Ma 2021 augusztus 04. Domonkos, Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Hisztérikus idióta

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hillary Clinton trágárkodott és dobálózott a választások éjszakáján.

Totálisan kiakadt Hillary Clinton, miután kiderült számára az amerikai elnökválasztások éjszakáján, hogy elvesztette a versenyt – írja a Breitbart, hozzátéve: a Demokrata Párt jelöltje trágárkodni, üvöltözni kezdett és tárgyakat vágott stábja tagjaihoz. Ezért nem jelent meg választói előtt.

Hillary Clinton, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje obszcén kifejezéseket szórt a stábjára, üvöltözött és tárgyakkal dobálózott november 8-án, kedd éjszaka, amikor világos lett számára, hogy elvesztette a amerikai elnökválasztást – írja a Breitbart és az American Spectator. 

A lapok szerint amint kiderült, hogy veszteni fog, Hillary nemes egyszerűséggel ámokfutásba kezdett.  

Ez magyarázza, miért kampányfőnöke, John Podesta állt ki New Yorkban, a Javitz Centerben, a Demokrata Párt központi eredményváró buliján a tömeg elé, s a szokásokkal ellentétben miért nem jelent meg Hillary Clinton. Az American Spectator szerint Hillary Clinton nem volt olyan mentális állapotban, hogy ki tudjon állni választói elé.  

A Spectator szerint ez nem először fordul elő Hillary politikusi pályafutása alatt, sőt kifejezetten rendszeresnek mondható.” (Breitbart Hillary Clinton Screaming Obscenities and Throwing Objects in Election Night Meltdown, mandiner) 

És ennél lett volna az atomfegyver indító kódja…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1456) Mozi világ (440) Gazdaság (660) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (14) Kultúra (6) Belföld (6) Szépségápolás (15) Tereb (138) Jobbegyenes (2085) Sport (729) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (5474) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>