Ma 2020 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ilyen nincs

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gondolom, találkoztak már ezzel a hírrel:

„Gyilkossági kísérletért ült Görögországban a freiburgi lány afgán gyilkosa 

Gyilkossági kísérletért tíz év börtönbüntetést kapott Görögországban az az afgán menekült, akit a 19 éves freiburgi orvostanhallgató, Maria Ladenburger megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak, de a görög hatóságok egy év után feltételesen szabadlábra helyezték – írja az MTI. A magát most 17 évesnek valló Hussein K. a szabadlábra helyezése után szökött Görögországból Németországba, ahol kísérő nélküli kiskorúként menedékjogot kapott, és nevelőszülőknél helyezték el.

Thomas de Maiziere német belügyminiszter elmondta, hogy a fiú ujjlenyomatai egyeznek a görög hatóságok által egy 2013-as korfui gyilkossági kísérlet ügyében felvett ujjlenyomatokkal. Áldozata akkor is egy fiatal nő volt.

Egy görög bíróság 10 év börtönbüntetésre ítélte, de a túlzsúfolt börtönök tehermentesítésének jegyében egy év után elengedék, azzal a feltétellel, hogy havi rendszerességgel jelentkezik a helyi rendőrőrsön. Miután ez nem történt meg, a görög hatóságok országos körözést adtak ki ellene, de a szökéséről nem figyelmeztették sem a többi európai államot, sem az Interpolt. Akkoriban, a menekültáradat tetőfokán naponta ezrek érkeztek a görög szigetekre Törökországból.

Ez egy nagyon aggasztó incidens. Biztosan fogunk még beszélni róla a görög féllel – mondta de Maiziere, aki szerint ez az eset rávilágít arra, hogy szükség van a különböző európai hatósági adatbázisok összehangolására.” 

Ne legyenek kétségeink: A most egymásra mutogató eurobürokraták, a gazember, mindent leszaró, nemtörődöm, kretén görög csinovnyikok, az immáron negyedik generáció óta öngyűlölő, elhülyített németek egyaránt felelősek azért, hogy ez az afgán állat megölte ezt a szerencsétlen, szép és okos és fiatal német lányt.

És azt se felejtsük el: A legfrissebb hírek szerint, miután a német szervek végre rászánták magukat, hogy egy repülőgépnyi afgánt (a német belügyminiszter közlése szerint döntő többségükben köztörvényes bűnözők!) kitoloncoljanak és hazazavarjanak végre Afganisztánba, máris akadt egy rakás idióta barom, akik kimentek a reptérre tüntetni, mert hogy a német kitoloncolási gyakorlat „embertelen”.

Tényleg nehéz eldönteni, kiktől kell hamarabb megszabadulni: Az ilyen migránsoktól, vagy ezektől a tüntető, zöld meg vörös meg lila, ön- és közveszélyes seggfejektől.

Vagy mindkét halmaztól? Igen, azt hiszem…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tereb (140) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1816) Autómánia (61) Belföld (5) Történelem (14) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (243) Nagyvilág (1450) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (652) Vetítő (37) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4711) Irodalmi kávéház (489) Kultúra (6) Sport (729) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>