Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Párhuzamos valóságok és utazás a jövőbe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Fantasztikus reggelre ébredtünk június 16-án! Ezen a reggelen derült ki, hogy a franciaországi Lille városában egyszerre két esemény zajlott, ráadásul két tökéletesen ellentétes esemény, mégis ugyanarról beszéltek a beszámolók és a tudósítások.

Feltehetőleg Lille városában az éjjel a résztvevők egy része átkerült egy párhuzamos dimenzióba, úgy, hogy észre sem vette. S mint látni fogjuk, a tudósítók egy csoportja időutazást is végrehajtott, ráadásul a nehezebb változatot, ugyanis a jövőt látogatták meg.

De nézzük sorjában!

A 444 a következőképpen számolt be a Lille-i eseményekről: 

„Könnygázzal oszlatták az angol szurkolókat az éjjel

Szerda éjszaka könnygázzal oszlatták az utcán balhézó angol szurkolókat a francia rendőrök a belga határ közelében fekvő Lilleben. 36 embert előállítottak.

Attól tartottak a francia hatóságok, hogy megint az oroszokkal verekednek össze, de ezúttal a Szlovákia elleni vereséget nem balhéval dolgozták fel az orosz szurkolók, akik közül szintén sokan vannak a városban.

Az Anglia - Wales meccsre érkező angolok viszont balhéztak az éjjel. Előbb a pályaudvar környékén palackokat dobáltak, majd a francia válogatott Albánia feletti győzelmét ünneplő helyiekkel kötözködtek.

Alkoholtilalommal próbálkoznak

A városban kedd este hat óta elvben csak kocsmákban és éttermekben lehet alkoholt árusítani, a valóságban azonban a legtöbb közértben továbbra is van pia.

Az úgynevezett szurkolói zónában csökkentett alkoholtartalmú sört mérnek csak és a városba tartó vonatokon sem lehet kapni alkoholos italt.

Ennek ellenére a balhézó szurkolók tök részegek voltak.” 

Eddig a tudósítás, amelyből tehát megtudjuk, hogy az orosz szurkolók NEM BALHÉZTAK, ellenben a Wales-Anglia meccsre érkező angolok igen. 

Az Index tudósítói egy párhuzamos valóságban jártak a franciaországi Lille városában, lássuk, hogyan! 

„Állt a balhé Lille-ben is, az oroszok rátámadtak az angolokra” – harsan az Index beszámolójának címe, amely beszámoló ráadásul videó tudósítás, úgyhogy ráharap az ember, és a következőkkel szembesül:

Június 16-a, reggel 8 óra 2 perckor kattintok az Index filmjére, amelyet az Index újságírói készítettek. Mindjárt az elején kiderül, hogy az Index újságírói azok, akik fekete lyukba kerültek, majd hoppanálást hajtottak végre, így egyrészt kikerültek a fekete lyukból, másrészt ügyesen elutaztak a jövőbe. Ezt onnan lehet tudni, hogy június 16-án, reggel 8 óra 2 perckor azt olvasom az Index videó-tudósításában, hogy „JÚNIUS 16-ÁN AZ ANGOL ÉS WALESI SZURKOLÓK MÁR NAPKÖZBEN KÖZÖSEN MULATOZTAK LILLE-BEN”.

Most kezd csak izgalmas lenni a dolog! Eddig még soha nem tudtam elolvasni, s az még hagyján, de megnézni, hogy mi történt aznap napközben, amely nap reggelén vagyok éppen! Ez döbbenetes teljesítmény, figyelmébe ajánlom az MSZP Táncsics Mihály Alapítványának, gondoljanak az indexes fiúkra a következő díjak odaítélésekor!

Amúgy ott, a jövőben, ahol az Index járt, tényleg „mulatoztak” az angolok és a walesiek. A mulatozás gerincét az képezte, hogy rendkívül gusztustalan, dagadt angol és walesi hím állatok letolták a gatyájukat, és egymásnak mutogatták a meztelen valagukat, ezen pedig hatalmasakat röhögtek. Már csak ezért is erősen reméljük, hogy a brexit pártiak fölényes győzelmet fognak aratni jövő héten. Bár a bizonytalanságot megszüntethetjük, csak meg kell kérjük az Indexet, hogy ugorjon át jövő csütörtökre, és számoljon be már holnap az angliai népszavazás eredményéről…

De térjünk vissza az Index Lille-i tudósítására, amelyben kisvártatva ezt olvashatjuk a képek alatt:

„Az orosz szurkolók ISMÉT RÁTÁMADTAK AZ ANGOLOKRA, A FRANCIA RENDŐRSÉG IGYEKEZETT SZÉJJEL VÁLASZTANI ŐKET”.

Ez a beszámoló gyökeres ellentétben áll a 444 beszámolójával, amelyben ugye azt olvashattuk, hogy „a Szlovákia elleni vereséget nem balhéval dolgozták fel az orosz szurkolók”, és bizonytalanságunkat csak tovább fokozza, hogy az Index képein mindvégig angolul üvöltöző és éneklő embereket látunk oroszok helyett. De ez nem bizonytalanítja el az Indexet, amely azzal folytatja, hogy 4000 rendőrt vezényeltek a városba, fenntartani a rendet az orosz-szlovák meccs után. Majd így folytatják:

„Este az angolok alapvetően békésen viselkedtek, de a rendőrök tartottak a dühös oroszok felbukkanásától”.

Mikor ezt kiírják, a képen éppen ismét csordába verődött angolokat látunk, akik kivételesen nadrágban vannak és énekelnek. És ekkor jön a döbbenetes fordulat!

Az Index tudósítói szerint a rendőrök annyira féltek a dühös oroszoktól (akik nincsenek sehol, legalábbis egyetlen képen sem láthatók), hogy „TERELNI KEZDTÉK A VÁROSBAN A SZURKOLÓKAT, EHHEZ KÖNNYGÁZT ÉS GUMILÖVEDÉKET IS BEVETETTEK”.

Tudják követni, ugye?

Tehát, miközben ordítozó, balhézó angolokat látunk a felvételeken, akiket könnygázzal és gumilövedékekkel lő a francia rendőrség, a felirat szerint ez mindössze „TERELÉS”, amelyre a dühös oroszok miatt van szükség. Vagyis a jövőben az történt az Index szerint, hogy a francia rendőrök békés angolokat lőttek könnygázzal és gumilövedékkel ma este Lille-ben, annyira féltek az agresszív és dühös oroszoktól.

No, nagyjából ennyi derült ki ma reggel 8 óra 2 perckor a mai napról és a mai éjszakáról.

Ha az Index ezért nem kap Pulitzer díjat, akkor semmiért.

Tényleg itt az ideje, hogy átvegye őket a geci Simicska. Készen állnak a váltásra…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7431) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Irodalmi kávéház (535) Tv fotel (65) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Jobbegyenes (2764) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (10) Gasztronómia (539) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (699) Tereb (146) Kultúra (6) Flag gondolja (36) Életmód (1) Heti lámpás (307) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>