Ma 2021 szeptember 17. Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
Bayer Zsolt: Szegény, szegény feketék…

Bayer Zsolt: Szegény, szegény feketék…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ó, hát persze!

Az esküdtszék (tényleg: vajon mennyi fekete és mennyi fehér volt az esküdtek között?) bűnösnek találta Derek Chauvint „gondatlanságból elkövetett emberölés” bűnében, amiért nevezett rendőrtiszt „percekig térdelt” az éppen hamis pénzzel fizető, emiatt eljárás alá vont és az intézkedésnek erőszakosan ellenálló George Floyd nyakán. Floyd amúgy egy többszörösen visszaeső, aljas, gyáva, erőszakos bűnöző volt, aki többek között egy terhes nőt rabolt ki oly módon, hogy a hasához szorította a pisztolyát. Ha egy hollywoodi filmben látsz ilyen jelenetet, és az elkövetőt agyonlövik, mint a sz…rt, megkönnyebbülést érzel a nézőtéren és természetes, veleszületett igazságérzeted nagyon helyesen azt jelzi, hogy ennek így kellett történnie.

Floyd amúgy kábítószerfüggő volt (naná), és szívbeteg, a „nyakán térdelés” ezek miatt is okozhatta a halálát. Mindenesetre a világ kicsit jobb hely lehetne azóta, hogy Floyd nem él, de rosszabb hely lett, ugyanis ebben a beteg, perverz, a veleszületett és természetes igazságérzetet is zárójelbe tévő korban Floydból hőst farigcsált a csőcselék és a mindig az ilyen csőcseléket pártoló média. (Ez ugyanaz a média, amelyik nem győzte dicsérni 2006-ban az ártatlan embereket legázoló, kezeket, lábakat, ujjakat eltörő, szemeket kilövő, az ok nélkül letartóztatottakat fal mellett térdepeltető és megalázó, amúgy azonosítószám nélküli és tiltott eszközöket használó rendőrséget, hogy milyen remekül és szakszerűen végezte munkáját. Amikor majd megrendezzük az évszázad perét Fekete-Győr nappalijában, amelynek során a normalitás, a tradíció, a négyezer éves Európa és a természetes igazságérzet perbe fogja majd az abnormálist, az összes „új identitást”, a perverziót, az újkommunistákat és az összes többi aberráltakat, akkor erről ne feledkezzünk el.)

Még egy apróság, amely jól jellemzi, milyen pártatlan körülmények között is találták bűnösnek Chauvint. A beszámolók szerint „a kedélyeket az is borzolta, hogy Maxine Waters demokrata kongresszusi képviselő azt nyilatkozta hétfőn, hogy ha Chauvint nem ítélik el, a tüntetőknek »konfrontatívabban« kell föllépniük.”

(Reméljük, a normalitás eljövendő tüntetői nem felejtik el Maxine Waters demokrata kongresszusi képviselő intelmeit, amikor majd beugranak hozzá is a nappalijába egy kis „konfrontatívabb” tüntetésre…)

Azon a napon, amikor az esküdtszék bűnösnek találta Derek Chauvin egykori rendőrtisztet „gondatlanságból elkövetett emberölés” bűnében, az Ohio állambeli Columbus városában rendőri intézkedés közben meghalt egy tizenhat éves fekete nő is. (Szinte érthetetlen, hogy az új identitásharcosok eddig még nem rendeztek zavargásokat és vidám fosztogatásokat Columbus nevének megváltoztatásáért, hiszen a város neve Kolumbusz Kristóf, az ismert fehér felsőbbrendűség-képviselő nevét őrzi.)

A Columbusban történteket érdemes a 444 nevű új identitásharcos, perverz- és aberráltpárti szennylap tálalásában megvizsgálni.

Náluk – mint mindig – már a címadás irányadó és árulkodó:

„Lelőtt egy rendőr egy 16 éves késsel hadonászó, fekete lányt Ohióban”

Ó, hát persze!

A „16 éves fekete lány”, mint tényszerű „hírközlés” máris előrevetíti annak áldozat voltát, a „késsel hadonászó” kitétel pedig csak ráerősít erre, hiszen aki csak úgy hadonászik, az nem veszélyes. Már persze abban az esetben, ha feketékről van szó. De „hadonászna” csak egy fehér tizenhat éves fiú mondjuk egy fekete orra előtt késsel, az viszont nem egyszerűen veszély, sőt súlyos életveszély, hanem egyszersmind maga a nácizmus és a „fehér felsőbbrendűség” manifesztációja.

