Ma 2022 május 22. Júlia, Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Timmermans-féle hazugságok Magyarországról

Timmermans-féle hazugságok Magyarországról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Balliberális zombimédia.

Miről is számolnának be szívesebben a balliberális médiumok, mint arról, hogy Manfred Weber és Frans Timmermans vitáján negatív színben tüntették fel a magyarországi helyzetet.

Imígyen a szocialisták nagyágyújának érvekkel alátámaszthatatlan gondolatsora, amellyel a német közszolgálati csatorna nézőit igyekezett félrevezetni:

Magyarországról „elüldöztek egy egyetemet”, és az úgynevezett Stop Soros törvény révén „szörnyű dolgokat művelnek”, nyomás alá helyezik a civil társadalmat, „szabad sajtó pedig szinte nincs is már” az országban.

Nézzük, mennyi hazugság fér el egyetlen Timmermans-féle mondatban.

– Olyannyira „elüldözött” egyetem a CEU, hogy továbbra is Magyarországon működik.

– A „nyomás alá” helyezett civilek, a mintegy hatvanezer (!) civil szervezet köszöni szépen, jól van, hagyományt ápol, rendezvényeket szervez, összefog nemes ügyekért, védi a természetet, támogatja a sportot stb. (Persze Soros néhány kitartott szervezete nem hullajt örömkönnyeket…)

– A nem létező „szabad sajtó” pedig beszámol erről a kijelentésről (is), csak rá kell keresni az interneten.

De egy igen kis töredéke a médiának (a Magyar Nemzet most) szerencsére arról is hírt ad, hogy ebben az egy mondatban igazság egy sem, hazugság viszont három is rejtezik. Amiről természetesen a teljes európai és hazai balliberális „szabad” és „független” médiumok újságírói vagy elfeledkeznek, vagy nem is mernek írni, pedig a kijelentés óta eltelt már néhány nap.

Hogy Timmermans érdekei mentén hazudik, azt, ha rendjén nincs is, de megszoktuk, viszont, hogy miként néz tükörbe az, aki minden megjegyzés nélkül továbbítja, sulykolja a hazug üzenetet, az továbbra sem világos.

Valóban nem tudják, hogy a CEU működik, miközben beszámolnak arról, hogy rektora éppen aláírt egy megállapodást a bajorokkal? Ne tudnák, hogy hatvanezer civil szervezet építi, szépíti, ápolja Magyarországot?

Végül, de nem utolsó sorban, leírják kommentár nélkül a sokmillió kattintású gigaportálok, hogy nincs szabad sajtó, és nem nem szakad rájuk a mennyezet?!

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Heti lámpás (259) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6066) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Kultúra (6) Politika (1581) Flag gondolja (33) Történelem (14) Gazdaság (664) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Életmód (1) Szépségápolás (15) Tereb (141) Jobbegyenes (2309) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>