Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Ágika társat keres

Ágika társat keres

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A válaszokat várjuk a „Szomika vagyok, mosolycica lennék” jeligére.

Kunhalmi Ágnes lett az MSZP arca. No, nem ő lesz a miniszterelnök-jelölt, ő csak a januári kongresszusig vigyorog és picsorog a kamerák előtt a pártot reklámozva. Utána kiderül, hogy a vezérek megalkudtak-e valakivel, avagy már nincs is miről üzletelni. Győz a szocialista realizmus: a kasszát risztelve bezárják a boltot. De mi van, ha Ágika közben programot hirdet? 

„Hirdetés”

Tárgy: Társkeresés, haszonalapú kapcsolat és érdekházasság lehetőségével; tartós és rövidtávú viszony is érdekes közös megegyezés esetén.

Feladó: Magyar Szocialista Párt

Sziasztok! Kicsit korosodó, de laza erkölcsiségű, fiatalos pártot képviselek Budapesten. Egykor kormánypárt voltunk, azonban az idő vasfoga minket sem kímélt. Most már lassan a parlamenti küszöb átlépése is siker lenne, de ennek ellenére még mindig az élet szép pillanatait keressük.

Társunk lehetne egy szintén a fővárosban szocializálódott, jólszituált szervezet. Káros szenvedélyektől nem kell mentesnek lennie, ilyesmi az MSZP-ben csak zavart okozna. Így az árulás, lopás, korrupció, a haza kedvező haszonkulcsú kiárusítása elképzelhető. Természetesen csak közös „szimpátia”, a kölcsönös „bizalom” alapján, hogy mindenkinek jó legyen. A készpénz még senkit sem csalt meg!

Komoly szándékú jelentkezőket várunk, mert nagyon rossz a magány. Csalfák és léhűtők ezért ne sokáig kíméljenek!

Elképzelhető pillanatnyi, rövidtávú, avagy választásokig tartó flört is. Sőt, azután is nyitottak vagyunk a találkozókra. Mert nem a kimondott szó, hanem a pénz iránti vágy kötne össze minket. A legtisztább kapocs!

Így elképzelhető akár hosszútávú együttlét is; olyan társra is nyitottak vagyunk, aki családot alapítana. Tudjuk, hogy ez nem egyszerű. Az anyaság csodálatos érzését már átéltük egyszer. Csalódnunk kellett: Feri elhagyott minket, majd visszatért követelőzni!  Most minket e zabigyerekkel együtt kell elfogadnod! Mint minden zaklatott felmenőkkel rendelkező kamaszodó, ő is szeleburdi, önkényes és kissé pszichopata, de a lelke mélyén jó és tiszta bankszámla lobog. A mi nevelésünk!

De mint jeleztük: nyitottak vagyunk új famíliát alapítani, utód is jöhet. A pillanatnyi tűztől, a léha, ám annál melegebb momentumoktól sem félünk. Láttuk Fekete-Győr Andrást a hercig Frans Timmermans „barátságában”, Brüsszelben. Nekünk az Európai Bizottság alelnöke, aki Soros Györgyöt – a mi Gyuri bácsinkat – legjobb barátjának nevezi, a legjobb vőfély.

Lehet ez nyitott házasság is, ha ez a kérés. Romantikus alkatok vagyunk. Izgalmat is keresünk. Kezdenénk viszonyt olyanokkal is, akik egykor félreléptek a demokrácia mezsgyéjén, kicsit fasiszták és antiszemiták voltak, de ma – bűnt bánva – tisztábbak, mint akármelyikünk! Mi modern szocialisták vagyunk, előttünk nincsenek erkölcsi gátak! András lehet Gábor is, ha úgy alakul… Mi, szocialisták, nem vagyunk kirekesztőek!

Kérem, hogy a hirdetésünkre jelentkezők ennek fényében becsüljék fel értékünket!

Van ma Magyarországon párt, amely annyiszor fordított volna erre-arra köpönyeget, mint mi?

Van ma Magyarországon párt, amelynek kormánya jobban adósította volna el a hazát?

Van ma Magyarországon párt, amely nálunk többet tett volna azért, hogy mások szabják meg, hogyan éljünk?

Nincs! Ez a mi, a magyar szocialisták becsülete!

Ezért kínáljuk most fel ismét magunkat! Vezetőinket, tagjainkat és főleg szavazóinkat. Kalandorok, politikai egyéjszakások se kíméljenek, új kalandot keresünk! Mi, a Magyar Szocialista Párt! Találjunk egymásra, hisz párosan szép az élet!

A válaszokat várjuk a „Szomika vagyok, mosolycica lennék” jeligére.

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7657) Sport (729) Politika (1582) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Gazdaság (711) Belföld (11) Mozaik (83) Történelem (18) Jobbegyenes (2815) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Heti lámpás (319) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (9) Tereb (146) Vetítő (30) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>