Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
1c40f94d6288381d8ddc0bc89b0a91d4.jpg

Bayer Zsolt: Folytassuk a sort

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A jó Ursula is megszólalt, úgy tűnik, tényleg mindenki úgy érzi, mondania kell valami égbekiáltót, mielőtt lemegy a nap.

Szóval Ursula von der Leyent német hadügyminiszter is feliratkozott a „ki tud nagyobb állatságot mondani” című népes verseny mezőnyébe.

A CNN riportere, Christiane Amanpour tette fel a cseppet sem célzatos kérdést:

„Mi az Ön reakciója arra, amit Magyarország tesz a menekültekkel? Könnygázt vetnek be, gyakorlatilag harc van a határon.”

És a német miniszter így nevezett be a hülyék versenyébe:

„Ez nem elfogadható. És szembemegy az európai szabályainkkal. Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat az emberi méltósághoz és az emberi jogok betartásához, és a menekülteknek joguk van a tisztességes bánásmódra. Ez olyasvalami, amiről sokat kell beszélnünk Európában.”

Na, akkor, hogy világos legyen:

Tényleg minden menekültnek joga van a tisztességes bánásmódhoz. De a határt, a határt védő rendőröket megtámadó, őrjöngő hordának semmihez sincs joga. Ha legközelebb a német rendőröket támadják meg –mert meg fogják támadni!-, és a német rendőrök védekezni mernek, akkor majd szeretném látni, hogy a CNN riportere felteszi ugyanezt a kérdést ugyanennek a nőnek.

Hogy nem fogja?

Valószínűleg nem.

Mert nem tette fel sem a görögök kapcsán, sem a dánok kapcsán, sem akkor, amikor a francia rendőrök verték és fújták le könnygázzal a Csalagút bejáratánál őrjöngő migránsokat.

Apropó! Ha egy csapat mexikói migráns felmászna a mexikói-amerikai határon lévő kerítésre és elkezdené mindennel dobálni meg gázsprayvel lefújni az amerikai rendőröket, mi történne?

Megmondom: agyonlőnék őket.

És Christiane Amanpournak nem lenne semmi kifogása.

És Ursula is kussolna meg lapítana, mint szar a fűben.

Úgyhogy lehet most is kussolni és lapítani! Sok képmutató, álszent, ócska, hazug disznó!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Jobbegyenes (2168) Politika (1578) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5743) Gasztronómia (539) Belföld (6) Kultúra (6) Gazdaság (663) Nagyvilág (1463) Életmód (1) Sport (729) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Tereb (138) Tv fotel (65) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (509) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>