Ma 2023 február 01. Ignác napja van. Holnap Karolina, Aida napja lesz.
2d9b105be6cd65a39c83d507c14f7b77.jpg

A hülyeség államszervező erejéről

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha bárkinek volt is kétsége idáig, hogy a libnyafi, mint ideológia nem más, mint a hülyeség államszervező ereje, az most megtudhatta az osztrák külügyminisztertől: Bécsben 150 muszlim óvoda működik teljes állami támogatással.

Ezekben az óvodákban úgy nevelik a mohamedán kisgyerekeket (a leírás szerint egyáltalán nem beszélnek németül, csak a Korán és mohamedán környezet), hogy még az Iszlám Állam kiképzői se találnának több kifogásnivalót, mint egy hatósági ellenőr L. Simon borászatában. Paranoid Android

Ez praktikusan azt jelenti, hogy ezek a gyerekek bármikor felsőbb osztályba léphetnek és beiskolázhatóak egy alapfokú öngyilkos merénylő tanfolyamra. Az már kiderült korábban, hogy az osztrák kancellár jól láthatóan gyengeelméjű, de ezt az osztrákoktól és vezetőiktől megszokhattuk, nem a libnyaf kiteljesedésének véltük.

Bécsben, egy olyan ország fővárosában történik mindez, amely – némi megkötéssel, ha magunkat nem vesszük oda – sosem volt gyarmattartó ország és egy olyan birodalom központja volt a XX. század elejéig, amely egyértelműen az európai kultúra és tudomány egyik csúcsteljesítményét adta le.

Az osztrák és közép-európai identitás teljes elvesztése bújik meg e önfeladás mögött. Meg sem próbálják a saját törvényeik betartását kikényszeríteni a saját fővárosukban.

És Bécs még csak nem is Párizs, vagy Brüsszel, itt nem él olyan tömegben mohamedán kisebbség, amelyet lassacskán már csak fegyverrel lehet a  megszállt befogadó ország törvényeinek betartására kényszeríteni.

Adja magát a költői kérdés, mennyire kell figyelembe vennünk olyan kormányok és külországi vezetők véleményét bármilyen kérdésben, amelyek önként és dalolva adják saját állampolgáraikat végletekig agresszív militáns vallási és etnikai kisebbségek kezére?

A teljesen szélsőségessé váló liberalizmus mostanra már olyan mértékben szőtte át a nyugati társadalmakat, hogy az ebből a körből származó elmebetegségeket, mi, szerencsés közép-európaiak már el sem tudjuk képzelni. Magyarországon a kormány a bűnügyi statisztikákat a saját inkompetenciája elrejtése érdekében szokta kozmetikázni. Például kiválóan lehet játszani az értékhatárokkal, rögtön kevesebb a vagyon elleni bűncselekmény, amint felemelik azt. Nyugaton ellenben az elkövetők származása és bevándorlási dátuma (mostanában már maga az elkövetett bűncselekmény is titokban marad, mint az a kiszivárgott német rendőri vezetői utasítások bizonyítják) azért titkos, nehogy kiderüljön, hogy egy befogadó, liberális társadalomban a bevándorlók se nem képesek, se nem akarnak integrálódni.

Franciaországban nemsokára a Nemzeti Front lesz az új közép és a hagyományos politikai paletta összes többi résztvevője lesz a szélsőbal, a teljesen súlytalan Sárközivel az élen. Azt nem nehéz kitalálni, vajon miféle csoportok lesznek majd a Nemzeti Fronttól jobbra. Gyanítom velük ugyanolyan kellemetlen lesz találkozni, mint egyszeri sörfogyasztónak a sariarendőrséggel.

Egy nagyon hülye, nagyon ostoba, nagyon identitászavaros politikai kisebbség sikeresen szétverte az európai civilizációt. Egyetlen alrendszere sem működik már rendesen. Csak abban jók, hogy azt követeljék, sőt, lehetőség szerint kikényszerítsék, mindenki csinálja pont ugyanazt, amibe ők tönkrementek.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (675) Mozaik (83) Sport (729) Vetítő (30) Nagyvilág (1305) Jobbegyenes (2536) Irodalmi kávéház (516) Tv fotel (65) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Tereb (142) Belföld (8) Egészség (50) Politika (1581) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6587)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>