A cím tehát máris irányt szab az ilyesmire fogékony „új identitásúak”, perverzek és aberráltak gondolkodásának, majd következik a cikk felvezetője, amely hosszan sorolja Derek Chauvin rettenetes bűneit, Floyd mártíriumát, s hogy szegény tizenhat éves fekete lányt éppen azon a napon lőtték le, amikor Chauvint bűnösnek mondta ki az esküdtszék. Ennek pedig egy célja van: az éppen bűnösnek nyilvánított Chauvin bűnét rávetíteni a szegény, késsel hadonászó, 16 éves fekete lányt lelövő rendőrre. Másképpen ugyan mi a rosseb köze lenne a 2021 áprilisában, Ohióban, Columbus városában lelőtt tizenhat éves lány esetének a 2020 májusában, a Minnesota állambeli Minneapolisban nyakon térdelt Floyd esetéhez?

Minden olajozottan működik tehát a 444 cikkében, éppen úgy, ahogy arrafelé a dolgoknak működniük kell.

Viszont elkövettek egy hibát: közszemlére tették a cikkben az intézkedő rendőrök testkameráinak felvételeit, amelyet a helyi rendőrfőnök is levetített sajtótájékoztatóján.

Nos, ajánlom mindenkinek, hogy figyelmesen nézze meg az esetről készült felvételt, 3 perc 40 másodperctől, ugyanis lassítva, szinte kikockázva láthatjuk a valóságot.

E szerint: a riasztott és kiérkező rendőrök egy kertvárosi részen megállnak kocsijukkal, és egy ház előtt hét feka várja őket – vagy csak ácsorog és végzi napi rutinját: veszekszik. Majd az utóbb lelőtt „16 éves fekete lány” egyetlen jól irányzott ütéssel földre visz egy másik fekete lányt. Ekkor odalép egy Floyd-lelkületű, gyáva, ocsmány fekete férfi, és tiszta erőből fejbe rúgja a földön fekvő fekete lányt. Eközben a „szegény” 16 éves odarohan egy rózsaszín ruhás fekete lányhoz, kezében egy igencsak nem elhanyagolható pengehosszúságú kés villan, amivel nem hadonászik, hanem a lehető leghatározottabban és félreérthetetlenül arra készül, hogy a kést beledöfje a rózsaszín ruhásba – ám a szó szoros értelmében legutolsó pillanatban lövések dörrennek, a késelni készülő tizenhat éves összeesik, a rózsaszín ruhás pedig megmenekül.

Ez van a felvételen.

Nem pusztán spekuláció, hanem tényszerűen kijelenthető: amennyiben nem jönnek ki a rendőrök, a leütött és földön fekvő nőt a Floyd-lelkületű agyonrugdossa, a rózsaszín ruhást a másik megkéseli, vagyis két halott egészen biztosan lett volna. Hogy persze a rózsaszín ruhásnak és a földön fejbe rúgottnak voltak-e pártfogói az ott ácsorgó hét fekete között, azt nem tudhatjuk, miképpen azt sem, vajon milyen bosszút álltak volna, vagyis a két biztos halott létszáma mennyivel növekedett volna.

De talán mindegy is…

A lényeg, hogy most megint tálalva van egy beszámoló a „rendőri túlkapásról” és „szegény feketék” kiszolgáltatottságáról meg a „rendszerszintű rasszizmusról”.

Az amúgy életet mentő rendőrt pedig nagy valószínűséggel jól meghurcolják, ha el nem is ítélik.

Éppen ezért egy jó tanács: ha legközelebb telefon fut be akármelyik amerikai rendőrőrsre, miszerint családi, utcai stb. balhé van valahol és segítséget kérnek, akkor mindenképpen fel kell tenni azt a kérdést, hogy „tessék mondani, az érintettek feketék?”. S ha a válasz igen, akkor a rendőrök ne menjenek oda. Feltéve persze, ha nem keresik a bajt, és nem akarják magukat gyilkosként viszontlátni a világmédiában.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (505) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mozaik (83) Sport (729) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tereb (138) Gazdaság (662) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (6) Heti lámpás (255) Vetítő (30) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5574) Nagyvilág (1458) Történelem (14) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2113) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>