Ma 2023 február 05. Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra napja lesz.
Bayer Zsolt: "Aztakurv@"

Bayer Zsolt: "Aztakurv@"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nagy igazságok vannak ám itt kimondva

a kommentekben, tessék csak olvasgatni. A bíró meg lépjen hátra egyet... és a többit kérdezze meg Blankácskától...

"A jogerős másodfokú ítélet alapján a gyöngyöspatai szegregált oktatást "elszenvedő" cigánygyerekeknek félévenként jár 500 ezer forint kártérítés (!!!).

Ez összesen 209 millió forint... No most akkor ki a hüje?

A legszebb az ítélet indoklásában ez a rész:

"az elsőfokú bírósággal szemben az Ítélőtábla úgy döntött, a sok igazolatlan óra sem csökkenti a kártérítés összegét, ugyanis az iskola dolga is motiválni a gyereket a bejárásra, a sok hiányzást nem lehet önhibának minősíteni."

 

]]>https://hvg.hu/itthon/20190918_Jogeros_jar_a_karterites_a_gyongyospatai_roma_diakoknak_a_szegregacio_miatt]]>


Hozzászólások:

"A patai iskolából a cigányterror miatt kivett és Gyöngyösre íratott gyerekek szüleinek is kellene adni valami kártérítést..."


"Azaz azért kellene a cigány tanulóknak kártérítést kapniuk, mert élethelyzetük legfőbb megkeserítői saját szüleik genetikai állománya. Jogos lenne ezért 100 millió forint a születéskor egy számlára elkülönítve, 18 éves korukig nem hozzáférhetően.

Ennek nagyobb értelme lenne, mint azon keseregni, milyen pályák és edukációs ívek zárultak be a szegregációval."


"Ha jobban megnéznénk az derülne ki, hogy a szegregáció jobb - hozzájuk illeszkedőbb - nevelési lehetőséget ad"

---

" az iskola dolga is motiválni a gyereket a bejárásra, a sok hiányzást nem lehet önhibának minősíteni"

 

"Aztakurva.

Micsoda érv.

Kipróbálom majd a munkahelyemen.

Nem megyek be, aztán megmondom a főnöknek, hogy nem motiváltak eléggé a munkábajárásra, tehát , hogy otthon maradtam "nem lehet önhibának minősíteni", tehát nem az én hibám. DE a fizetést azért küldjék.

---

]]>https://hvg.hu/itthon/20190917_gyongyospata_iskola_bantalmazas]]>

Ebben a HVG cikkben is van egy video, ahol a patai helyzetről beszél. Érdemes megnézni és bár a másik felet senki nem képviseli, valahogy mégis összeáll a kép...

A legdurvább a magyar anyuka, aki elmondja, hogy a cigányok bandázva sanyargatják a magyar diákokat- de ennek megoldását nem a cigányságtól, cigány szülőktől, hanem az eszköz nélküli tanároktól- iskolától várja. Azon csodálkozik, hogy milyen aranyosak a puják az oviban és hát ezt az idilli állapotot meg lehetne szerinte örizni az iskolában is... Mondjuk a négyévesek még ritkán élnek szexuális életet, isznak, vagy terrorizálnak.

]]>https://hvg.hu/itthon/20190917_gyongyospata_iskola_bantalmazas]]>

---

Más:

]]>https://index.hu/belfold/2019/09/18/felmentettek_a_lopott_arammal_gyermekuk_halalat_okozo_szuloket/]]>

 

Ez kész.

Lopják az áramot, és nem hogy súlyosbító tényező, hanem egyenesen felmentik őket.

 

 

A felmentő ítélet indoklása szerint a mélyszegénységben élő vádlottak olyan lakásban éltek gyermekeikkel, amely semmilyen közművel nem rendelkezett, a lakásba sem víz, sem gáz, sem elektromos áram nem volt bekötve.

A bíróság az eljárás során beszerzett elmeorvos-szakértői és igazságügyi pszichológus szakértői vélemények, valamint a tanúvallomások alapján megállapította, a szülőknek alacsony iskolázottságuk miatt korlátozott a beszámítási képességük, vagyis bár tisztában voltak azzal, hogy illegálisan nem szabad elektromos áramot vételezni, de "alacsony intellektusuk és beszámítási képességük korlátozottsága miatt nem tudták felmérni, hogy ez egy ember halálát okozhatja" - közölte a törvényszék sajtószóvivője.

---

"Szóval emberölésért már felfüggesztett sem jár.

Milyen bíró ez?

Nem kéne az ilyet eltiltani a bíráskodástól és pár évre börtönbe zárni?

Gondátlanság miatti emberölésért felfüggesztett?

Indoklás meg annyi, hogy hülye?

Milyen rossz irányba tart már a világ."

---

"alacsony intellektusuk és beszámítási képességük korlátozottsága miatt nem tudták felmérni, hogy ez egy ember halálát okozhatja"

 

Viszont legalább ugyanolyan szavazati joguk van, mint a bíróbak, vagy az elmeorvos-szakértőnek, és az igazságügyi pszichológus szakértőnek.

Azt biztos fel tudják mérni, hogy mi a jó az országnak.


]]>http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152477466&t=9005529]]>

]]>http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152477587&t=9005529]]>

]]>http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152477863&t=9005529]]>


"A libsi PC világ ma 3 kitűnő tanulsággal jutalmazott meg minket.

 

1. Nyugodtan lopjál áramot, és ezzel öld meg a gyerekedet, ha cigány vagy és kellően ostoba, büntetlenül megteheted. (Megjegyzem: mivel felmentették és valószínűleg volt előzetesben, elképzelhető, hogy kártérítést is fog kapni, libsi ügyvédek már biztos dörzsölik a tenyerüket)

 

2. Szegregált iskola miatt kártérítés a rejtett erőforrás gyerekeknek, százezrek, egyeseknek milliók (legkisebb 200.000 ft, legnagyobb 3,5 millió fft.)

 

3. Ez az előzőhöz kapcsolódik, ha cigány vagy és nem jársz be suliba, akkor semmi baj, mert ez a suli hibája, meg a tanároké, mert nem motiválnak a sulibajárássra. Mondjuk egy félhülye, 50 IQ-s, péniszét mutogató, agresszív, herbálozó, alkesz 15 éves gyereket mivel lehet motiválni, hogy bejárjon az iskolába? Ingyen herbállal és ingyen kristállyal? "


Hozzászólások:

]]>http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152478892&t=9005529"]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozaik (83) Mondom a magamét (6594) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Életmód (1) Gazdaság (675) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Történelem (15) Politika (1581) Tereb (142) Kultúra (6) Nagyvilág (1305) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2539) Irodalmi kávéház (516)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>