Ma 2021 március 08. Zoltán napja van. Holnap Franciska, Fanni napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Nem, ilyen egyszerűen nincs

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Ez a demokrácia, a jog, az igazságszolgáltatás halála.

Ez az ítélet ismét olaj a tűzre, és majd ne csodálkozzon senki, ha az emberek elkezdik saját kezükbe venni az igazságtételt. És legfőképpen ne csodálkozzanak majd a “jogvédők”, az összes idióta, elmebeteg gazember, akik lehetővé tették és üdvözölték, hogy ezek a rohadt állatok ellepjék Európát.

Nagyon remélem, közel a pillanat, amikor ez a bírói talárba bújt mocskos gazember és ez a két rohadt állat is megkapja, amit megérdemel!

Felmentettek két migránst, akik egy 19 éves lányt erőszakoltak meg
ST. PÖLTEN, 13:26

Az osztrák bíró szerint a lány vallomása túlzottan ellentmondásos.

Korábban a 888.hu is ]]>beszámolt arról]]>, hogy tavaly áprilisban két 19 éves migráns Tullnban megerőszakolt egy osztrák lányt. A lány azóta ]]>komoly mentális problémákkal küzd]]>, a haját is levágatta és kerüli a tömeget.

Az állapota a történtek tükrében egyáltalán nem meglepő, ennek ellenére a bíró arra hivatkozott a botrányos ítéletében, hogy a vallomás zavaros.

Az eset biztosan nem úgy történt, ahogyan a vádiratban szerepel"

– mondta a bíró, aki szerint rendkívül nehéz volt ítéletet hoznia.

Ez azért is meglepő, mert egyébként a lányon talált DNS-minták alapján azonosították a két migránst. Az elsőfokú ítélet következtében az afgán és a szomáliai migránst is szabadon engedték.

Kronen Zeitung ]]>cikke szerint]]> az ítélet hatalmas felháborodást váltott ki Ausztriában. Olyan kommentelő is akadt, aki elnézést kért a lánytól az osztrák jogrendszerért. Több közszereplő is megszólalt az ügyben, és katasztrófának nevezték az ítéletet.

Sokak szerint hosszú évtizedek óta ez a legnagyobb botrány az osztrák igazságszolgáltatás történetében.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (252) Mondom a magamét (5143) Mozaik (83) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Sport (729) Nagyvilág (1454) Vetítő (37) Jobbegyenes (1976) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Kultúra (6) Politika (1577) Gazdaság (657) Belföld (6) Tereb (140) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>