Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
A Magyarországot gyalázó európai főlibsi is aláírt „Fegyőréknek”

A Magyarországot gyalázó európai főlibsi is aláírt „Fegyőréknek”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Apró szépséghiba, hogy külföldi állampolgárként Verhofstadt alá sem írhatott volna egy magyar kezdeményezést…

Frans Timmermans után egy másik, Magyarország-gyalázásban élenjáró brüsszeli balliberális politikus, Guy Verhofstadt is fogadta Fekete-Győr Andrást, aki a napokban az unió fővárosában haknizik. Verhofstadt aláírta a Momentum népszavazási kezdeményezését, amelynek célja, hogy a külföldről finanszírozott „civil” szervezeteknek ne kelljen bevallaniuk, ki tartja el őket. Apró szépséghiba, hogy külföldi állampolgárként Verhofstadt alá sem írhatott volna egy magyar kezdeményezést…

Már majdnem minden olyan bürokratával összefutott a Brüsszelben haknizó Fekete-Győr („Fegyőr”) András, aki rendszeresen gyalázza Magyarországot és annak törvényesen megválasztott kormányát. Fegyőr most éppen Guy Verhofstadttal, az Európai Parlament liberális frakciójának (ALDE) vezetőjével futott össze, aki szinte heti rendszerességgel nácizza, fasisztázza az Orbán-kormányt. A találkozóról az olimpiafúró pártocska vezetője számolt be Facebook-oldalán. A bejegyzéshez mellékelt videó tanúsága szerint Fegyőr és Verhofstadt kedélyesen elbeszélgettek egymással, majd az európai neoliberálisok karmestere kihasználta az alkalmat, és aláírta a Momentum népszavazási kezdeményezését, amely a civiltörvény visszavonását célozza. Vagyis Fekete-Győrék célja, hogy a külföldről támogatott „civil” szervezeteknek (például Soros brigádjainak) ne kelljen elszámolniuk azzal, ki tartja el őket. Ennyit a máskülönben annyit követelt „transzparenciáról”, átláthatóságról.

A Momentum vezetőjének Facebook-bejegyzése szerint már több mint 25 ezer aláírás gyűlt össze a szükséges 200 ezerből. Ám azt is hozzátette: Verhofstadt aláírása csak szimbolikus volt. Akkor viszont kérdéses, mi értelme volt? Ami tény: a hatályos jogszabályok szerint magyar népszavazási kezdeményezést csak magyar állampolgárok írhatnak alá, márpedig Verhofstadt (remélhetőleg) egyelőre nem a honfitársunk. További kizáró ok, hogy munkahelyen sem lehet aláíratni senkivel a népszavazási kezdeményezést, márpedig Verhofstadt a felvételek tanúsága szerint az EP épületében tette rá a szignóját a papírra. Tehát kapásból két kizáró ok. Gyanítható, hogy akciójával Fekete-Győr azt próbálta szemléltetni, mennyire híres és elismert ő külföldön is: lám, még Brüsszelben is fogadják őt mindenféle bürokraták. Mint arról beszámoltunk, szombaton például ]]>Frans Timmermanssal]]>, az Európai Bizottság elnökének első helyettesével jattolhatott, és ha már így alakult, meg is hívta őt Magyarországra. (Timmermans többek között arról ismert, hogy májusban ]]>leantiszemitázta Orbán Viktort]]>.)

Aki kíváncsi rá, kicsoda is valójában ez a Verhofstadt, az olvassa el például ezeket a cikkeinket. Ezekből kiderül, hogy a belga politikus éppen annyira okos és kedves, mint amennyire megnyerő a külseje:

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András oldala. Vezető kép: hln.be

Pilhál Tamás - ]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Sport (729) Mozaik (83) Jobbegyenes (2204) Tereb (139) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mondom a magamét (5838) Gazdaság (663) Autómánia (61) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Politika (1579) Irodalmi kávéház (509) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Heti lámpás (256) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>