Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
8b1e153b5ad9df306bc4895979f10486.jpg

Bayer Zsolt: Morcizás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szanyi kapitány szerint „van egy kis morcizás a Milla miatt” – de amúgy minden rendben. És tényleg minden rendben van. Hogy lássák önök is, mennyire van rendben „A minden”, megkísérlem összefoglalni mindazt, amit eddig tudunk. Eddig azt tudjuk, hogy lesz Milla-tüntetés a Szabad sajtó útján.

Ezt onnan tudjuk, hogy mondta a Juhász Péter. A Juhász Pétert meg onnan tudjuk, hogy szerinte jó dolog a fűszívás, és része a mi szabadságunknak is.

Juhász Pétert tudni amúgy szorgalmi feladat, kisötös jár érte. Ha valaki szép sormintát rajzol alá, akkor kettő.
Azt is mondta a Juhász Péter, hogy ő bármit megtesz Orbán elzavará­sáért, és el is fogja zavarni Orbánt, mert erre „akkora a társadalmi igény”.

Amerre én járok, ott arra van hatalmas társadalmi igény, hogy valaki mesélje már el végre, mi az a Juhász Péter – de ez persze mellékes.

A lényeg, hogy lesz végre megint Milla-tüntetés.

Ott lesz a Társadalmi Igény, aki hatalmas vállán tartja majd a tömeget. És ott lesznek a tömegben a jövő zálogai.
Ott lesz mindenekelőtt a Dopeman nevű Pityinger László, akiről annyit érdemes tudni, hogy amikor leírja a nevét az ember, akkor az automatikus helyesírás-ellenőrző aláhúzza pirossal. Továbbá talán még azt, hogy őnála talán csak a Szanyi kapitány butább ember, és még azt, hogy ő a Milla köztársaságielnök-jelöltje. Pityinger úgy lett köztársaságielnök-jelölt, hogy nagyon komoly versenyben volt a Merlin színházban egy Bartos Cs. István nevű jelölttel, aki kampánybeszédében kijelentette az ő közönségének, vagyis a Millának, hogy „lenyelne egy harminccentis szaros disznóbelet is, ha kell”. Sajnos eleddig még nem kellett neki, viszont ez a vállalás annyira smakkolt a Milla közönségének, hogy Bartos Cs. István toronymagasan verte Pityingert a szavazáson. A végeredmény láttán viszont a Milla-szervezőkben feltámadt az egészséges életösztön, és nemes egyszerűséggel felülírták közönségük döntését, és Pityingert nevezték meg győztesként.

Ők szerveznek most nagy-nagy tüntetést a demokráciáért.

Dopeman mellett ott lesz TGM is, de ő csak asztráltestként lesz jelen, ugyanis ő nem hajlandó részt venni Bajnai Gordon „felkenésén”. TGM amúgy beszédet is mond – már csak ezért is érdemes odamenni, hiszen alig-alig lát az ember Bajnai felkenésén nem részt vevő asztráltestet beszédet mondani. Miután a résztvevők meghallgatták TGM asztráltestet, zuhanásba fognak kezdeni. Akkorát fognak zuhanni, mint zuhant Szürke Gandalf Mória bányáiból az alvilágba. S a zuhanás végén ott várja majd őket Balavány György.

Balavány Györgyöt onnan lehet tudni, hogy 2008-ban ezt írta a Magyar Nemzetben: „Ma egy kétgyermekes magyar pedagógus házaspár kevesebbet keres a munkájával, mint egy négygyermekes munka nélküli cigány család segélyekből, adományokból és kétes ügyekből. Eközben cigányok egész falvakat rombolnak le, erdőket-mezőket tarolnak le, s felkoncolják, aki útjukba áll. Ahol túlerőbe kerülnek, nyíltan terrorizálják a lakosságot. És a magyarok tűrik a mindennapi Olaszliszkát.”

Tegnapelőtt pedig ugyanő ezt írta a blogjában: „Vona elnök, akár pártjának egyéb prominensei, már több ízben tett gyűlöletet gerjesztő és általánosító kijelentéseket a magyarországi cigánysággal kapcsolatban. Az ilyen megnyilvánulások nyilvánvalóan tovább rontják a helyzetet, ami az egyik dolog. (…) Kíváncsian várom, ennek alapján indul-e eljárás Vona Gábor és a hasonló kijelentéseket tevő társai ellen. Valami jogállamról volt szó, azt hiszem. Nekem se időm, se kedvem följelentéseket írogatni, de ha valaki ért az ilyesmihez, legyen már szíves. Köszönöm!”

Fantasztikus élmény lesz meghallgatni őt. Ha majd Balavány kolléga befejezte, kicsit feljebb mászik a tömeg az alvilágból, és ott fogja várni őt Bajnai Gordon. Bajnai Gordon az a dolog, amit Gyurcsány Ferenc húzott elő a kalapjából egykoron, és mondá néki: „Van mááásik!!!”

És tényleg van. Az MSZP 2009-es miniszterelnök-jelölt castingja volt a modern kori magyar politikatörténet legszórakoztatóbb egy hete. Az akkori eseményeket tökéletesen foglalta össze egy honfitársunk a neten annak idején: „Takács lejátszott, felkészül Varnus Xavér”. És Xavér felkészült, de valahogy közben visszaugrottak a névsor elejére, és Bajnai miniszterelnök lett. Most fog a Milla-tüntetésen felszólalni és fölkenődni. (De TGM akkor már elrepül a házak felett.)

Gyurcsány közben üzent Bajnainak, hogy rossz színpadot választott, és ne menjen oda.
Szanyi kapitány üzent Juhász Péter fűszívónak, hogy nincs ez így jól egészen. Juhász Péter visszaszólt, ezért lett a kicsi morci.

Az MSZP szerint ott kell lenni magánemberként – vagy mégsem.
Az LMP szerint szó sem lehet róla, hogy ők odamenjenek.
Az LMP szerint igenis ott lesznek.

És ott lesz a Kónya Péter is, ami mindenképpen megnyugtató. A legfrissebb hírek szerint mégis eljön a Bartos Cs. István is, és hoz magával egy harminc centi hosszú szaros disznóbelet. És tényleg: már csak éppen az hiányzik onnan.

magyarhirlap.hu - Bayer Zsolt

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (306) Kultúra (6) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Irodalmi kávéház (535) Politika (1582) Jobbegyenes (2764) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Gazdaság (699) Gasztronómia (539) Tereb (146) Életmód (1) Autómánia (61) Sport (729) Mondom a magamét (7429) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>