Ma 2024 július 17. Endre, Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.
A terrorista ügyvédje

A terrorista ügyvédje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Harcba küldik Bárándy Péter volt MSZP-s minisztert.

Migráns szabadsághőst kreálna egy terroristából a libbal. Nyugati gazdáik megbízása világos: Ahmed H. felmentése lesz a jel a demokratáknak, hogy Orbán legyőzhető. Ezért harcba küldik Bárándy Péter sztárügyvédet, volt MSZP-s minisztert.

 „Sztárügyvédet kell fogadni!” – mondta ki a verdiktet Ahmed H. bátyja a berlini családi tanácson. Ahmed H. szülei, fivére, sógornője, unokahúga és három unokaöccse azután érkezett Németországba, hogy a szír férfi vezetésével a migránsok 2015 szeptemberében erőszakosan áttörték a magyar határt. Azóta a német állam nagyvonalúságát élvezték, de azt kevesellték, szükségük volt Ahmed H. „utaztatási” kapcsolataira és példátlan pénzügyi tehetségére.

Ahmed H. bátyját, Abdullah-t a család jogértő embernek tartotta, hiszen annak idején egy Aleppo melletti faluban a helyi mufti kecskéit legeltette. Így tökéletesen tisztában volta az európai – és főleg a magyar – jogrendszer útvesztőivel.

Sztárügyvédre vonatkozó javaslatát ezért fenntartások nélkül elfogadták. De ki legyen? Szakmai vitába kezdtek. Magyar György precízen kreatív érvrendszeréről például még a leghevesebb harcok idején is legendákat meséltek az aleppói zöldséges kofák. Zamecsnik Péterről Damaszkusz külvárosaiban tartottak több szakmai szimpóziumot a kebab-dílerek.

Szamira fodrász-unokahúg viszont Bánáti János ügyvéd urat akarta választani, Törökországon átutazva egy jogász magazint lapozgatva csupa jót olvasott róla. A vitában még felmerült Ruttner György és Futó Barnabás neve is, a család végigvette jogászi sikereiket és kudarcaikat, perbeszédeik kapcsán kisebb szakmai vita is kialakult Alzina-mama háztartásbeli valamint Ibrahim másod-unokaöcs és hivatásos ingyenélő között.

Végül a kérdést Musztafa papa zárta le, aki szerint az ő emberük Bárándy Péter, hiszen ő már igazságügyi miniszter is volt, és ő sok szépet hallott a regnálása alatt született reformokról.

A Kedves Olvasó azt hiszi, hogy ez csak abszurd fikció, honnan ismerne egy szír család akár egyetlen budapesti jogászt is, nemhogy válogasson közülük? Hát nem is tudom… Hiszen a hivatalos indoklás szerint ]]>a „család döntött” arról, hogy ne a kirendelt ügyvéd, hanem Bárándy Péter képviselje Ahmed H-t ]]>a jövő csütörtöki másodfokú tárgyalásra.

Mert ha nem így volt, csak egy megoldás van.

Ahmed H-t az Amnesty International találta meg Soros Györgynek és brüsszeli barátainak. Kellett valaki, akivel meg lehet személyesíteni a migránsok ellen elkövetett magyar „rendőri terrort”. Jöhet újabb kötelezettségszegési eljárás, felszólítás határbontásra, atombomba, akármi – ]]>amit Jean Claude Juncker már tegnap látatlanban beígért.]]>

De ehhez tisztára kell mosni Ahmed H-t!

Mert hát ott voltak a tények: a szír férfi tényleg rohamra buzdított Röszkénél, tényleg kövekkel dobálta a rendőröket, tényleg volt illegális határátlépés. Ez bőven elég ahhoz, hogy a magyar törvények szerint elítéljék terrorista cselekményért.

Ebből mártírt, migráns szabadsághőst kreálni? Hát nem kis meló. Ehhez találták meg Bárándy Pétert. A volt MSZP-s igazságügyi miniszter, a Bajnai-párt egykori háttérembere, Hunvald György hős védője kitűnő választás erre a szerepre.

Miért jó ez a sztárügyvédnek? A pénz aligha motiválja, jogászi hírnévből sem szorul ráadásra. Vissza akar térni a politikába? Hiszen a szocik anno köztársasági elnöknek is el tudták volna képzelni, felmerült a neve Tarlós István kihívójaként is. Ráadásul, ha Botka őszig nem csinál csodát, újra indul a miniszterelnök-jelölt casting is. Talán izgatja ez a mézesmadzag.

Bárándy nevével újabb reklámot csap a szegedi pernek. Újra körbe lehet hordozni a „demokrácia” véres kardját! A CEU és a civilek ügye már szemmel láthatóan kifutotta magát. A gaz Orbán-kormány által börtönbe hurcolt „ártatlan” bevándorló esete viszont újra utcára viheti a buli-forradalmárokat. Ha Ahmed H-t felmentik azért, ha másodfokon is elítélik, azért.

Aztán a tünti-sorozatot ki lehet futtatni a július 8-i Budapest Pride-ra.

Ha ott végre sikerül elszakítani a cérnát a rendőröknél, demokratáké a világ! Akkor talán még a 2018-as választásokon is lehet valamit keresni, és nem csak a vereség utáni „csalás-ellenes” tüntetésekre gyúrni.

De szép dolog is ez a demokrácia, ha sorosok, brüsszeli bürokraták, libbal talpnyalók, valamint terroristák és sztárügyvédek csinálják!

 
Fotó: youtube.com

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Autómánia (61) Gazdaság (713) Kultúra (9) Életmód (1) Tereb (146) Belföld (11) Vetítő (30) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7713) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Politika (1582) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>