Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
szdsz-logo-1.png

A civilizációt az SZDSZ kezdte tönkretenni

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Újabban a migránsokat vádolják azzal, hogy tönkreteszik a nyugati civilizációt. Lépcsőházi gondolat.

A nyugati – és egyáltalán bármiféle – civilizációt az SZDSZ nevű politikai szörnyeteg kezdte tönkretenni már 1989-től.

„Tele van korrupciós ügyekkel.”
 
Ezt a bátor bejelentést Medgyessy Péter miniszterelnök tette 2004 augusztusában. Meg is semmisült politikailag pár napon belül. Az SZDSZ többek között mérhetetlen korrupciójával is rombolta a civilizációt: annak erkölcsi alapjait.
 
Medgyessyt is meglakoltatta bátorságáért.
 
Az akkori SZDSZ-vezetőségnek esze ágában sem volt kivizsgálni, mire célzott a miniszterelnök – ahogyan ezt egy civilizált párt tette volna. Ehelyett barbár módon lekaszabolta a bejelentőt, és egy erkölcsi szörnyszülöttet ültetett a helyére.
 
Húsz évig rombolta a civilizációt az SZDSZ.
 
A magyar történelem egyik mélypontja, hogy ez a civilizációellenes, bőszülten barbár párt 12 évig kormánykoalíció tagjaként rombolhatott. Kiheverhetetlen, gyógyíthatatlan mindaz, amit ez az erkölcsi, politikai rém művelt a magyar társadalommal.
 
Bevezették a liberális inkvizíciót.
 
Szélsőséges nyomásgyakorló csoportjaik a liberális cenzúra erőltetésével lehetetlenné tették a társadalom elemi önvédelmét. Így lendítették előre az erkölcsi züllést, így intézményesíthették a korrupciót, a populista hazudozást.
 
Verbális lincselésnek vetették alá az igazmondókat.
 
Budapestet egyfajta átnevelő tábornak tekintették, elindították a maoista kulturális forradalmat, megpróbálták kialakítani azt a proletár réteget – csőcseléket -, amely választói bázist jelenthetett nekik; ez jelentős részben sikerült.
 
Közpénzből vakolták körbe a liberális fundamentalizmust.
 
Szerették volna lezárni a történelmet, természetesen csak a magyart. Úgy táplálkoztak az általuk szított konfliktusokból, ahogyan a sakál a tetemekből. Irtóztak a társadalmi békétől, kiképezték a forradalmasító osztályt, fortyogtatták a permanens forradalmat.
 
„Szociálfasiszták” – ezt a szót állítólag Sztálin alkotta.
 
A XX. század legnagyobb tömeggyilkosa sok mindenben szellemi vezérük volt. Fegyelmük a kommunista egységfrontot idézte, testhezálló volt nekik a baloldali blokk. Megszállta őket köztársasági elnökük vallásos imádata.
 
Önkényuralmi államot hoztak létre.
 
Ellenfeleiket ellenségnek tekintették, és rájuk küldték a jogszolgáltatást. Még odatelefonálni sem kellett, sorra születtek a javukat szolgáló határozatok. Mindenki meglakolt, aki nem követte híven a liberális ortodoxiát: még lelkesedni is kellett.
 
Politbürójuk kényszerzubbony-politikát húzott az országra.
 
A vidéket egyes körzetekben állati barbárságba süllyesztették, törvényesíteni próbálták a szodómiát, újságírók helyett médiaproletárokkal vette körbe magát a csalhatatlan vezér, hivatásos forradalmárok szolgáltak nekik, politikai kivégzőosztagokat állítottak fel.
 
2006. október 23-án véressé vált a forradalmi erőszak.
 
Ez utóbbiért egy (volt?) maoista kitüntette azokat az osztagparancsnokokat, akiket később bíróság ítélt el gaztetteik miatt. Liberális őskövületeik tettestársak lettek a kiárusító privatizációban. A politikai salakot tekintették forradalmi elitnek.
 
Az SZDSZ egyfajta „iszlám állam” volt az államban.
 
Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Egészség (50) Mozaik (83) Mozi világ (440) Vetítő (30) Heti lámpás (256) Gasztronómia (539) Sport (729) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5838) Nagyvilág (1464) Autómánia (61) Tereb (139) Gazdaság (663) Belföld (6) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (509) Politika (1579) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2204)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>