Ma 2022 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: Zaklatás

Bayer Zsolt: Zaklatás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez tényleg világszenzáció!

Őrületes világszenzációval rukkolt elő a 444.hu című világszenzáció. Mint írják, a volt francia elnök, a konzervatív Valery Giscard d’Estaing két évvel ezelőtt, egy interjú alkalmával megfogdosta egy német újságírónő seggét.

A mi Valery barátunk jelenleg 93 esztendős, vagyis két éve, amikor gerjedelemre gyúlt, éppen 91 volt. Ez tényleg világszenzáció! Teljesen érthetetlen, vajon a német újságírónő miért várt két egész évet, hogy előrukkoljon ezzel a történettel, ahelyett, hogy nyomban világgá kürtölte volna, miszerint ő annyira jó muff, hogy az öreg, 91 éves Valery is felgerjedt a segge láttán.

Erre egyetlen magyarázat van csupán. Nevezetesen, a német újságírónő a feje helyén is egy segget hord, és úgy akar némi hírnévre -no meg pénzre!- szert tenni, hogy két éves spéttel megvádolja a derék Valeryt szexuális zaklatással, amelynek ő lett volna a szenvedő alanya. Ez egy egészen új sportággá kezdi kinőni magát. Úgy hívják, hogy "metoo".

Az a lényege, hogy kurva sok évvel az állítólagos zaklatás után ki kell állni a nyilvánosság elé, meg kell vádolni valakit -lehetőleg ismert, gazdag és befolyásos férfit-, és egy kis táblát kell magunk elé tartani "metoo" felirattal, továbbá nagyon szomorú pofát kell vágni.

A sportág egyik csúcstartója Gurmai Zita, nézzék csak meg. De most erős konkurenciát kapott a 93 éves aggastyánt megvádoló német kretén személyében. Ám a legnagyobbat megint a 444 dobta, ugyanis a fantasztikus hírértékű cikket egy fotóval illusztrálták.

A fotón ott van az öreg Valery. Ez még annyira nem meglepő. Ám vajon ki van azon a képen Valery bácsi mellett, na ki? Soha nem fogják kitalálni! Hát az Orbán Viktor! Ha 2018-ban az elaggott Valery állítólag megfogdosta egy nő seggét, aki két évvel később hozza ezt nyilvánosságra, és ebből "hír" kerekedik, akkor a 444 ezt Orbán Viktoros képpel illusztrálja. Most szólunk, lehet ezt még fejleszteni, 444-es fiúk, ti, az újságírói gecizmus oltárán a főalakok (copyright by Vágvölgyi elvtárs).

Legközelebb, ha valakit majd megvádolnak zaklatással, ne olyan képet keressetek, amelyen a megvádolt Orbánnal van, hanem csak egy Orbán fotót tegyetek oda. Legfeljebb majd odaírjátok kis betűvel, hogy "a megvádolt Valery 27 évvel ezelőtt egyszer találkozott Orbánnal is".

Ez az igazi újságírás, főalakok. Ne legyetek már ilyen beszariak!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1304) Kultúra (6) Tereb (142) Jobbegyenes (2488) Vetítő (30) Mozi világ (440) Politika (1581) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Egészség (50) Sport (729) Történelem (15) Gazdaság (669) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (516) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6474)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>