Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Liberális–Valóság közéleti Ablak-Zsiráf

Liberális–Valóság közéleti Ablak-Zsiráf

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Kiskáté és értelmező kéziszótár.

, ha véletlenül haladó baloldali (vagy méghaladóbb jobbikos) sajtótermékekből kényszerülnének tájékozódni.

Alulról szerveződő – Sorospénzen Párizsba tanácsokért kijáró

Államilag garantált alapjövedelem – Száraztészta és babkonzerv helyett most ezek árával kívánják megvenni a fogatlan szavazótábort

Barna eső – Párszor megkergették a kékeket az MTK-meccs után, de hátha most végre lehet rájuk számítani 0rbán elzavarásában!

Civil – Diverzáns

Csapatépítő tréning – Pofavágás nélkül végigülöd a cégnél a Szirárványmunkacsoport dagadt, tüsihajú aktivistáinak szabadnépfélóráját, ha nem akarod a holnap reggelt is a HR-en kezdeni!

Demokrata – Gyurcsány szakácsművészetében jártas

Dzsudzsák – Az a válogatott futballista, akin keresztül a liberálisok 0rbánba próbálnak rúgni

Európai értékek – Európán kívüli értékek Európában + buzik

Érzelmekkel teli – MSZP-s aggódás a bérből és fizetésből élőkért, a magas adókért, volt SZDSZ-es egészségpolitikus aggódik a kórházi ágyszámcsökkentésért, oktatáspolitikus az érettségiért, volt hetihetesrésztvevő a magyarságért, afféle politikai Robin Williamsek, akik a film végén vonósok zenei aláfestésében szabadítanák ki a fogságban élő kis Willyt, ha kapnának még egy esélyt tőled!

Földes András – Dömdödöm/Mikkamakka/Micimackó Jamie csodalámpájával a kezükben

G-nap – Simicska szokás szerint bebaszott, de most nagyon, illetve ez az a pillanat, amikor hirtelen két ATV lett, valamint a Magyar Nemzet is visszatért polgári gyökereihez (a továbbiakban lásd: Polgári)

Gyalázatos – Ilyen intézkedésnek nevezzük, amikor a Fidesz valaki olyannak kedvez, akinek a korábbiakban nem kedveztek. Lásd: A minimálbér megemelésével és adómentességének megszüntetével jól jár a dolgozó és az állam is, szerencsétlen kispénzű multit viszont megsanyargatják, ami 2010 előtt nem volt!

HírTV – Napkelte és Heti Hetes modern díszletekkel, Simicska pénzéért Miniszterelnök Urat eláruló munkatársak közreműködésével

Intoleráns – Rendőrt hív a falujában tartózkodási engedély nélkül kószáló, nem túl világos színű embertársainkra + elkapcsol a pornómegosztón, ha többszöri világos kérés ellenére is gay-snowballozást dob fel az algoritmus

Jogállam/Jogállamiság megszűnte – Őszinte aggodalom azért, hogy 27 évvel a rendszerváltás után már csak a bíró kar háromnegyede komcsi

Kulturális sokszínűség – Hamburgi müzezzin, véreztető kecskevágás a lakótelepi erkélyen

Lehet Más a Politika – Nem lehet más az MSZP-SZDSZ

Morál – Erre fognak hivatkozni az MSZP-sek, ha kénytelenek beismerni, hogy a Fidesz bármilyen tevékenységéhez képest az övék még szerintük is szar volt

Normális értékrend – Buzik reverendában kartonpapír semjénekre maszturbálnak az Andrássy úton

Nyugat – Állítólag 2010 óta ide fognak emigrálni mind a libsi kommentelők már a jövő héten, ha nem lesz nagyon gyorsan az, amit ők szeretnének

Open Society Foundation – Millárdos filantróp személyes hobbiból olyan szervezeteket támogat, amelyek újabb országok hatékony megshortolásáról gondoskodnak számára.

Összefogás – Koalícióképtelen MSZP-SZDSZ

Ősmagyarok – A liberálisok által kigúnyolt nem liberális magyarok gyűjtőneve. Illetve azon más egyéneké, akik fel merik hánytorgatni, hogy az adott liberális nagyapja 65 éve körmöket tépett/veséket vert le.

Polgári – Kiugrott/pénzért átállt, Simicskával tartó volt fideszes. Pénzért bármit és bárkit elárul, a  fentebb már felsorolt Morálra fog hivatkozni, illetve arra, hogy 0rbánnal szemben ő jeleníti meg az igazi Fideszt.

Queer – Olyan buzi, akikről még a libsik se tudják, hogy pontosan micsoda

Roma – Fehérek által elnyomott kisebbség, akinek szerencsétlen sorsára szociológiai tanulmányokban kell felhívnunk a figyelmet, ill köcsög korrupt fideszes cigányok, akik megszülték a nyakunkra 0rbánt is

Sajtószabadság megszűnése – Minden megszűnt kommunista napilapra három liberális portál alakul

Szakma/Szakmai – Párttaggyűlés tudományos köntösben

Te nem tudod, mi van vidéken – Te tudod, hogy mi mit gondolunk arról, mi van vidéken

Tyereskova – Hajdan elismert művésznő volt, de most már csak egy politikai köcsög lett, amióta 0rbánokat fest!

Uber – Ezzel közlekedtek a gömbföld bolygótudatudatos hipszter vegán pulóveresei, amíg a geci0rbán be nem tiltotta Londonban is!

Új egyenlőség – Bevételeid jelentékeny százaléka ismét elletésre/IMF-hiteltörlesztésre fog elfolyni

Üres lufi – Ezen a gúnynéven illeti az MSZP a Fidesz azon fontos témáit, amelyeket sajtótájékoztató keretében bagatellizál, majd 3-6 hónap múlva mégis fontos témák lesznek (lásd még: álprobléma)

Űrállomás – Liberális viccelődés doktor Miniszterelnök Úr épülő-szépülő szülőfalujáról. Általában kétfarkú kutyák követik el, stadionra, kisvasútra használják.

Vidéken terjeszkedő sajtótermékek – Üllőn is fogható lesz a Klubrádió

Watchdog – (őrkutya) Önmagát a kormány ellenőrének képzelő, állítólag független, valójában SZDSZ-es újságíró/színházcsináló. Van blogja és rendszeresen jár tüntetni, ahol időnként kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálja magát apró rendbontások segítségével a kamerák előtt előállíttatni.

Xenofób – Nem nézi jó szemmel, ha gyümölcsöséből meleg barna szempárok lakmároznak okostelefonálás közben

Zázrivecing – A múlt azon fejezeteit nevezzük így, amelyet balliberális filozófusok saját hatáskörben megváltoztathatnak

Zsarnok/Zsarnoki – 0rbán Viktor személyét és rendszerét nevezik így, mert diktátorként, velőtrázó cinizmussal, hatalomban maradásához a szabad választások ördögi módszerét használja fel eszközként.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Belföld (7) Sport (729) Nagyvilág (1465) Mozi világ (440) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Jobbegyenes (2340) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gazdaság (665) Egészség (50) Életmód (1) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (259) Mondom a magamét (6144) Flag gondolja (33) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>