Ma 2021 május 07. Gizella napja van. Holnap Mihály napja lesz.
04-bayer-ea.jpg

Bayer Zsolt: Íme egy újabb érv a halálbüntetés mellett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Igen. Ha negyven éve felkötik ezt a patkányt, ma mindannyian egy kicsit beljebb vagyunk...

"Negyven éve megölt egy rendőrt, most azzal gyanúsítják, hogy minden héten megerőszakolta a gyerekeit

A gyanú szerint heti rendszerességgel erőszakolhatta meg a kiskorú gyerekeit az 59 éves férfi, akit a Heves Megyei Főügyészség indítványára tartóztatott le a bíróság.

A N. István a rendszerváltás előtti évtizedekben elkövetett gyilkosság miatt 1980-ban életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek, de 2000-ben feltételes kedvezménnyel szabadult a büntetéséből. Az ]]>Index szerint]]> a férfit a ]]>Soós-gyilkosság]]> harmadrendű vádlottként ítélték el. A banda tagjai a 70-es években egy rendőrt és több embert is különös kegyetlenséggel öltek meg. Akkor N. Istvánt azért nem akasztották fel, mert a gyilkosságok elkövetésének idején még nem volt 20 éves.

Aztán 2007-ben vagyon elleni bűncselekményeket követett el, melyek miatt felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabott ki vele szemben a bíróság. 2017 őszéig Tarnaszentmiklóson lakott akkori élettársával, akivel közösen nevelték két kiskorú gyermeküket, egy fiút és egy lányt. N. István a gyanú szerint a falu egy lakatlan, romos házában heti rendszerességgel erőszakolta meg a gyerekeket.

A férfi az élettársi kapcsolat felbomlása után Győr-Moson-Sopron megyébe költözött, ott vették bűnügyi őrizetbe. Gyermekei 2018. áprilisától nevelőszülőknél élnek.

Most két rendbeli, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak miatt folyik ellene eljárás, aminek büntetési tétele öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés.

A Heves Megyei Főügyészség azért rendelte el a letartóztatást, mert feltételezhető, hogy szabadlábon hagyása esetén nemcsak megszökne, vagy elrejtőzne, hanem a büntetőeljárásban résztvevő más személyek – így különösen a sértettek és a tanúk – megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, illetve újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el. (]]>Ügyészség]]>)"

Forrás: 444.hu, Fotó: thisafricangirl.com

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Belföld (6) Vetítő (37) Jobbegyenes (2019) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (5278) Történelem (14) Heti lámpás (254) Gazdaság (657) Életmód (1) Nagyvilág (1454)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>