Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
a78c6be68e1d2b089262a899243b2607.jpg

Bayer Zsolt: A lényeg

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Van a politikának egy alapszabálya. Vastörvénye. És igazsága.

Mottó:
Odüsszeusz: „Bűnötök, hogy világomra törtetek vadul. Mit én építettem két kezemmel, verítékemmel és véremmel. E világot megosztottam egy asszonnyal, aki fiút szült nekem. És senki, soha nem veheti el tőlem.”

Van a politikának egy alapszabálya. Vastörvénye. És igazsága.

Ha rajtad kívülálló okok miatt vészhelyzet alakul ki, akkor a következőket kell megcselekedned:
1. Védd meg a hazádat és a népedet.
2. Próbáld megszüntetni az okot, amely miatt vészhelyzetbe kerültél.
3. Teljesítsd humanitárius kötelességeidet.

Jelen pillanatban kimondhatjuk – sajnos, ezt kell kimondanunk, és azért sajnos, mert ez Európa elégtelen bizonyítványa is egyben! –, hogy egyedül Orbán Viktor és a magyar kormány cselekszik e három pont szerint.

 

S e három pontban nemcsak azok tartalma a fontos, hanem az is, hogy a sorrend nem felcserélhető!

Az impotens és inkompetens Európa azonban képtelen a cselekvésre. Ez az Európa eddig egyetlen fronton mutatott fel kreativitást és fáradhatatlan munkát: Magyarország, a magyar kormány, a magyar nép és a magyar miniszterelnök gyalázásában.

Ezt teszi a már mindent és mindennek ellenkezőjét kijelentő, megígérő, „befogadó”, majd határt lezáró, „nincs felső határa a befogadásnak”, meg a „Németország megtelt” elmebajai, a „Willkommenskultur” és a menekültszállások felgyújtása között hányódó Németország és az ocsmány német sajtó (tisztelet a kivételnek!).

Merkel még soha nem volt talán ilyen bajban. És az elmúlt években a kancellár asszony soha nem tűnt rossz és megbízhatatlan politikusnak. Ő nem olyan tehetségtelen, ostoba és aljas szarjankó, mint kollégája, az osztrák kancellár. Sőt… Ezért merül fel a kérdés az emberben: talán zsarolják valamivel szerencsétlent? És e kérdés felmerülésekor nem lehet nem visszaemlékezni hirtelen, hogy az amerikaiak bizony Merkel telefonjait is lehallgatták, hónapokon keresztül…

A magyarok gyalázásában jeleskedik a szerb miniszterelnök is. Seselj vajda egykori seggnyalója és táskahordozója, akit úgy kellett kimenekíteni nemrégiben Boszniából a srebrenicai megemlékezésen, mert a bosnyákok nem felejtették még el, hogy kicsoda is ez az ember, szóval Aleksandar „ha ti megöltök egy szerbet, mi megölünk száz bosnyákot” Vucic tiltakozó jegyzéket küld, mert a határt és önmagukat védő magyar rendőrök másfél méterre átspricceltek Szerbiába, miközben egy rohadék horda megtámadta őket. És kirohangál az Egyesült Államokba az amerikai külügyminiszternek rinyálni, az meg meghallgatja, barátian átöleli a vállát és megértően csóválja a fejét.

Hát persze. Az amerikaiak annak a vállát ölelik át, akinek a válla éppen lefedi az önző és/vagy aljas érdekeiket. Idősb Bush ugyanígy ölelte át Szaddám Huszein vállát két hónappal azután, hogy ideggázzal kiirtotta kurdok ezreit. De ez akkor éppen nem számított, akkor csak az számított, hogy harcoljon Irán ellen. Aztán amikor Huszeinnek már se ideggáza, se más vegyi fegyvere, se semmije nem volt, akkor ráfogták, hogy nagyon veszélyes, és lerohanták, mert olyan csúnya diktátor.

Vittek demokráciát Irakba.

