség (50) Vetítő (30) Sport (729) Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (259) Nagyvilág (1465) Gazdaság (665) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Történelem (15) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6147) Kultúra (6) Tereb (141) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (7) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>