Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Bayer Zsolt: Merénylet Christchurch-ben

Bayer Zsolt: Merénylet Christchurch-ben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tényleg úgy néz ki ez a merénylet, mint egy titkosszolgálati akció...

Mint minden ilyen támadás, mint minden terrorcselekmény, amely ártatlan emberek életét követeli, rettenetes, megmagyarázhatatlan és mélységesen embertelen. Soha nem lehet mindezt elégszer leszögezni, most sem, a 49 áldozatot követelő christchurchi merénylet után. Nem elfeledve közben egyetlen pillanatra sem, hogy az elmúlt évek európai terrortámadásainak 95 százalékát szélsőséges muszlimok követték el.

S hogy miért fontos ez?

Azért, mert az ember az iszonyodás után alig tud szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész most nem véletlenül történt. Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció.

Nézzük a helyszínt: Christchurch. Álmos, meglehetősen jellegtelen új-zélandi kisváros, a közelmúltban egy rettenetes földrengés majdnem teljesen elpusztította, látnivaló nem nagyon akad, mikor ott jártam, este tízkor minden bezárt, mi tíz óra tízkor érkeztünk, egy nyomorult hamburgert tudtunk megenni az egyetlen nyitva tartó mekiben.

Ám a név! Christchurch… Vagyis Krisztustemplom, vagy ha úgy jobban hangzik: Krisztus temploma – ez így együtt a legtökéletesebb névválasztás ahhoz, hogy a kereszténységhez is tapadjon végre egy terrortámadás. Christ – christian, vagyis Krisztus, keresztény, és még templom is: ez tényleg tökéletes. A világon mindenhol ez a név fog megragadni ennek a terrortámadásnak a kapcsán, beleég a fejekbe és összekapcsolódik: Christ, christian, church, terror, 49 halott, és mind muszlim… Ó, Istenem… (Természetesen ez fordítva is működik ám: kiknek ártott vajon a legtöbbet az Iszlám Állam létrejötte és létezése? Hát nyilván a palesztinoknak. A palesztin államiságra törekvés nem is kaphatott volna nagyobb sebet, mint az Iszlám Állam eszeveszett és borzalmas terrorjától.)

És akkor gondoljunk csak bele egy pillanatra: Európa választásokra készül, Európa Parlamenti választásokra. 2015 óta látványosan megnőtt az iszlamista terrorcselekmények száma Európában, bombamerényletek, teherautóval elkövetett merényletek, lőfegyverrel és késekkel elkövetett merényletek; a migránsok ezen túl is rengeteg problémát okoznak, az integrációjuk gyakorlatilag a nullával egyenlő, nemi erőszak, nők elleni támadások, szexuális indíttatású gyilkosságok, sharíja, a nők elnyomása, becsületgyilkosságok – Európa fél és fel van háborodva. Unja ezt a rá zúduló muszlim hordát és csőcseléket, a koszt, a mocskot, a gettókat és no-go zónákat (amelyekről a BBC dokumentumfilmet forgat, ám amikor a magyar külügyminiszter beszél ezekről a zónákról, akkor a BBC riportere röhög és azt mondja, ilyenek nem is léteznek).

Erősödnek a bevándorlásellenes, nemzetállami törekvéseket támogató politikai erők, amelyeket odaátról, a bevándorláspárti, Európai Egyesült Államokat akaró, „demokratikus” térfélről csak „populistának”, „nacionalistának”, „fasisztának” és „nácinak” lehet nevezni. Szóval ezek az erők erősödnek, egyre erősebb és határozottabb az iszlám-ellenesség szerte Európában, és akkor megérkezik Brenton Tarrant, a 28 éves ausztráliai fitnesz edző, és Christchurch-ben maga mögött hagy 49 muszlim halottat. S ráadásul még azt a „szívességet” is megteszi, hogy egy közel 80 oldalas „credot” is feltesz az internetre, amelyben megindokolja tettét, kifejti nézeteit és tettének okait – és láss csodát! Ebben a 80 oldalban ott van minden, amit majd az elkövetkező két és fél hónapban naponta elő lehet szedni és meg lehet lobogtatni. Benne van Trump, mint a „fehér identitás jelképe” – hát kellhet-e ennél pompásabb segítség szerte a világon a kerítést építő Trump ellen? Aztán természetesen benne fan a „fehér faj” védelme és szupramáciája, bigott és idióta fajvédelem, ugyanilyen muszlim-ellenesség, egyszóval mindaz, amire szükség lehet az elkövetkezendő hónapok bevándorláspárti kommunikációjához.

