Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Bayer Zsolt: Juhász Péter hozzászól

Bayer Zsolt: Juhász Péter hozzászól

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

„Alig várom, hogy Lázár és a NER-bűnözők, akik csak a zsarolásban és a bosszúban hisznek, beleszóljanak, hogy kivel kötök én szerződést.Mondjuk, hogy kivel házasodom, vagy hogy elválok-e.

Tényleg hihetetlen, hogy mit képzelnek magukról ezek a komplexusos gyáva senkiháziak. Hihetetlen az az álszent számító sunyiság, ahogy naponta beleugatnak mások életébe.

Miközben az egyik azt hiszi, hogy attól arisztokrata lesz, ha sokat vadászik, a másik meg arra büszke, hogy annyit tud lopni, mint senki más, a harmadik rezsicsökkentésen realizálódott kokainban fürdik, de nem sorolom, te is tudod.

Elégedetlenek a saját életükkel. Boldogtalanok. Nekik ez jutott. 
És kicsit túlkompenzálják a dolgot.
Ez már rég nem politika. Ez betegség.

Kedves beteglelkű NER-sumákok!

Az vigasztaljon benneteket, hogy lesz még egyszer boldogabb hely Magyarország. Akkor még ti is boldogabbak lesztek, higgyétek el. Igaz, hogy sokan börtönben lesznek közületek, de a helyzetetekben még ez is pozitív lehet, kimegy az a sok feszültség belőletek. 
Talán átgondoljátok majd az életeteket, és talán jobb emberként jöttök ki.

Tudom, sok a talán. 
De a remény hal meg utoljára. Szánlak benneteket, nyomorultak.” (Juhász Péter, facebook)

 

Ne várd, Péter. Semmit ne várj. A te létezésed önmagában egy tévedés. „Egykor egy sejt a tengerben kikelt”, de nem te voltál, akire gondolt. Bizony.

Senki nem fog beleszólni, hogy kivel kötsz szerződést. Senkit nem érdekel, házasodsz-e vagy sem, elválsz-e vagy sem, élsz-e vagy sem. Végre. Mindegy. Ugyanis.

Életünkkel pedig kifejezetten elégedettek vagyunk. Annyira, amennyire te el sem tudod képzelni. Azért nem tudod elképzelni, mert –miképpen erről soraid árulkodnak – frusztrációd végképp elvette a maradék eszedet is.

Mi volt a baj, Péter?

Kicsi a pöcsöd?

Soha nem izzadtál le a hölgyválaszkor?

Büdös a szád?

Nem tudod tartani a pukidat?

Fiúkról fantáziálsz ovis korod óta, de képtelen vagy szembenézni ezzel?

Nem szeretett anyád?

Vert a fater?

A suliban mindig elvették tőled a hengeres uzsitasid, és fölzabálták a szendvicsed?

Elvonási tünetek?

Beleszorult a dildó az ánuszodba?

Hm? Mi a baj, Péter?

Az arcod? Tényleg. Nahát. Bassza meg. És így megy el már ez az élet. Minden kurva reggel felébredsz, és újra és újra rádöbbensz, hogy te vagy a Juhász Péter, és ebből nincs menekvés.

Szar lehet. De viseld el, férfiasan. Tudom-tudom, nem ismered ezt. Mondom úgy, hogy te is megértsd: Ne rinyálj, ne hisztizz, ne csapkodj, ne gesztikulálj, mert a végén még leversz valamit.

Vagy szétverik a pofádat. És nem lesz, aki szánjon. Te nyomorult, szerencsétlen fasz.

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6233) Gasztronómia (539) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2378) Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Történelem (15) Vetítő (30) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Életmód (1) Sport (729) Autómánia (61) Tereb (141) Gazdaság (667) Tv fotel (65) Egészség (50) Mozi világ (440) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>