Ma 2020 július 11. Nóra, Lili napja van. Holnap Izabella, Dalma napja lesz.
Bayer Zsolt: Levél jött

Bayer Zsolt: Levél jött

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Döbbenet, ezt olvassák el!

Már a Fox News sem a régi

A Fox News is kezdi beadni a derekát a liberális SHIT-nek.
A demokratáknak van egy nyiltan zsidógyűlölő. muszlim, sharia törvényt egekbe magasztaló képviselőnője.

Folyamatosan az iszlám-ról regél, sőt, mi több...a koránra helyezte a kezét, amikor a képviselő esküjét tette. 
Állandóan az iszlám és a shariah mellett kardoskodik az amerikai képviselőházban.

A Fox News-nak van egy igen szókimondó műsorvezetőnője, egy volt bírónő, akinek náluk van műsora, Nyitóbeszéd címmel. Ezekben a műsorokban eléggé odamond mindenkinek, nem szarozik és elképzelhetetlen magasságokból szarik a PC-re. Nos...ez a bírónő, fel merte tenni műsorában azt a kérdést, hogy ennek a muszlim képviselőnőnek a szavai nem ütköznek-e az amerikai alkotmányban leírtakkal. EGY KÉRDÉS VOLT!!! 


Nos...természetesen a CAIR vagyis Az amerikai – iszlám kapcsolatokért felelős tanács követelte a Fox-tól, hogy Jeanine Pirro bírónő műsorát azonnal szűntessék meg és rúgják ki a bírónőt a piTsába.

Nos...a Fox...összeszarta magát és felfüggesztette a bírónő műsorát! Szép mi??? Sokan felháborodtak és sokan átpártolta a OneAmerica csatornára, ami MÉG MINDIG konzervatív...a Fox már úgy tűnik nem az.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Belföld (5) Szépségápolás (15) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4646) Mozaik (83) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (489) Egészség (50) Nagyvilág (1450) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1796) Heti lámpás (241) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Autómánia (61) Vetítő (37) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>