Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Bayer Zsolt: Weber egy gyáva sz@rjankó

Bayer Zsolt: Weber egy gyáva sz@rjankó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ki kell mondani...

Éppen nagy levegőt vettem, hogy megírom Weber otthoni „keménykedését”, de a 888-on Pörge Béla kolléga megelőzött. Amúgy Weber, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!

Amúgy pedig, igen, erről van szó: 

„Weber csak otthon mert keménykedni

Míg Budapesten békülős, enyhe hangnemben beszélt az Orbán Viktorral folytatott tárgyalásáról, addig Németországba hazatérve már aznap másképp látott néhány kérdést Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltje.

Ahogyan arról kedden beszámoltunk, Manfred Weber Budapesten előbb a Soros-egyetemre látogatott, majd azt követően tárgyalt Orbán Viktorral, végül pedig a Dohány utcai zsinagóga előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nem sikerült mindenben megegyezni, de konstruktív beszélgetést folytattak a magyar kormányfővel.

Konstruktív légkörben zajlott a beszélgetésünk, nagyon sok kérdést sikerült megbeszélni, megoldást azonban nem mindenre tudtunk találni" – mondta Weber.

Ehhez képest a politikus még aznap, miután hazaért Németországba, kettős beszédet alkalmazott, bátrabbnak érezte magát, mint Magyarországon:

A Néppártban elfogyott a türelem Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben a legutóbbi plakátkampány után" – fogalmazott az EPP csúcsjelöltje a ZDF esti műsorában.

A politikus ezután felsorolta a Soros és Juncker bosszújaként ismert néppárti ultimátumot, melyben azt követeli a pártcsalád bevándorlást támogató szekciója, hogy a magyar kormány biztosítsa a Soros-egyetem Budapesten maradását; szedje le a tájékoztató plakátokat, amelyen Soros György szerepel Jean-Claude Junckerrel; Orbán Viktor pedig kérjen bocsánatot.

Weber kijelentette, hogy az Európai Néppárt értékeit meg fogja védeni Orbán Viktortól. Arra viszont nem tért ki, hogy milyen értékekre gondolt.” (888)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7608) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Gazdaság (709) Kultúra (9) Sport (729) Jobbegyenes (2804) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (313) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Flag gondolja (36) Egészség (50) Történelem (18) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>