Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
A CIA az ellenzék oldalán beavatkozhat a választásokba

A CIA az ellenzék oldalán beavatkozhat a választásokba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Bruck Gábor lerántotta a leplet!

Az ismert baloldali kampánytanácsadó, Bruck Gábor amerikai titkosszolgálati beavatkozást vár a 2022-es országgyűlési választásokba – a baloldal mellett. Nem Bruck az első, aki az ellenzéki térfélen a szivárványkoalícióhoz köthető CIA-s kapcsolatokról beszél, illetve a Gyurcsány-korszakról ábrándozik.

Amíg mi nem nézünk szembe, hogy azt a bukást (2010) azért együtt hoztuk haza. Azért én annak idején sokszor ültem miniszterek szobájában, és azért a média elég szervilis volt. Úgy értem, hogy nem tudtam úgy kijönni egy minisztertől, hogy egy főszerkesztő éppen ne az előszobában ült volna. Ezt együtt raktuk össze, azon a fiún, Gyurcsányon verjük le azóta is. Én szerintem segítene, ha ezen túl tudnánk lépni

 – nyilatkozta Bruck Gábor a KlubRádió szerda reggeli műsorában. A 2010 előtti időkben balliberális körökben meghatározó – Demszky Gábornak és Medgyessy Péternek, legutóbb pedig Dobrev Klárának dolgozó – kampánytanácsadó azért beszélt az akkori médiaviszonyokról, mivel szerinte mára megérett a helyzet arra, hogy a baloldal rehabilitálja Gyurcsány Ferencet. Később arra is kitért, hogy ha a baloldal eléggé megerősödik, akkor Amerika beavatkozhat a 2022-es országgyűlési választásokba. 

„Még nem tudjuk, hogy belép-e Amerika vagy sem… Mondjuk az FBI vagy a CIA az Amerika ilyen esetben, tehát nem tudjuk. Környező országokban azért elég jó ritmusban csinálták. Az a gyanúm, de erről semmit nem tudok, hogy néznek, és ha elég erős az ellenzék, akkor be fognak lépni. Nyilvánosságra kerülnek olyan információk, aminek nem örül az, aki éppen hatalmon van. Ebből szerintem sokat tudnak, az a kérdés, hogy használják vagy nem” 

– fogalmazta meg vágyait a baloldali megmondóember. 

Brucknak egyébként az elmúlt években már több botrányos megszólalása is volt, 2020 áprilisában a Népszavában – megelőzve a hasonló kijelentéseket tevő Márki-Zay Pétert – például azt írta, hogy a kormánypárti szavazók primitív krokodilagyúak, augusztusban pedig azt, hogy a tízmillió magyarból hétmillió tanulatlan, szegény, öreg vagy beteg. Nem Bruck Gábor az első a baloldalon, aki a szivárványkoalícióhoz köthető CIA-s kapcsolatokról beszél. Emlékezetes, novemberben Anonymus közölt egy felvételt, amelyen Gansperger Gyula a parlamentben ülő, megválasztott politikusokról mondta, hogy külföldi érdekeket képviselnek abban a rendszerben, amelynek Bajnai Gordon a vezetője. A következőket hallani a felvételen: 

Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint, Kabulban. […]  Ő kint dolgozott New Yorkban is meg Kabulban is. Pillanat, de ugye a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon. […] Ugye azok a pénzügyi körök, az EBRD, az összes ilyen nagy nyugati bank, akik az Orbán-rendszert szeretnék megbuktatni.

A baloldal várakozása egyébként nem alaptalan, hiszen mint ahogy azt lapunknak korábban ]]>John Fonte, az amerikai Hudson Intézet konzervatív agytröszt programigazgatója is elmondta]]>, a Biden-adminisztráció valószínűleg megpróbálkozik majd beavatkozni a magyarországi választásokba is. 

„Pénzt adnak a Fidesszel szemben álló civil szervezeteknek és összedolgoznak a magyarországi ellenzékkel” 

– nyilatkozta a konzervatív amerikai intézetvezető egy éve. Arról is beszélt, hogy visszatér a washingtoni külügyminiszté­riumba Victoria Nuland, de hozzá hason­lóan a CIA, a Központi Hírszerző Ügynökség új igazgatója, William Burns is tett korábban Orbán-ellenes kijelentéseket, s érdemes lesz résen lenni. „Az egész társaság liberális internacionalistákból, nemzetek feletti progresszívekből áll. Ők nem a nemzeti szuverenitásban, hanem a globális kormányzásban hisznek. Elvennék a hatalmat a demokratikus nemzetállamoktól. Szóval számítsanak a legrosszabbra a Biden-adminisztrációtól” – figyelmeztetett John Fonte tavaly februárban.  

Ternovácz Áron - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Tereb (142) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Vetítő (30) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Kultúra (6) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Mozaik (83) Jobbegyenes (2388) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (667) Politika (1581) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6251)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>