Ma 2021 május 12. Pongrác napja van. Holnap Szervác, Imola napja lesz.
e165e88a6c74bb9406492c3e692c6233.jpg

Bayer Zsolt: Nyílt levél 2.

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Ezért üldözték mindaddig, ameddig végül kénytelen volt lemondani a Bundesbankban viselt posztjáról. (Ezt idehaza a Népszabadság így ünnepelte akkor: „Berlin: két provokátorral kevesebb”.)

Ennyit a vélemény- és sajtószabadságról, kancellár asszony. A nyilvánosságban önöknél is, nálunk is, és mindenhol a legsötétebb gazemberek és diktátorok tevékenykednek, akik természetesen liberálisnak és az emberi jogok elkötelezett harcosainak nevezik magukat, és gondolkodás nélkül tönkretesznek mindenkit, aki nem az ő nézeteiket vallja, aki elég bátor megtörni a tabukat. Ezek a gazemberek az életünket is elvennék, ha a történelem erre újra lehetőséget kínálna nekik. De ezt Ön is pontosan tudja. Ez a tudás és tapasztalat vitte Önt Európa tönkretevői-nek táborába.

De elevenítsük csak fel, mit is írt Sarrazin 2010 augusztusában megjelent könyvében, a Németország felszámolja önmagát című munkában!

Például ezt:

„Az összes érintett országban a következő tendenciák tapasztalhatók a muzulmán bevándorlók között:

– átlag alatti munkaerő-piaci integráltság,

– átlag feletti függőség a szociális ellátórendszerektől,

– átlag alatti részvétel az oktatásban és a képzésben,

– átlag feletti termékenység,

– területi szegregáció és hajlam a párhuzamos társadalom kialakítására, az oktatásra,

– átlag feletti vallásosság, amelyben növekvő szerepet kap az iszlám hagyományos, illetve fundamentalista értelmezése,

– átlag feletti bűnözés, az egyszerű utcai erőszakos bűnözéstől kezdve a terroristatevékenységig bezárólag.”

Persze, ez a „liberális” füleknek és lelketlen lelkeknek a sátán műve, de ettől még igazság, IGAZSÁG! – Tisztelt Kancellár Asszony, és az emberek mindennapos tapasztalata. Azzal szemben pedig lehetetlen hosszú távon politikát csinálni, és ezt hamarosan Ön is meg fogja tapasztalni!

De lássuk még Sarrazin állításait egy korabeli cikkre támaszkodva, amely a Vastagbőr blogon jelent meg nálunk 2010. szeptember 13-án: „Németországban integrációs megbízottak, iszlámkutatók, szociológusok és naiv politikusok serege kéz a kézben dolgozik a probléma jelentéktelen színben való feltüntetésén. Hogy a muzulmán kisebbség gyors növekedése Európában aggodalmat kelt, azt tényleg nem kell az idegenellenességgel magyarázni” – véli Sarrazin, aki szeretné, ha a dédunokái száz év múlva még Németországban élhetnének. Nem örülne, ha az ország, ahol leszármazottai élnek, nagyrészt muzulmán állam lenne, ha ott jórészt törökül és arabul beszélnének, ha a nők fejkendőt viselnének, és a napi ritmust a müezzin határozná meg.

Ha Németország a jelenlegi utat folytatja – azaz mindenféle feltétel nélkül engedi be a külföldieket, ad nekik éveken át szociális segélyt, s közben a német középosztályban meg alig születik gyermek, akkor Németország nemhogy húsz év múlva nem lesz már „német”, de a gazdasági ereje is meg fog roppanni.

Sarrazin programja:

– Minden, szociális támogatásban részesülő munkaképes bevándorlót közmunkára kötelezne, mégpedig minden törvényes munkanapon.

– Azoknak, akik nem tudnak elég jól németül, kötelezővé tenné a napi részvételt egy nyelvtanfolyamon.

– Igazolatlan hiányzás esetén csökkenne a szociális támogatás összege.

– Családegyesítést, a korábban bevándorolt külföldi egyén családtagjainak áttelepülését Németországba csak azok számára engedélyezne Sarrazin, akik igazolni tudják, hogy a kérvény beadását megelőző három évben állami (szociális) támogatás nélkül biztosították saját megélhetésüket.

– A házastársával egy háztartásba költöző feleség tíz éven át nem lenne jogosult semminemű szociális ellátásra.

– Hároméves kortól kötelezővé tenné a bevándorló családok gyermekei számára az óvodába járást, hogy rendesen megtanuljanak németül.

– Igazolatlan hiányzás esetén a gyerek után járó szociális pótlékból csak az élelmezésre szánt összeget kapná meg a családfő.

– Kötelezővé tenné a bevándorló gyerekek beíratását napköziotthonos iskolákba, ahol egész nap német pedagógusok felügyelete alatt lennének, és – francia példára – megtiltaná fejkendő viselését az oktatási intézményekben.

A politikusok háborognak, de a németek ötvenhat százaléka osztja Sarrazin nézeteit, huszonnyolc százaléka ellenzi, tizenhat százaléka nem adott választ. Sőt: a németek tizennyolc százaléka szavazna egy „Sarrazin-pártra”, mivel „ezek az emberek úgy vélik, hogy Sarrazin végre kimondja azt, amit sokan gondolnak”.

(Folytatjuk)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Egészség (50) Életmód (1) Heti lámpás (255) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5289) Történelem (14) Jobbegyenes (2024) Autómánia (61) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Belföld (6) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (505) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>