Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
A propagandáról

A propagandáról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hazugsággyár!

Soproni András, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja arról beszélt, tanúja volt, amikor egy kislány felolvasta a buszon, a nemzeti konzultációs plakát szlogenjét, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt!”. Mint mondta, nincs attól rémisztőbb, mint egy gyermek szájából hallani a gyűlöletpropagandát.

Egyet értek, ld. MSZP-s reklámok, vagy ha bármelyik másikat felolvassa a gyerek (ők lopnak).

Soproni András hangsúlyozta azt is, a bőrén érzi a keleti szelet, a kelet visszaszivárgott a gázvezetékeken, a politikai eliten és az álhíreken keresztül.

Szíria is keleten van. Meg Afganisztán is. Meg Banglades. Onnan többen szivárognak mostanában. És a Moszkva tér mindig Moszkva tér marad, meg azért felszabadulás?

Orbán nem érti a 21. századot és fél, hogy ez kiderül, ezért zár be egyetemeket, listázza a civileket és a gondolkodókat

Hány egyetemet zárt be, és melyikeket? Hol a lista? Az ex-MSZMP-s / most fideszes lista is jó?

Pottyondy Edina elnökségi tag felszólalásában megjegyezte, hogy a fiatal generáció számára a határ már nem jelent semmit, akiknek kaland a határátlépés. Mint kifejtette, a fiatalabb generáció számára a külföld nem szorongást, hanem lehetőséget jelent, és ez az uniós tagságnak köszönhető.

Megnyugodtam, mégse szükségből menekülnek külföldre a fiatalok.

Gyertek haza, mert várunk titeket, indítsuk be Magyarországot

Én már hazajöttem 10 éve, biztos ezt akartad, kislány?

Azért kelt félelmet, mert ő is fél, fél a szabad sajtótól, a szabad választásoktól és az emberektől.

A szabad választás az más, most nagyon aránytalan – illetve a szabad sajtó is nagyon kell, kivéve a 888 meg a Pesti srácok.

A mozgalom elnöke szólt arról is, hogy Orbán Viktor Moszkva irányába tereli a nemzetet, a gazdag, modern, szabad Európa helyett a szegény és elnyomott Oroszországot teszi példaképpé, de a fiatalok megfordítják az irányt, ha hazahozzák a tudást.

Én már hazahoztam, mi kell még?

A mozgalom elnöke figyelmeztetett, egy évük van és ez pont elég ahhoz, hogy lebontsák a félelem rendszerét. Éjjel-nappal dolgozni fognak ezen, folytatják az országjárást, valódi nemzeti konzultációt fognak folytatni.

Én félek a nagypofájú, gesztikulálós, üvöltözős, perelős gulyásmarciktól, igen. A véleményemet eddig senki nem kérdezte ME Úron kívül.

Pottyondy hangsúlyozta, a tizenhárom éves uniós tagság alatt a Fidesz megtanulhatta volna, hogyan kommunikál Brüsszellel, mégis úgy viselkedik a kormány, mint a kamaszok, akik szerint mindig más a hibás, a zsebpénz azonban jól jön.

Igen… CSOK, SZJA, családi támogatások, árfolyamrögzítés. Persze tudjuk: TELLETT a manyupotokból!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (676) Mozaik (83) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Életmód (1) Irodalmi kávéház (518) Egészség (50) Heti lámpás (261) Jobbegyenes (2576) Tereb (142) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Vetítő (30) Mondom a magamét (6705) Történelem (15) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Nagyvilág (1306) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>