Ma 2021 április 17. Rudolf napja van. Holnap Andrea, Ilma napja lesz.
6940bc6ed0b8611c0f823ffd6215696e.jpg

Bencsik András: Plusz 24 ezer

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elképesztő eredményeket hozott a múlt év. Lehet ezt még felülmúlni?

A fiatal korosztály számára megnyílt a derűs családalapítás, a biztos anyagi bázis megteremtésének esélye azzal, hogy legalább három gyerek vállalása esetén tízmillió forint ajándék, ötmillió adóvisszatérítés és további tízmillió kedvezményes hitel teszi elérhetővé az első otthon megvásárlását vagy megépítését. E döntés jótékony hatása azonban nem áll meg a fiatal családoknál, mert a lakásépítés föllendülése az egész gazdaságot megmozdítja, hiszen egy ház fölépítése többféle szakma mestereinek teremt munkát.

Az év elején robbant a hír, hogy a kormány a legfiatalabbak mellett a legidősebbeket is kiemelt támogatásban részesíti oly módon, hogy a mostantól érvényes 1,6 százalékos nyugdíjemelés hatására átlagosan 24 ezer forinttal nőnek a nyugdíjak az idén. Az átlagnyugdíj összege mostantól havi 120 ezer 825 forint lesz. Mivel az elmúlt négy évben a nyugdíjak átlagosan több mint 21 százalékkal nőttek, vásárlóerő-értékük 8,6 százalékkal javult. Ez több, mint egy havi nyugdíj összege, vagyis az Orbán-kormány már visszaadta, amit a szocialisták elvettek, a 13. havi nyugdíjat, egyenlően elosztva az egész évre. És most ezt emelték tovább átlag 24 ezer forinttal.

Miközben az ellenzéki politikusok és médiumok egyvégtében korrupcióról, mutyizásról, a jobboldali vezérek meggazdagodásáról csaholnak, a valóság az, hogy a társadalom egyre szélesebb rétege kezdi érezni, hogy a 2010 óta eltelt időszak kemény munkája meghozta gyümölcsét. Ráadásul mi nem a semmiből, hanem a mínuszból, a kifosztottság és eladósodottság rabszolgaságából törtünk ki a kétharmados forradalommal 2010-ben. Azóta közel hat év telt el. Történelmi léptékkel mérve csekély idő, a számunkra azonban hihetetlen teljesítmények sorozata. Amelyek eredményei egyre inkább láthatóvá válnak.

Még messze a jólét aranykora, még sokat kell dolgozni azért, hogy a magyar életszínvonal megközelítse a közép-európai átlagot, de már érzékelhető, s ebben az évben igen sokak, milliók számára lesz érzékelhető, hogy történelmünkben hosszú évtizedek után először került reális közelségbe az anyagi értelemben vett európai jólét. Amelyhez, tegyük hozzá gyorsan, az állampolgárok biztonsága, létük harmóniája is hozzátartozik, jelesül az, hogy maguk dönthessék el, kivel akarnak a magyarság összeszűkült határain belül együtt élni. A magyar nemzeti szuverenitás megvédelmezése a nemzeti identitás elleni globális háborúk korában már önmagában is szenzációs eredmény, ami tovább növelheti sikerérzetünket.

Az európai népességfogyás katasztrófáját számos jeles gondolkodó vázolta föl Spengler látnoki mondatait követően, de megoldást egyedül Magyarország mert kitűzni maga elé, amikor a sokéves kemény munka hasznának tetemes részét egy új generáció fölvirágoztatására, a megszülető gyermekekre (és a nekik segítő nagyszüleikre) szánja. A nagy kísérlet január elsejével elkezdődött, tanúi leszünk a terv kibontakozásának. Közben újra és újra meg kell védelmeznünk szuverenitásunkat a globalizmus hullámaitól, erősítenünk kell gazdaságunkat. Testben és lélekben kell fölemelni a magyar, s ezt követően az európai karaktert, hogy legyen hite és bátorsága megvédelmezni létformáját. Magyarország egy Új Európa modellállama lett, kiemelkedve abból a morális és szellemi káoszból, ami a jelek szerint könyörtelenül el fogja pusztítani a régit.

]]>www.demokrata.hu]]>- Bencsik András

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Tereb (140) Vetítő (37) Egészség (50) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Autómánia (61) Heti lámpás (254) Belföld (6) Jobbegyenes (2008) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Mondom a magamét (5229) Kultúra (6) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>