Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
A Fradin köszörülik nyelvüket a meteorológusok

A Fradin köszörülik nyelvüket a meteorológusok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Több tiszteletet!

Mint ismert az Európa-liga csoportkörében magyar csapatoktól eddig nem látott szárnyalást produkáló ferencvárosi labdarúgóknak szerdán becsúszott egy kellemetlen, kínos fiaskó.
A zöld fehérek címvédőként váratlan hosszabbításos vereséget szenvedtek a harmadosztályú Iváncsa együttesétől és búcsúztak a Magyar kupától.
Az azonban érdekes kérdéseket vet fel, hogy emiatt miért érezte szükségét a magát kizárólag költségvetési forrásokból fenntartó Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), hogy Instagram oldalán kezdje el cikizni hazánk első számú sportegyesületét.
Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni! Ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan! - írták a meteorológusok.
Ha netán a Trollfoci oldalán jelent volna meg egy efféle kellemetlenkedő, pikírt bejegyzés, talán még mosolyogni is lehetne rajta, ám az OMSZ-től ez legalábbis szokatlan, furcsa, nem gondolnám, hogy nekik kellene pellengérre állítani bárkit is egy sikertelenség okán, ráadásul úgy, hogy eddig ezt mások hasonló kudarca esetén nem tették meg.
Ráadásul az az OMSZ hozta most le ezt cikizést, amelyiknek munkájára oly sok panasz érkezett az elmúlt hetekben, hónapokban, gondoljunk csak augusztus 20-ra, amikor a valójában bekövetkező időjárást még csak véletlenül sem sikerült megjósolniuk, milliók ünnepét tették tönkre akkor, amikor a viharos időt jósoló előrejelzésük miatt a kormány kénytelen-kelletlen elhalasztotta az ünnepi tűzijátékot.
Megkockáztatom, nekik nem az a feladatuk, hogy mások munkáját, vagy klubok sporteredményeit minősítsék, hanem jobban tennék, ha előbb a saját portájukon tennének rendet.
Ezzel az Insta-bejegyzéssel nem a Fradiról, hanem önmagukról állítottak ki szegénységi bizonyítványt, a zöld fehér labdarúgók pedig erre az egészre majd egy Monaco elleni újabb Európa-liga győzelemmel adhatnak csattanós választ.

Úgy legyen!

Winkler József

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gazdaság (713) Életmód (1) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Mondom a magamét (7712) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Történelem (18) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Egészség (50) Heti lámpás (322) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Jobbegyenes (2824) Mozaik (83) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>