Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
f30be1bf885f0416c0ac60b11bee2b63.jpg

A változatosság gyönyörködtet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Megnyugtató, hogy senki nem teljesen normális. Vannak a megszokott idiótáink, mint a Merkel vagy az alkoholista Junker vagy a közel-keleti közösségi Hop on Hop Off szolgáltatásba belevágó Soros, {...}

{...} illetve a megerőszakolást 70 éve epekedve hiányoló Heller Ágnes, de rögtön itt az ellenpólus, a cseh köztársasági elnök.

“Az integráció hasonló kultúrák esetében lehetséges, a hasonlóságok viszont változhatnak. A vietnámi és az ukrán kommunisták például anno jól beolvadtak a cseh társadalomba.” – fejtegette lenyűgöző bölcsességgel Milos Zeman, a 71 éves baloldali politikus, a Cseh Köztársaság első közvetlenül megválasztott elnöke. 

Ez utóbbi azért nagyobb súlyt ad a szavainak, mint egy friss nyertes willkommenje az Open Society támogatási lottójáról. A szélbalos elnök nem most kelt ki először a muszlim honfoglalás ellen, de friss fejleményként azzal az összeesküvés-szagú elmélettel jött elő, miszerint az egész az egyiptomi muszlim közösség mestermunkája, annak érdekében, hogy totális kontroll alá vonhassák Európát.

Bár az sem elképzelhetetlen ugye, hogy maguk a gyíkemberek vannak a háttérben, akik most jöttek utánunk a Szíriuszról…

Zeman – azért néha képes félretenni az egyiptomiakat és a gyíkembereket – már akkor értelmesen pesszimista olvasatban értekezett a népvándorlásról, amikor a német kancellár még transzgender feministák által feltartott üdvözlőplakátok előtt szelfizgetett terroristákkal a jövő németjeivel. Ki merte mondani minden liberális jogvédő rémálmát: ez bizony egy irányított, megtervezett invázió.

Hogy irányított és tervezett-e az „invázió” az kérdőjelet ér a mondat végén, de mindenképpen hidzsra, ami, ha nem is Európai elfoglalására irányul, de az lesz a végeredménye.

Úgy tűnik, ezt még mindig sok – egy csimpánznál papíron értelmesebb – ember nem látja. Az időközben liberálissá visszafejlődő pápa például 5000 muszlimot nagy örömmel üdvözölt a Vatikánban, ahol valami kultúráról, meg értékekről beszélt. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt a migránsok megértették, de legalább ficki-fickizni nem akartak lengén öltözött nők hiányában.

A kemény szavak ellenére a csehek egyébként végül rábólintottak (nem fellebbeznek, habár nemmel szavaztak) a kvótarendszerre, úgy döntöttek befogadják a rájuk leszámolt párezer atomfizikus-agykutatót. Annak ellenére, hogy a miniszterelnökük ezt teljesen értelmetlen tevékenységnek tartja egy mindenáron Németországba eljutni akaró tömeg esetében. Pláne, mert – ezt már mi tesszük hozzá – Csehországban csak két jó dolog van: a csülök és a sör, de ebből a kettőből pont nulla érdekli a muszlim világ mobilis férfitársadalmát.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15) Sport (729) Vetítő (30) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Életmód (1) Kultúra (9) Politika (1582) Gazdaság (713) Mozaik (83) Mondom a magamét (7712) Tv fotel (65) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2824)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>