És akkor láss csodát! Már a merénylet estéjén „kiderül”, hogy a 28 éves ausztrál tömeggyilkos a közelmúltban járt Magyarországon. De most komolyan, hogy micsoda véletlenek vannak! Valaki meggyilkol 49 embert Új-Zélandon, letartóztatják, még ki sem hallgatják, még senki nem tud róla semmit, de a sajtó máris világgá repíti a hírt: a tömeggyilkos nemrégiben Magyarországon, Szerbiában és Bulgáriában járt. Vajon honnan tudták ezt meg ilyen példátlan gyorsasággal? És ugye önök is értik e három ország szimbolikus jelentőségét, az elkövetkezendő kommunikációs csatában betöltött meghatározó fontosságú szerepüket! Magyarország, a bevándorlás-ellenes tábor vezetője, s a két balkáni állam, amely szintúgy ellenáll és kerítést is épít. Pont e három országot kereste fel a tömeggyilkos (Románián csak átutazott, az nem érdekes!), és ezekről az utakról nagyjából hat órával a tömeggyilkosság elkövetése után már hírt is ad a világsajtó. A bolgár főügyész pedig már meg is indítja a nyomozást, feltárandó, nem voltak-e „kapcsolatai” az illetőnek ebben a régióban.

Nos? Nem gyanús ez az egész?

És akkor, hogy feltegyük az i-re a pontot: jó sok fényképet láthatunk szerte a világon a tömeggyilkos fegyveréről. Kérem, kezdjenek el kutatni emlékezetükben: volt már olyan, hogy nagyjából két órával egy tömeggyilkosság után bejárta a világsajtót az elkövető gyilkos fegyverének képe? Ilyen esetekben a rendőrség annyit szokott mondani, hogy most történt a szörnyűség, még tart a vizsgálat, előszeretettel tartják titokban az elkövető nevét és származását (ha muszlim terroristáról van szó, akkor az elkövetés után soha, ismétlem soha nem nevezik meg a gyanúsítottat és nem közlik származását!), most pedig névvel, címmel, fényképpel, származással csodálhatjuk meg a tettest, és egészen megmagyarázhatatlan módon még a gyilkos fegyverről is azonnal vannak fényképek. Illetve nem is annyira megmagyarázhatatlan mindez, ha számításba vesszük, hogy ez az őrült pszichopata történelmi személyiségek neveivel és történelmi események, csaták helyeivel és évszámaival festette tele a fegyverét. Így már érthető, ugye? Hát rajta van a gépkarabélyon Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is, a nándorfehérvári diadal hőseié! Így aztán mindjárt visszafelé, történelmi összefüggésben is le lehet számolni a „muszlim-ellenességgel”, az iszlám hódítás elleni harccal! Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?

Nos, ha mindezt végig gondoljuk, akkor bizony tényleg úgy néz ki ez a christchurchi merénylet, mint egy titkosszolgálati akció. És emlékezzenek szavamra: a következő hetekben európai potentátok fogják vég nélkül, ájtatos pofával hangoztatni, hogy lám-lám, az iszlám-ellenesség és a bevándorlás-ellenesség Christchurch-höz vezet. Bizony.

És akkor sem leszek különösebben meglepve, ha nagyjából jövő hét közepén kiderül majd, hogy Brenton Tarrant igenis rendelkezett kapcsolatokkal errefelé. Ezért jött ide, a bevándorlás-ellenes országokba, legfőképpen Magyarországra. És ugye nem leszünk meglepve, ha néhány nap múlva az éber rendőrség megtalálja majd a tömeggyilkos holmija közt Orbán Viktor valamelyik beszédének, nyilatkozatának angol nyelvű fordítását. Mondjuk azt, hogy a migráció méreg Európa számára. Igen, szerintem ezt fogják megtalálni Tarrantnál, ugyanis műveleti nyelven ezt hívják semlegesítésnek. Így kell egy népszerű és támogatott nézetet áttolni a népszerűtlen és támogathatatlan zónába.

Szóval lehet, hogy ez az idióta nem titkosszolgálati akciót hajtott végre, és ha mégis, azt úgysem tudnánk meg soha. Ellenben jó, ha tudjuk, most már számos titkosszolgálat azon dolgozik, hogy ebből a tömeggyilkosságból a lehető legnagyobb hasznot hozza ki a bevándorláspárti, kozmopolita, nemzetellenes politikai erők számára.

És remekül haladnak… 

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Politika (1582) Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2786) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Gazdaság (704) Mondom a magamét (7536) Történelem (18) Nézőpont (1) Belföld (10) Sport (729) Életmód (1) Kultúra (7) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>