Ma 2022 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Kirgiz bíró csalta el Lőrincz bronzérmét

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A kötöttfogású birkózók második bronzmeccsén küzdött Lőrincz Viktor a német színekben induló törökkel, Denis Kudlával.

Bár a mérkőzést Lőrincz Viktor megnyerte, a bíró elvette tőle a bronzérmet. Ilyen nyilvánvaló becstelenségnek, aljasságnak, nyílt csalásnak kell legyen valami oka. Erre még visszatérek. Előbb lássuk a tényeket:

Már az nyílt csalás volt, ahogy a szőnyegelnök két ponthoz juttatta a törököt, mondván, Lőrincz szabálytalanul fogott vissza. Ugyan már! Ezt követően Lőrincz akcióból egyenlített, ami a mai birkózásban önmagában kuriózum, ráadásul a magyar fiú még a challenget is visszautasította! Végig Lőrincz birkózott, ment előre, küzdött, a török kapott is egy büntetőpontot passzivitásért, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. És ekkor, 30 (!) másodperccel a vége előtt, a mindvégig támadó magyart a kirgiz faszszopó geci megintette passzivitásért, és ezzel az egész mérkőzés során semmit sem csináló török megnyerte a mérkőzést.

Ezt követően a kirgiz leírhatatlan műsort rendezett a csarnokban (Naná! Micsoda öröm lehet igaztalanul, gyengébbként győzni!),  felmászott a lelátóra az övéihez, akik mindjárt meg is ajándékozták egy zászlóval. De micsoda zászlóval! Ilyet én még soha nem láttam. Első ránézésre német zászló volt, de a közepén ott virított a török félhold. Azzal parádézott a német színekben induló török, ilyen zászlókkal parádéztak a lelátón tomboló övéi is…

És akkor most szögezzük le: Ez így nem sport! Ez így csalás, becstelenség, bármi is volt a háttérben. Négy év emberfeletti munkáját tette tönkre egy szemét, becstelen, kirgiz geci! És ne felejtsük el: Ugyanígy vették el a cselgáncsozó Bor Barnától a lehetőséget, hogy a nyolc közé jusson. Ott is egy szemét bíró döntötte el, ki győzzön…

Nem hiszem el, hogy ezek ellen a rohadékok ellen nem tenni valamit.

(U.i.: És akkor csak felvetésként jegyzem meg a végén: A törökök 98 %-a a muszlim szunnita ágához tartozik. A wikipedia szerint pedig a kirgizek szintúgy szunniták. Nem állítom, mert nem állíthatom, hogy ennek a vallási hovatartozásnak bármi köze is van a bírói csaláshoz, de azért elgondolkodtam rajta…)

(U.i.2.: Az immáron hivatalosan is Soros György valagában lakó 444 portál üdvöskéje, a Bede Márton fedőnevű soros-ügynök és szarjankó az eset kapcsán a Magyar Birkózó Szövetséget ekézi, amiért azok merészeltek a facebookon hozzászólni az orbitális csaláshoz. Íme, Bede műve, betű híven, az örökkévalóság számára:

„A birkózószövetség szerint Lőrincz Viktort "tönkre tették" Rióban

Miután egy valóban véleményes, vitatható bírói döntésekkel teli bronzmeccsen Lőrincz Viktor kikapott a német Kudlától, a Magyar Birkózó Szövetség, vagy legalábbis aki a Facebookjukat kezeli, úgy nekiment a bíróknak, hogy azért kötöttfogásban technikai tus járna:

Itt a teljes szöveg az örökkévalóságnak:

"RIO2016 - LŐRINCZ VIKTOR OLIMPIAI ÖTÖDIK!

Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

A 22 éves német szinte egy lépést nem tett előre a szőnyegen, ellenben Viktorral, aki hatalmas iramot diktált végig, még is őt küldték le térdelő helyzetbe elsőként. Remekül védekezett, a német nem tudta megemelni, a szőnyegbíró állást is rendelt el, ám ekkor a pontozóbíró intést mutatott mondván, hogy Viktor szabálytalanul védekezett. Tanácskozás után 2-0-ra vezetett a német. Jött a második menet, Lőrincz brutálisan neki ugrott a németnek, és két pontért levitte, majd sikerült megintetnie, 3-2-re átvette a vezetést és nem áll meg!!! NEM ÁLLT MEG!

A bírók ezt semmibe vették, 5 perc 26 másodpercnél (!!!!!!!!!!!!) megintették Viktort, és 3-3-al a német győzött (mivel Lőrincz Viktornak volt egy szabálytalanságért kapott intése).

Ez egyszerűen hihetetlen…. Lőrincz Viktort tönkre tették a bírók Rióban!" )

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (15) Tv fotel (65) Gazdaság (669) Egészség (50) Tereb (142) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2488) Nagyvilág (1304) Belföld (8) Mozaik (83) Életmód (1) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Irodalmi kávéház (516) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Mondom a magamét (6474) Kultúra (6) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>