Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
3dbce6d8c47e9d8c7f724d0d33b1799a.jpg

Bayer Zsolt: Orbán Viktorral és Bayer Zsolttal riogatja olvasóit a Spiegel

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

A szilveszteri kölni támadások után a kelet-európai politikusok és a média igazolva látja korábbi figyelmeztetéseit a menekültekkel kapcsolatban, a <<liberális véleménydiktatúra>> és a politikai korrektség feladását követeli, írja a Spiegel.

A lap idézi ]]>Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjúját]]>, ahol a miniszterelnök azt fejtegette: a liberalizmus válságát mutatja, hogy Németországban a média először elhallgatta az arab férfiak nők elleni támadásait. Orbán szerint Magyarországon sokkal szabadabb a sajtó, mint nyugaton, a fejlemények pedig azt mutatják, hogy Magyarországnak igaza volt abban, hogy teljesen meg kell állítani a menekültek beáramlását.

Idézik a Magyar Hírlapból Bayer Zsolt ]]>egyik írását]]> is. Bayert egyrészt a Fidesz alapítójaként, másrészt szélsőjobboldali és <> publicisztikák írójaként mutatják be a német közönségnek. <<Mindjárt az elején szögezzük le: migránsok voltak. Észak-afrikai, arab állatok. Megannyi hiéna>> - idézik Bayert, aki Angela Merkelt olyan asszonyként festi le, aki <>, és amikor egy napon be is telepít a házába egy tucatot belőlük, azok felfalják otthon maradt családtagjait. Idézik még Bayer azon tételét is, miszerint <>

A kölni események után Lengyelországban és Csehországban is megerősítve érzik menekültellenes álláspontjukat a kormányzati politikusok, írja a lap. Beata Szydlo, lengyel kormányfő azt vetette a nyugat-európai politikusok szemére, hogy nem vették elég komolyan a menekültáradatot.  Helyettese, Piotr Glinski pedig azt mondta, még jobban kell ellenőrizni az országba érkezőket, fiatal migráns férfiakat pedig nem szeretnének az országban látni. A cseh kormányfő, Bohuslav Sobotka a bűncselekményeket elkövető migránsok azonnali kiutasításáról beszélt.

Romániában a még most is befolyásos, korábbi elnök Traian Basescu a kölni tömeges molesztálásokra alapozva azt sürgeti, hogy más kelet-európai országokhoz hasonlóan Románia is utasítsa el a migránsok kvóták szerint elosztását Európán belül. Szerinte a Korán szellemében felnőtt muszlimok a nők megkövezéséhez, torkuk átvágásához <>, nem képesek alkalmazkodni az európai kultúrához, idézi a német lap.

A német lap szerint a legkeményebben Robert Fico szlovák miniszterelnök fogalmazott, aki egy tévévitában azt mondta: sajnos <<védett fajjá>> nyilvánították a menekülteket, emiatt elbagatellizálják a problémát, ő viszont nem akar részt venni ebben a hazugságban. Szlovákia nem tűri a nők nyilvános helyen való molesztálását, és nem fogadja el, hogy az országban zárt muszlim közösség alakuljon ki. Fico rendkívüli EU-csúcsot szeretne, amin a párhuzamos társadalmakról, a határok védelméről és a menekültáradat megállításáról tanácskoznak. Szlovák lapok amellett, hogy egyetértenek Fico mondataival, a német <<naiv, jó szándékú emberek szubkultúrájáról>> cikkeznek, írja a Spiegel.” (Index) 

Kár lenne tagadni, ezt bizony dicsekvésképpen tettem ki!

És szeretném kérni, aki hozzáfér, folyamatosan tájékoztasson itt a blogon arról, mit írnak a Spiegel olvasói kommentárokban ehhez a cikkecskéhez. Mert az a tanulságos ám, felebarátaim!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Életmód (1) Gazdaság (663) Tereb (138) Tv fotel (65) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (509) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Mozi világ (440) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Belföld (6) Politika (1578) Jobbegyenes (2167) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5741) Nagyvilág (1463)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>