Ma 2022 január 19. Sára, Márió napja van. Holnap Fábián, Sebestyén napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Nem hiszem el

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nos, ha ez igaz...

Olvasom, és nem hiszek a szememnek:

 „Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató

Elküldték a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Szívsebészeti Osztályának éléről Dr. Székely Lászlót. A szívsebész az ország egyik legjobb szakorvosa, van műtét, amit csak ő tud elvégezni az országban. Az ügyet egyelőre nem akarták nagydobra verni, de a ]]>24.hu]]> megírta, így nyilvánosságra került.

Az Index információi szerint Székely Lászlóval reggel fél 9-kor közölték, hogy felmondanak neki. Ezután egy munkatársa is beadta felmondását.

Székely Lászlót az ország egyik legjobb és legnagyobb tapasztalatú szívsebészeként tartják számon. Az orvos élen járt a legkisebb beavatkozással járó (minimál invazív) szívsebészet alkalmazásában. Korábban a beteg mellkasát középen felvágva a szegycsontot hosszában átvágva jutottak el a szívhez, ami komoly megterhelést jelentett a betegnek. Ma már a szívbillentyű-beültetést is lehet katétereken keresztül végezni, írta róla a Haszon Magazin a 100 legjobb orvos című kiadványában.

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet vezetői posztjára tavaly Székely László is pályázott, de végül  Prof. Dr. Andréka Pétert nevezték ki megbízott főigazgató főorvosnak.

A ]]>24.hu]]> úgy tudja, a kirúgás indoka egy műtét volt: "Egy olyan fiatal nőt operált, akinek egy hibás, már cserére szoruló implantátum volt a mellében. Székely László és orvosi csapata szívbillentyűműtétet hajtott végre a páciensen, akinek sérült implantátumát az operáció közben el kellett távolítani. Az orvos úgy döntött, hogy a betegnek ne kelljen hónapokig asszimmetrikus mellkassal, egyoldali protézissel élnie, kiheverni a műtétet, elkerülve egy újabb, későbbi operációt, ezért plasztikai sebész segítségét kérte, aki meg is érkezett az operáció közben, és beültetett egy új mellimplantátumot".

Mivel külsős orvost hívott a műtéthez, akivel a kórháznak nem volt szerződése, távoznia kellett az intézmény éléről. Az intézetben többen úgy gondolják, ez csak ürügy volt Székely elbocsátásához.

A döntés miatt hatalmas a felháborodás, erről az elmúlt napokban az Indexbe is érkeztek információk. Úgy tudjuk, az Emberi Erőforrások Minisztériuma is vizsgálatot folytat az ügyben.” (index)

Nos, ha ez igaz, ha ez így igaz, akkor ezt az Andréka professzor urat kell nagyon rövid úton kirúgni a francba!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (139) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Mozaik (83) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Heti lámpás (256) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5825) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2200) Történelem (14) Irodalmi kávéház (509) Politika (1579) Egészség (50) Gazdaság (663) Mozi világ (440) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>