Ma 2021 május 13. Szervác, Imola napja van. Holnap Bonifác napja lesz.
A magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett

A magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Deutsch lerántotta a leplet!

A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat – jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők „egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat”, hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest. „Ócska riogatásról van szó!” – szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar.

Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról. „Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt” – mondta.

Ráadásul – mint hozzátette – a magyar baloldal képviselői a napokban „lelkesen” támogatták azt az EP-javaslatot is, amely a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. „Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt” – jegyezte meg a képviselő.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment – rögzítette.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal „most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára”.

„Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!” – emelte ki Deutsch Tamás, hozzáfűzve: „mindenki vegye fel a védőoltást, mert emberéletekről van szó. Minden beadott védőoltás életet ment.”

„Az oltás nemzeti ügy” – szögezte le Deutsch Tamás.

]]>www.demokrata.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Mondom a magamét (5290) Életmód (1) Történelem (14) Sport (729) Heti lámpás (255) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Kultúra (6) Mozaik (83) Gazdaság (657) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2024) Belföld (6) Tv fotel (65) Egészség (50) Politika (1578) Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>