Ma 2021 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
14cdaa6bc72a08267cf86fc4711f475e.jpg

Bayer Zsolt: Még egyszer

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

…Őszödről. Mert ami most történik Őszöd-ügyben odaát, és a másik nyilvánosságban, azt tényleg csak a KGB-akadémián tanítják.

S ezzel nincs is baj, mindaddig, ameddig a fekete öves MSZP-sekről és Gyurcsányról van szó, de a hazai nyilvánosság Indexbe, HVG-be, 444.hu-ba stb., stb. tömörült nyikhaj gazemberei az élő példák arra, hogy ezt igazából nem is kell tanítani, erre születni is lehet.

Tehát az az új műsor, hogy a 2006 őszi tüntetéseket a Fidesz (Orbán Viktor) szervezte. A Fidesz (Orbán Viktor) terrorcselekményt követett el, és a fennálló alkotmányos rendet akarta erőszakkal megdönteni. Nem, ez nem vicc! A DK-sok, szegény hülye Vadai Ágnessel az élen, ez ügyben tettek most feljelentést. Ezen narratíva alapja pedig az, hogy a Fidesz (Orbán Viktor, Kósa Lajos, jómagam stb., stb.) már a nyilvánosságra kerülése előtt ismerte az őszödi beszéd tartalmát.

A titkosszolgálat akkor készült jelentéseiben az áll, hogy a beszédet egy szocialista politikus juttatta el Rózsa Flores Eduardón keresztül a nyilvánossághoz, illetve a Fideszhez. Történt pedig mindez Gyurcsány és az MSZP-frakció tudtával. A titkosszolgálati jelentések Gyurcsány miniszterelnökségének idején készültek. A titkosszolgálati jelentésektől teljesen függetlenül kiderült az is, hogy Gyurcsányék egyszerűen zseniálisnak tartották a beszédet. A miniszterelnökség akkori államtitkára, Gál J. Zoltán maga ajánlotta a szöveget a Népszabadság főszerkesztőjének, Vörös T. Károlynak. Tehát a nyilvánosságra kerülés egyáltalán nem volt ellenükre. Azt is tudjuk immár, maga Gyurcsány mesélte el az ATV-nek, hogy „imádták a beszédet”. „Állva tapsoltak.” Tehát az MSZP-frakció is úgy gondolta, hogy ez ám a valami! Végre van egy zsenink! És nyilván el voltak ragadtatva maguktól, hogy a „trükkök százai”, amelyekről őnekik nem is kellett tudniuk, mennyire jól beváltak, hiszen „visszahoztuk a kormányzást a szarból”.

Salo – avagy a sodoma 120 napja, kicsiben. Pitiben. MSZP-ben. Gyurcsányban. Hogy is írja Camus a Lázadó emberben?

„De attól fogva, hogy – jellem híján – mindenáron tannal ajándékozza meg önmagát az ember, a bűn vitába kezd, izeg-mozog, mint a józan ész maga, s felölti a szillogizmus valamennyi alakzatát. Magányos volt, akár a kiáltás, és íme, egyetemes lett, mint a tudomány. Tegnap elítélték, ma a bűn a törvény. (…) Azon a napon, amikor a bűn az ártatlanság képében tetszeleg, érdekes áttétel folytán az ártatlanságot szólítják fel önigazolásra.”

Ez van most. A bűn Gyurcsány maga. A létezése, életének puszta ténye és minden pillanata. Ebben a bűnben osztozik vele egykori pártja s minden „munkatársa”, ami ebben az esetben tettestársat jelent. Gyurcsány útja a közéletbe, a hatalomba: maga a bűn. Gyurcsány útja a lumpenproli státusából a milliárdosok világába: maga a bűn. S mivel Gyurcsány a moral insanity maga, mit sem tud erről. Ő nem érzékeli bűnként önmaga létezését. Többek között erről szól az őszödi beszéd. Úgy „vallja be” bűneit, hazugságait, csalásait tettestársainak, hogy mindez valamiféle erényként és hőstettként jelenik meg előtte. Ugyanígy vallja be egyéb bűneit a nyomorult Debreczeni Józsefnek, és ott sem érzékeli, miről is beszél valójában. (Lásd a „köteles beszéd” felhasználása a kampányban.) S most, az általuk irányított titkosszolgálat jelentéseinek nyilvánosságra kerülésekor idejét érzi annak, hogy felszólítsa az erényt önigazolásra. Így lesz a „mit” kérdéséből a „ki” és „hogyan” kérdése. S ennek szekundál a nyilvánosság általa, általuk irányított része.

S akkor tegyünk fel néhány kérdést mi is.

Miért ajánlotta fel Gál J. Zoltán a beszédet a Népszabadságnak? Aztán végül miért nem adta oda? Ki szólt, hogy talán mégsem olyan jó ötlet nyilvánosságra hozni? Amúgy Gyurcsány hazudik a hazugságról abban a beszédben, vagy igazat mond? Ha igazat mond, mik voltak a trükkök százai? Hogyan hamisították meg a költségvetési adatokat? Törvénytelenséget követtek-e el akkor, amikor nem hozták az ország tudomására a választások előtt a valós helyzetet? Mekkora kárt okoztak azzal az egyetlen hazugsággal, hogy pusztán kampánycélokból levitték az áfát öt százalékra, majd a választás után azonnal felemelték? Milyen felelősség terheli ezért a mocskos kampányért Szigetvári Viktort? Továbbá: Ha zavargások törnek ki, a titkosszolgálat hivatalból a helyszínen van. Tehát akkor milyen szerepet játszott a titkosszolgálat a 2006-os őszi eseményekben? Miért nem védték meg a televízió székházát? Miért állt tétlenül a Rebisz felszerelt alakulata a televízió mögött, miközben felszerelés nélküli rendőrök álltak a tömeggel szemben a főbejáratnál? Továbbá: valójában milyen szerepet játszott a titkosszolgálat a cigányok elleni gyilkosságsorozatban? Kik voltak a cigánygyilkosságok negyedrendű vádlottjának titkosszolgálati összekötői? Valójában miért és hogyan halt meg Rózsa Flores Eduardó és Magyarosi Árpád? Kint tartózkodott-e Bolíviában a cigánygyilkosságok negyedrendű vádlottjának, Cs. Istvánnak két NBH-s összekötője akkor, amikor Rózsa Floreséket meggyilkolták? Ha igen, mit kerestek ott?

Ezek az én kérdéseim. Gyurcsány pedig imádkozzon, nehogy egyszer tényleg kiderüljön, ki szervezte a 2006-os őszi zavargásokat. S hogy mi áll valójában a cigánygyilkosságok és a bolíviai likvidálások mögött.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5644) Sport (729) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2132) Életmód (1) Egészség (50) Heti lámpás (255) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Irodalmi kávéház (506) Mozi világ (440) Vetítő (30) Történelem (14) Nagyvilág (1463) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Gasztronómia (539) Gazdaság (662) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>