Ma 2024 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
afbae1d67a9d48107b0766ffc4871364.jpg

Bayer Zsolt: Angolna a vödörben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most éppen azt közli Gyurcsány az ő népével, hogy a Fidesz tehet a 2006-os őszi zavargásokról. Nemcsak hogy a Fidesz tehet róla, de a Fidesz tudatosan szervezte és készítette elő azokat.

Egyszerűen megáll az ember esze. Mert ugye előkerült a két titkosszolgálati jelentés 2007-ből és 2009-ből. A jelentések, amelyek még a Gyurcsány-kormány regnálása idején készültek, a következőket állapítják meg: Az őszödi beszédet nem kívülről vették fel, azt a rögzítéssel megbízott cég vette fel, jóhiszeműen. A nyilvánosságra került felvétel nem másolat, hanem eredeti. A felvételt egy MSZP-s képviselő juttatta el az ellenzéki párthoz (Fidesz), Rózsa-Flores Eduardón keresztül. A kiszivárogtatás Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és az MSZP-frakció tudtával történt. Az volt a cél, hogy eltereljék a figyelmet a költségvetési vitáról, illetve így hozzák indirekt módon a közvélemény tudomására, hogy milyen rettenetes állapotban van az ország. A felvételt eredetileg a Jobbklikk nevű portálnak akarták odaadni, utólag döntöttek úgy, hogy a Fideszhez juttatják el. A felvétel sorsáról egy Fidesz-irodán döntöttek, majd sokszorosították és eljuttatták a médiához. A felvételt először a Magyar Rádió játszotta le.

Jelenleg ennyi derült ki a titkosszolgálati iratokból.

Ebből vezette le Gyurcsány, hogy a Fidesz szervezte tudatosan a zavargásokat. Meg még azt is mondta, hogy ez nem a végleges jelentés, hanem van egy másik, azt is tessék nyilvánosságra hozni. Bajnai meg azt mondta, hogy a lényeget kihúzták a nyilvánosságra hozott jelentésekből, ezért azok manipuláltak. De ő tudja a frankót, mert még miniszterelnökként olvasta. Még Németh Péterről érdemes megemlékezni, ő a leghülyébb magyar újságíró, ő rögtön felkapta Gyurcsány dumáját, és a Fideszt teszi felelőssé a zavargásokért.

Nos, tisztelt hölgyeim és uraim!

Egyszer, legalább egyetlenegyszer ebben a nyomorult életben beszéljetek már arról, amiről ilyenkor beszélni kell. Tudom én, hogy ezt az elviselhetetlen mellépofázást, elterelést tanították nektek a foximaxin, meg a párt- és/vagy KISZ-összeröffenéseken, de eltelt már lassan harminc év, szedjétek végre össze magatokat! Mert: a titkosszolgálat megállapította, hogy a jelentést nem „külső erők” (ellenforradalmárok, szabotőrök stb. stb.) rögzítették, hanem ti magatok; a titkosszolgálat megállapította, hogy a jelentést egy MSZP-s politikus juttatta el az ellenzékhez; a titkosszolgálat megállapította, hogy a kiszivárogtatásról tudott Gyurcsány és az MSZP-frakció.

Ezenkívül nincs miről beszélni.

Mert hiába beszél manipulálásról Bajnai (aki annyit ült a gázrezsón, hogy hozzágazemberesedett egykori főnökéhez), a nyilvánosságra került jelentésekből kizárólag nevek és helyszínek vannak kihúzva, amelyek jottányit sem befolyásolják a jelentések érdemi mondanivalóját.

Az érdemi mondanivaló pedig az, hogy tudta-e a kretén Gyurcsány, hogy megy a nyilvánosságnak a beszéde, vagy nem tudta. Tudta-e az MSZP kretén frakciója ugyanezt, vagy nem tudta? Más kérdés nincs.

De ezek a gazemberek most abból akarnak kérdést csinálni, hogy a Fidesz hozta-e nyilvánosságra az anyagot.

Igen. A Fidesz. Jómagam például Nagyvárad határában hallgattam meg a felvételt, telefonon játszották be nekem, egy nappal a nyilvánosságra hozatal előtt. És? Egyetlen ember nem volt ebben az országban, aki mást gondolt volna. S 2006 óta is csak arról megy a vita és a találgatás, hogy ki juttatta el a beszédet a Fideszhez – semmi másról.

Vagy talán most majd Gyurcsány, Németh Péter és a többi gazember arról kezd el lamentálni, hogy a Fidesznek mélyen el kellett volna dugni a hozzá eljuttatott felvételt? El kellett volna rejtenünk, hallgatnunk kellett volna, esetleg felhívni Gyurcsányt, Lendvai Ildikót és a többit, hogy „gyerekek, valahogy eljutott hozzánk a miniszterelnök úr beszéde, meghallgattuk, érdekes, gondoljuk, nem szeretnétek, ha erről a nyilvánosság is tudomást szerezne, úgyhogy átvehetitek reggel nyolc és délután öt között a Lendvay utcában. Ugyanott igény esetén titkos pornófilmeket osztunk fideszes politikusokról”.

Életszerű, igaz? És ezek most tényleg arról fognak vitát nyitni! Erről fog cikkezni a Népszava, erről fog pofázni a Bolgár, ezt szajkózza majd a Népszabadság, és az összes többi. És a leghevesebben természetesen Gyurcsány. És Mesterházy, Bajnai, mind. És mert nyilvánosságra került a jelentés, mindjárt arról is elkezdtek ugatni, hogy a Fidesz kampánycélokra használja a titkosszolgálatokat. Mondják ezt azok, akik bűnözőkkel randizgattak, hogy készítsenek már lejárató anyagokat vezető fideszes politikusokról. Amúgy Bajnai, ne hazudozz, ne terelj! Ha emlékszel a jelentésre, akkor rajta! Eh… Mindegy. Kár ezekre mint értelmes emberi lényekre gondolni. Mondta is az apósom: Te, láttad a Gyurcsányt az ATV-ben? Hihetetlen! Pont olyan volt, mint angolna egy vödör takonyban. Úgy csúszik ki mindenből, megáll az eszem!

Nyugalom, kedves papa! Hamarosan el lesz kapva a grabanca.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Történelem (18) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Tv fotel (65) Heti lámpás (318) Jobbegyenes (2807) Tereb (146) Egészség (50) Politika (1582) Gazdaság (711) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Kultúra (9) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7622)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>