Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Palkovicsnak nyalizik kilenc iskolaigazgató

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Nem csak támogatói, de heves ellenzői is vannak a pedagógusok immár több hónapja tartó tiltakozássorozatának.
Mily' meglepő: épp Palkovics László oktatási államtitkár szülővárosában, Zalaegerszegen.    

Úgy fogalmaznak: „Sajnos a várt szakmai alapon történő megbeszéléseket politikai indíttatású megnyilvánulások zavarták meg. Egyrészt a hozzá nem értő és félrevezető elemzések, másrészt egyesek felhatalmazás nélküli, gyakran szakmai alapokat nélkülöző vagy pártpolitikai indíttatású megszólalásai." A folytatásban pedig kifejtik: „Adjunk időt a hivatalos tárgyalások lefolytatására (köznevelési kerekasztal, kormány és sztrájkbizottság), bizalmat az új oktatási államtitkárnak, aki "elődeivel ellentétben partnernek tekinti a pedagógusokat."

A közleményt a Béke Ligeti Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, az Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola, az Izsák Imre Általános Iskola, az Öveges József Általános Iskola, a Nyitott Ház Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Zalaegerszegi Városi Középiskolai Kollégium, valamint a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium intézményvezetője írta alá. (…)” (NOL.hu) 

„Nyaliznak” az iskolaigazgatók, akik nem értenek egyet Puklival.

Beindult a Népszabadság. Mostantól, aki pedagógus, és nem ért egyet Puklival, az nyalizik. Meg nyilván politikai okok vezérlik. Nem úgy Puklit, aki semmi politikai vonalat nem visz, őt, őket a színtiszta érdekvédelem vezérli. Mert ha egy iskolaigazgató nem ért egyet, ráadásul ott iskolaigazgató, ahol valaha Palkovics született, akkor az a színtiszta politika és nyalizás. Ha Pukliról kiderül, hogy MSZP-s jelölt volt, Zuschlag haverja a pénzgyűjtésben, és a veszettekhez tartozó Schilling Árpád rendezi, látja el tanácsokkal és adja szájába a tüntetésen mondandó szavakat és követeléseket, az viszont nem politika, az maga a vegytiszta civilség.

Tényleg egy bagázs vagytok ti, tanítanékostul, sztrájkostul, schillingestül, népszabadságostul, ugyanaz a kb tízezer ember jár a tüntetéseitekre a netadós balhé óta, és elhitetitek magatokkal, hogy ebből majd megint lesz valami.

Nem lesz. Ugyanis ti nem csak tehetségtelen, ostoba és aljas gecik vagytok, hanem végtelenül ostobák is.

Ezért Pukli a vezéretek. Az őskomcsi felforgatás faszán a pörsenés.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Belföld (8) Mondom a magamét (6715) Nagyvilág (1306) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Tereb (142) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Heti lámpás (261) Történelem (15) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2581) Életmód (1) Politika (1581) Vetítő (30) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (520) Egészség (50) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>