Ma 2021 március 05. Adorján, Adrián napja van. Holnap Leonóra, Inez napja lesz.
20e0e6ea57980adbf1ae4eeaf10f6ca9.jpg

Bayer Zsolt: Nyílt levél 1.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Önnek nincs igaza. Nagyjából itt be is fejezhetném ezt a levelet. Befejezhetném, mert ugyanezt gondolja az európai lakosok döntő többsége éppúgy, mint a németek többsége és a magyarok többsége is egyben.

Önnek, Önöknek nincsen igazuk.

Önök, akik a befogadás parancsáról, a nyitottság nagyszerűségéről, a „globális kihívásnak való megfelelésről”, „Európa becsületének” megmentéséről, a „barátságos arcról” beszélnek, nos, fájdalom ezt kimondani, de tévednek. Rosszabb esetben hazudnak. Sajnos, ezt sem tudjuk kizárni.

Az Ön harcostársa, Hollande francia elnök egyenesen arról értekezett a minap az Európai Parlamentben, hogy a szuverenitást fel kell adni bevándorlásügyben.

Akkor nézzünk be e mögé a mondat mögé legelőször.

Nem tudom, kancellár asszony emlékszik-e 2011. január 3-ra?

Ez volt az a nap, amikor a görögök bejelentették, hogy kerítést fognak húzni a török határ egy bizonyos szakaszára, mert nem bírják a muszlim bevándorlást tovább kezelni. Igen, kancellár asszony, a görögök akkor és azt a napot megelőzően vészjelzéseket adtak Európának, hogy csinálni kéne valamit, mert nagyon nagy a baj. S ezt megelőzően a spanyolok is leadták a vészjelzéseket, és a törökök is könyörögtek, hogy az unió segítsen nekik végre, mert elviselhetetlen a migránsok hada, amely ellepte országukat, egyedül képtelenek megoldani a helyzetet.

Nem segített senki. Sem a görögöknek, sem a spanyoloknak, sem a törököknek. Barroso elnök langyos asszisztenciája mellett egy bizonyos Anna Cecilia Malmström bevándorlási biztos körülnézett kicsit, elolvasgatta a segélykéréseket, kifejtette, hogy a kerítés legfeljebb rövid távon jelent megoldást, majd közölte a görögökkel, hogy a migráció ügye és a schengeni határok megvédése a nemzeti szuverenitás része, s egyben egy uniós tagállam kötelessége is.

De most azért szögezzük le: 2011-ben az volt az unió válasza a migránsok miatti segélykiáltásokra, hogy ez nemzeti szuverenitás kérdése, a schengeni határok megvédése pedig nemzeti kötelesség!

És arra emlékszik kancellár asszony, hogy miközben a görögök és a törökök könyörögtek a segítségért, az unió mivel volt elfoglalva? Azzal, hogy az „orbáni diktatúrában” a Klubrádió elég hatékonyan tudja-e szidni a „rezsimet”. S hogy megfelelő-e Magyarországon a sajtószabadság.

Mondjuk úgy, kancellár asszony, hogy az unió aránytévesztésben volt már akkor is. Mondjuk így, mert ha ezt mondjuk, akkor ugyan nem fejtjük ki a valóság minden szeletét, de legalább nem kell csúnyán beszélnem…

Nos, a kérdés azért itt reszket a levegőben: ha 2011-ben még nemzeti szuverenitás kérdése volt a migráció ügye és a schengeni határvédelem, akkor 2015-ben miért lett belőle olyan ügy, ami miatt le kell mondani a nemzeti szuverenitásról?

Azért, mert az unió „barátságos arcát” kancellár asszony is összetévesztette az önveszélyes idióták nyálafolyó vigyorával? Azért, mert az unió szeretve tisztelt vezetői eddig még soha, véletlenül sem voltak képesek eltalálni, hogy mivel kell komolyan foglalkozni és mivel nem? Azért, mert az unió vezetői és az uniót alkotó nemzetállamok vezetőinek többsége önsorsrontó módon képes csak gondolkodni a világ dolgairól, és az önfeladó liberalizmus rémisztő hazugságán kívül semmi mást nem ismer?

Ezért, Tisztelt Kancellár Asszony.

De Önt másmilyennek gondoltuk, másmilyennek képzeltük.

És most elképedve, haraggal nézzük, miképpen állt be Európa tönkretevőinek sorába Ön is.

Tudjuk, hogy Európa politikusai ma mindenhol a nyilvánosság jakobinusaitól, a nyilvánosságban tevékenykedő bolsevikoktól és náciktól rettegnek. S már az felérne egy felszabadulással, ha végre ki mernék mondani, hogy ez a három borzalom egy tőről fakad! Szeretné egyszer látni a kancellár asszony, milyen is lehetett egy „veszett” jakobinus, a bécsi zsidó zseni, Egon Friedell szép szavával mondva, a pincepatkány Marat ábrázata? Szeretné tudni, milyen is volt valójában egy kérlelhetetlen bolsevik, mondjuk Berija képe? Vagy miképpen is nézett a világba egy igazi náci? Nos, ha mindezt látni szeretné, nézzen egyszer bele komolyan és elmélyülten Guy Verhofstadt arcába…

Igen, kancellár asszony! Ma Európában a legsötétebb jakobinus–bolsevik–náci diktatúra dühöng a média és a „liberális” politika területén, és ettől mindenki retteg. Retteg, hogy a „nyilvánosságnak” becézett vesztőhely Golgotájára hurcolják majd fel, és a „sajtószabadságnak” hazudott véleményterror keresztjére fogják felszögezni.

Persze leginkább akkor, ha ki meri mondani valamelyik tabunak kikiáltott ügyben az igazságot.

Pontosan ilyen tabunak kikiáltott ügy a migráció, a bevándorlás, a népvándorlás ügye. A más kultúrájúak befogadásának ügye. Az integráció ügye.

Ezekről mondta ki az igazságot az Ön honfitársa, az amúgy szociáldemokrata, vagyis „kiváló pedigréjű” Thilo Sarrazin.

És keresztre feszítették. Kitagadták, megalázták, végighurcolták a „nyilvánosság” terein, és rásütötték az örök billogot.

Pedig csak az igazságról beszélt.

(Folytatjuk.)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1577) Heti lámpás (252) Vetítő (37) Történelem (14) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1974) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Nagyvilág (1454) Életmód (1) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mozi világ (440) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Belföld (6) Mondom a magamét (5140) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>