Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Nem a tesztelés a lényeg, kedves ellenzék!

Nem a tesztelés a lényeg, kedves ellenzék!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ízléstelen! - Apáti Bence nagyszerű írása.

„Magyarországon a legmagasabb a halálozási arány! Magyarországon halnak meg a legtöbben koronavírusban!” – kiabálta finoman és roppant nőiesen Karácsony Gergely párttársa, Szabó Tímea képviselő asszony minap a parlamentben. Akkor, amikor felháborodva olvasta a Fidesz-frakció fejére, mely határon túli magyarlakta megyéken segített a magyar kormány. Illetve, azóta az is kiderült – maga Szabó Tímea mondta, úgyhogy higgyük is el neki –, hogy szinte a teljes ország félreértette a testbeszédét, az érzéseit, a forró lávaként felbugyborékoló indulatait.

Mert szó sem volt indulatról, szó sem volt haragról. Igazából lelkesen, az örömtől és a boldogságtól elcsukló hangon emlegette az erdélyi településneveket, hiszen azokban a híres-hírhedt percekben örült, sőt sosem volt még olyan derűs és gondtalan, mikor a parlamentben felidézte azt a sok várost és megyét, amelyekbe eljuttatott a kormány néhány tízezer maszkot a majd százmillióból.
Szégyellje is mindenki jó alaposan el magát, aki bármilyen rossz szándékot vélt felfedezni a főpolgármester úr párttársán! Haladéktalanul kérjen is bocsánatot, aki nem a végtelen boldogság jeleit látta megnyilvánulni a képviselő asszonyon, valamint készüljön fel arra, hogy hosszú évekig bíróságra fog járni, mert Sz. Tímea a sajtó- és szólásszabadsag jegyében mindenkit egyesével be fog perelni, aki nem keresztényi szeretetként, hanem közönséges magyargyűlöletként dekódolta felszólalását.

Hiszen az nem úgy megy, hogy ő mond valamit, aztán mindenféle jöttment politikusok, újságírók, civilek meg kőfaragók és balett-táncosok össze-vissza értelmezgetik, elemezgetik, majd szabadlábon leírják a véleményüket a nagyságos képviselőnő üléstermi őrjöngéséről.

De nézzük a finom úrihölgy első két mondatát, azt a bizonyos „Magyarországon halnak meg a legtöbben”-t!

Ami minden bizonnyal kimeríti a rémhírterjesztés fogalmát. Ugyanis ez a megállapítása (is) szemenszedett hazugság. Semmi másra nem alkalmas, csak arra, hogy megingassa a kormány intézkedéseibe vetett közbizalmat. Ami viszont tényleg bűncselekmény. És ha már itt tartunk, kormányellenes tüntetések szervezése is szabálysértésnek minősül. Ebből következően a Clark Ádám téri körforgalomban autóval keringeni, dudálni sem minősül olyan különös indoknak, amely alapján el lehetne hagyni az otthonainkat. Ugyanis kijárási korlátozás van érvényben.

Merthogy világjárvány, veszélyhelyzet van.

Ízléstelen ugyanis, hogy miközben az egész világ egy emberként küzd a kórral, és a pénteki adatok szerint 3,3 millióan fertőződtek és 234 ezren haltak meg, a magyar ellenzék elsődleges céljának még mindig az Orbán-kormány megbuktatását, nem pedig a járvány legyőzését tekinti. Szabó Tímea halálozási adatokra vonatkozó hazugságai is ennek a kormánybuktató tervnek a részei. Mert a valóságban egymillió főre vetítve nálunk halnak meg szinte a legkevesebben. A kitűnő intézkedéseknek köszönhetően még mindig nem léptünk be a tömeges megbetegedések szakaszába, sőt vidéken már enyhítenek a korlátozásokon.

A legtöbb elhunyt éppen azokból a fővárosi fenntartású idősek otthonából kerül ki, amelyekért Karácsony Gergely felelne, ha képes lenne bármiért is felelősséget vállalni. De őt ugye nem olyan fából faragták. Ám az ellenzék képtelen belenyugodni abba, hogy az évek óta elsődleges kampánytémájukká emelt magyar egészségügy meg tud birkózni a pandémia okozta extrém terheléssel. Dühöngő, hallucináló őrültként tombolnak, és újabb és újabb hazugságokkal próbálják meg igazolni tévedéseiket.

Ilyen volt a balliberális sajtó és az ellenzék által követelt tömeges tesztelés, amivel arra próbáltak utalni, arra próbálták rávezetni a krokodilagyú szavazókat, hogy a Fidesz lényegében meghamisította a számokat, mert ha sokkal több tesztet végeztetett volna el, sokkal magasabb lenne a fertőzöttek aránya. Azaz a térségben nyilvánvalóan nálunk van a legtöbb koronavírusos beteg, csak a kevés tesztnek köszönhetően ezek rejtve maradhatnak. Szándékosan manipulál a leleplezett gonosz kormány.

Csakhogy! Pár nappal ezelőtt számolt be a sajtó arról a hírről, hogy az OTP és a Mol tömeges tesztelésbe kezdett. Minden dolgozóján elvégeztette a koronavírustesztet, amivel tökéletesen demonstrálta, hogy mi történik akkor, ha például éppen az Index által szorgalmazott módon, teljesen indokolatlanul tömegesen letesztelünk minden tünetmentes embert.

Az OTP március 31. és április 20. között 5146 tesztet végeztetett el. Ötven fertőzöttet találtak, ami 0,97 százalékos fertőzöttséget jelentett, de április 16. óta nem volt új pozitív eset. A Mol április 5. és 22. között 7385 mérést végeztetett el, és mind­össze két pozitív esetet talált. Ez 0,03 százalékos fertőzöttségi arány. Az egyik magánlabor április 11. és 25. között 1585 mérést végzett, és mindössze két pozitív esetet talált. Ez 0,13 százalékos fertőzöttséget jelent a vizsgált körben.

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora elmondta, kiderült, hogy a tünetmentes emberek tesztelésének, tehát tulajdonképpen a szűrésnek nem túl nagy a „találati aránya”. Valóban érdemesebb a fertőzésgyanús embereket, illetve a velük kapcsolatban állókat vizsgálni. Hoppá! Ugye ehhez nem is kell semmit sem hozzáfűznöm?

Várom a balliberális sajtó, az ellenzéki pártok és az összes olyan kollégám, ismerősöm és olvasóm bocsánatkérését, aki a tömeges tesztelés hiányával magyarázta a kevés megbetegedést. Elsősorban Szabó Tímeáét. Persze várhatom. Sosem fog megérkezni.

Apáti Bence -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (145) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Belföld (10) Politika (1581) Mozaik (83) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gazdaság (689) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (529) Egészség (50) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (276) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2680) Mondom a magamét (7091) Gasztronómia (539) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>