Azóta olyan kurva jó hely Irak. (És pont ugyanezt tették Asszad Szíriájával is. Aztán most, hogy Putyin nekifogott ott rendet tenni, az amerikai külügyminiszter rosszallóan csóválja a fejét, és azt mondja, Amerikát aggasztja, hogy Oroszország részt vesz a szíriai konfliktusban az elnök oldalán. Sebaj. Aggódjatok. A világ normális fele meg akkor aggódik, ha ti bármit is csináltok… És ha Oroszország nem fogja kiirtani az Iszlám Államot, akkor senki. Ez van, gyerekek…)

Szóval, oda jár panaszkodni Vucic. De arról nincs szava senkinek, hogy a szerb rendőrség karba tett kézzel, cigarettázva és vihogva nézte végig, mit művel a magyar rendőrökkel a mesterségesen felbőszített és megvadított csorda. Igen, ezek azok a szerb rendőrök, akik amúgy az oroszlánnál is bátrabbak, amikor magyar rendszámú autókat kell megállítani és mondvacsinált okok miatt megbüntetni szerte Szerbiában. Tíz-húsz-ötven eurót/dollárt kell tejelni ezeknek a derék, „nebojsze” szerb rendőröknek természetesen zsebbe, mert ezek nemcsak bátrak, de leleményesek is ám. (Jelentkezzen bátran minden kedves olvasóm, akinek van ilyen élménye! Például arról, amikor a hullazsák volt a sláger a büntetések területén. Igen, azt a törvényt hozták, hogy a Szerbiába belépő autósnál hullazsáknak kellett lennie, hogy ha balesetben meghal, ne már a szerb államnak kelljen hullazsákot biztosítani. Ez egy ilyen ország… és ha nem volt hullazsákunk, már kérték is a lét…)

A legnagyobb csalódás a horvát miniszterelnök.

Zoran Milanovic sietett kijelenteni, hogy „undorító, ami Magyarországon történik”, és hozzátette, hogy Horvátország szeretettel és emberséggel vár minden menekültet, ők nem állítanak meg senkit, nem zárják le a határt, mindenkit ellátnak és elvisznek és regisztrálnak, és mindenkinek kinyalják a seggét.


Aztán a migránsok megérkeztek Horvátországba Szerbiából.

Nyolcezren. És egészen pontosan egy nap kellett hozzá, hogy Horvátország kapituláljon. Nekiláttak a horvátok is összevissza beszélni, kapkodni, aztán se étel, se ital, a képsorok tanúsága szerint a horvát rendőrök lökdösik a rajtuk áttörő hordát, teljes a káosz, végül lezárták a határt, bejelentették, hogy kivezénylik a hadsereget, majd ezt visszavonták, de se regisztráció, se semmi, az maradt az utolsó ötletük, hogy visszaszállítják a migránsokat a magyar határra (miután a szlovének közölték, náluk sem lesz migránsfesztivál).

Ennyit tudnak maguk, Zoran bátyám? Szélesebb a vállnál az arc? Visszaküldik hozzánk őket ide, ahol „undorító, ami történik”?

A délszláv háborúban ennél tökösebbek voltak önök.

A horvát barátaim és ismerőseim nem is nagyon értik ám az egészet! Jó lesz, ha összekapja magát egy kicsit, és a hülyeségek büszke és bátor hangoztatása helyett felmutat valami értékelhetőt! Nyolcezer migráns és huszonnégy óra kellett a fegyverletételhez? Mi hónapok óta álljuk a sarat, hozzánk kétszázezer özönlött már be!

Mindegy. A lényeg a három pont, amivel kezdtem. Amúgy a kutyák ugatnak, a kerítés meg marad. Olvassátok a Le Figaro szavazásának eredményét: azt kérdezte a magyarok és Orbán gyalázásában szintén élenjáró francia újság az olvasóitól, egyetértenek-e azzal, hogy Magyarország kerítést épít a határára. Ötvenhétezer olvasó szavazott. Az egyetértők aránya: 88,2 százalék.

Ez a lényeg. Megcsókolhatjátok a hátunk végét.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1306) Életmód (1) Mozaik (83) Mondom a magamét (6709) Egészség (50) Jobbegyenes (2578) Tv fotel (65) Tereb (142) Gasztronómia (539) Sport (729) Gazdaság (676) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (519) Kultúra (6) Politika (1581) Autómánia (61) Heti lámpás (261) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Történelem (15) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>