Ma 2023 február 01. Ignác napja van. Holnap Karolina, Aida napja lesz.
1b89d3435eb726d402c4c7b0949dd5ed.jpg

Retteghetünk, ha a zsidónegyedben akarunk meginni egy sört

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kiakadtak a járókelők a Koránnak álcázott Ószövetségen, miután felolvastak nekik részleteket Mózes könyvéből – jelentette a Hír24 az Independentből fordítva.

Mert azok a szerencsétlenek az utcán, jártukban-keltükben, Ilyeneket bírtak csak válaszolni megdöbbenésükben, még mielőtt kiderült, az mégsem térkép, hanem szabásminta:

 

„Hogyan tud ebben hinni bárki is, ezt egyszerűen nem tudom elfogadni.”

„Ha úgy neveltek fel, hogy ebben a könyvben kell hinned, akkor az befolyásolni fogja a gondolkodásodat.”

„A világ változik, alkalmazkodniuk kellene hozzá.”

Persze aztán előálltak a nagy leleplezéssel, az ibizai habonyárpival: EZ A BIBLIA, BIBIBÍÍ! És büszkék magukra.

Megmutatták, mint Tango a kokaint a vidéki rendőrnek. Hú, mit találtak, ez aztán világraszóló győzelem a bevándorlásellenesek, a keresztények, az iszlamofóbok és úgy alapvetően az intolerancia felett!

A saját civilizációjuk alapjaiban kissé járatlan járókelőknek és gyanútlan olvasóknak jelezték az előadás végén, az idézett részek Mózes harmadik könyvéből valók.

Pl.: „Bizony azt cselekszem én veletek, hogy rettenetességet bocsátok reátok: a száraz betegséget és a forrólázt, a melyek szemeket égetnek és lelket epesztenek, és a ti magotokat hiába vetitek el, mert ellenségeitek emésztik meg azt.” Aztán:  „És megeszitek a ti fiaitok húsát, és megeszitek a ti leányaitok húsát.”

Rettenetes. Van ez az JHVH, akit egy szál viharvert nép tisztel istenként, de az meg őket fenyegeti mileszha-alapon. Ahelyett, hogy cukorkával, hóvégi jutalommal, kedvezményes nemváltoztató műtéttel hívná őket a gyülekezetbe. De a különbség hiába apró, mégis jelentős. JHVH utasításai nem arról szólnak, milyen gyakorisággal és lendülettel kell agyonverni a szomszédot, hanem a sajátjai hitmegtartásának érdekében játssza a szigorú pedagógust. Ami meg ugye nem sikerült tökéletesen, mint azt a történelemnek nevezett függelékben is olvashatjuk.

Persze komoly probléma az is, hogy a járatlan járókelők nem ismerik fel, ez a Biblia. De hát van ilyen, mi néha a saját haverjainkat nem ismerjük fel némi ital után (főleg, ha át is csomagolják magukat) a zsidónegyedben, ahova ezentúl – reményeink szerint – a liberálisok félve vagy egyáltalán nem teszik be a lábukat.

Az nekik egy rettenetes no go zóna innentől, ahol bármikor belefuthatnak egy vérgőzös neológ rabbiba a Szimplakertben, aztán rájuk uszítja a mezők állatait…

A nagy bibi azonban (több bi nélkül) azonban az, hogy míg a Korán az „Isten nevében” íródott (ezzel a kifejezéssel kezdődő) szúrákból áll, nem tagolódik nagyobb részekre és közvetlenül Allah diktálta Mohamednek – így kb. szó szerint értendő. Valamint nem különféle műfajú és különféle időkben született írások gyűjteménye, ami szintén nem egy jelentéktelen apróság, ha már bibliafélóra…

A Bibliának viszont van egy Ó- meg egy Újszövetsége. Azokon belül pedig mindenféle műfaj előfordul. Na, bizony az Ószövetség eléggé véres-háborús, Hollywood is imádja, kiváló, drága, grandiózus és CGI-vel teletömött csatajeleneteket lehet rendezni belőle szekerező hettitákkal és hettitázó szekerekkel.

Csak aztán jön ez a Jézus nevű figura, aki olyan hatással van, hogy rögtön kiegészül a cucc egy Újszövetséggel. Ami felülírja az Ó-t (ez így nem pontos, de most megteszi). Mert ha az ember nem refkó vagy gyűldés, akkor az Ószövetség nála kimerül néhány mesében, amit elsőáldozásig tanul a hittanon. Annyira lényeges, mint a Winnotou a pszichoszexuális fejlődésünkben…

Igazából a Hír24 és a riporterek a zsidókat is blamálhatták volna, de azzal magukra húzzák az antiszemitizmus vádját, mivel a zsidók azok, akik nem fogadják el a békülékeny, egyenlősdit játszó Újszövetséget. Nekik elég az Ó. Mózes könyvei alkotják a Tórát. Tehát azt is játszhatták volna a vicceskedő riporterek, hogy leleplezik a gonosz, szörnyű, elavult Tórát!

Nyilván akkor nem csinálnának több utcaembere-interjút, hanem mehetnek cipőt köpködni a Dunapartra meg izraeli termékeket bojkottálni Brüsszelbe.

De hogy megnyugodjunk esti sörözésünk helyszínével kapcsolatban: az ószövetségi csatajelenetek, bosszúállások, fenyegetőzések ide vagy oda, mégsem a keresztények és a zsidók robbantgatnak világszerte, hanem a „béke vallásának” legelvakultabb hívei.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2537) Nagyvilág (1305) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Belföld (8) Életmód (1) Politika (1581) Vetítő (30) Mozaik (83) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6587) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Gazdaság (675) Mozi világ (440) Sport (729) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Irodalmi kávéház (516)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>