Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
05-orbanviktor-cz.jpg

A nyugati országoknak példát kellene venni a magyarokról és Orbán Viktorról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ébresztő!!

Orbán Viktorról és politikájáról kellene példát venniük a nyugati országoknak – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott exkluzív telefonos interjújában Lauren Southern. A kanadai jobboldali aktivista szerint akkor lesz remény, ha a nyugati országok követik azt a politikát, amelyet Orbán Viktor és a magyar kormány képvisel. Southern évek óta azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a migráció, a liberalizmus és a multikulturális társadalmak pusztító hatásaira.

Orbán Viktor és kormánya nagyon jól csinálja. Magyarország Lengyelország mellett talán az egyetlen, amelyik még ragaszkodik a kultúrájához, és meg akarja őrizni az identitását. A magyar kormány nagyon jól tette, hogy megerősítette a határvédelmet, és felhúzta a határfalat délen. Azt gondolom, hogy a nyugati országoknak példát kellene venni a magyarokról és Orbán Viktorról. Nem normális dolog, hogy Londonban már rosszabbak a bűnözési mutatók New Yorknál. Az európai országok előbb-utóbb kénytelenek lesznek követni Magyarország és Lengyelország példáját, ha nem akarnak elpusztulni. Szóval hajrá, csak így tovább – fejtette ki a PestiSrácok.hu-nak a jobboldali aktivista, aki hozzátette, Kanadában sötétebben látja a jövőt.

Nálunk még az úgynevezett konzervatívok is liberálisak, ami miatt a helyzet mondhatni kilátástalan. Még egyszer: szerintem Orbán Viktorról kell példát venni – szögezte le.

Lauren Southern szerint a migrációs krízis már olyan pontra jutott, ahonnan nem nagyon van visszaút.

Aggódom, hogy ha ez tovább folytatódik, akkor nem lehet békésen megoldani a kialakult helyzetet. Az a baj, hogy annyi ember özönlik be, hogy az már kritikus, ráadásul ezek az emberek nem tisztelik az európai kultúrát, és hamarosan ők lesznek a többség, ami pedig azt fogja jelenteni, hogy ugyanazt a kultúrát fogják kialakítani Európában, amelyik miatt az eredeti hazájuk mélypontra jutott és tönkrement. Európa úgy néz ki, hogy a Közel-Kelethez fog leginkább hasonlítani, és a közel-keleti elnyomó rezsimek is jönni fognak, ami nagyon ijesztő kilátás. Elkerülhetetlen, hogy dolog katasztrófához vezessen. Ez még Kanadából is világos, hogy ezek az emberek nem menekültek, ezek azért mennek Európába, mert jobban akarnak élni – mondta.

Az interjú – amelyben Lauren Southern részletesen beszél abszurd angliai kitiltásáról, a multikulturalizmus veszélyeiről a dél-afrikai fehér farmerek üldöztetéséről, ]]>IDE]]> kattintva érhető el!

]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Egészség (50) Tereb (140) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Belföld (6) Gazdaság (657) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Sport (729) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Kultúra (6) Jobbegyenes (2006) Politika (1578) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5225)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>