Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
0a0da5101a1c91b8f3df3ebb1b28e0ac.jpg

Bayer Zsolt: A Majdan szellemei

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Roppant fontos témákat talált az új esztendő elején a fekete öves spermákból álló honi „szabad” sajtó. Legnagyobb fogásuk a BVSC-uszoda felújított medencéjében fiával úszkáló potentát volt.

Természetesen addig volt igazán érdekes a történet, ameddig azt hitték, egy fideszes politikus (a BVSC elnöke) úszkált egyedül a vízben. Aztán kiderült, hogy nem ő volt, hanem a sportegyesület alelnöke, azóta arra szorítkoznak, hogy tovább forgassák a fideszes politikus nevét, és természetesen a Tanú című film Bástya elvtársával vonjanak párhuzamot. (Megjegyzés: a párhuzam akkor lenne helytálló, ha az uszoda megnyitott volna, és a sportklub alelnöke nyitvatartási időben záratta volna le a medencét, hogy abban egyedül és/vagy a fiával úszkáljon, mint Bástya elvtárs.

De az uszoda még nincsen nyitva, tehát ilyesmi nem történt. Annyi történt, ami naponta megtörténik mindenütt a világban: egy intézmény vezetője a hivatalos megnyitó előtt kipróbálta a rábízott objektumot. Mindez szóra sem érdemes, csak errefelé, ahol a fekete öves spermák meg a retek proli „mikrobloggerek” már nem tudnak mit kitalálni, hogy cseszegessék a kormányt, a Fideszt, és persze mindenekelőtt Orbánt.)

Miközben ez a „skandalum” kitölti a honi „szabad” sajtó lapjait, aközben eddig nem jutott hely és idő Oliver Stone szavaival foglalkozni ugyanezeken a hasábokon és honlapokon.

Oliver Stone (A szakasz, Tőzsdecápák 1-2, Született július 4-én, Született gyilkosok, Halálkanyar, forgatókönyvíróként A sebhelyesarcú című Brian de Palma remekművet is jegyzi, eddig három Oscar-díj nyertese) jelenleg dokumentumfilmet forgat az ukrajnai válságról. E munkája keretében készített négyórás interjút Viktor Janukoviccsal. Stone a Facebookon írt egy bejegyzést, ezt most változtatás nélkül közöljük:

„Négyórás interjút készítettem Viktor Janukoviccsal Moszkvában egy ukránok által készített angol nyelvű dokumentumfilmhez. Ő volt Ukrajna törvényesen megválasztott elnöke, amíg az idén (2014-ben – a szerk.) február 22-én hirtelen el nem mozdították. A dokumentumfilm ennek részleteit tárgyalja és azt is, hogy az úgynevezett »lövészek«, akik tizennégy rendőrt és negyvenöt tüntetőt megöltek, valamint nyolcvanöt embert megsebesítettek, egy harmadik fél agitátorai. Sok szemtanú, beleértve Janukovicsot és rendőrségi tisztviselőket, úgy vélik, hogy ezek a külföldi elemek Nyugat-barát szervezetekhez tartoznak – rajtuk a CIA kézjegyével. Emlékezzenek a Chávez elleni 2002-es »rendszerváltó« puccsra, amikor ideiglenesen eltávolították, miután pró- és anti-Chávez-demonstrálókra lőttek titokzatos lövészek különböző irodaépületekből. Ugyanarra a technikára hasonlít, amelyet akkor alkalmaztak, amikor a venezuelai Maduro törvényesen megválasztott kormányát majdnem megbuktatták, amikor erőszakos cselekmények történtek a Maduro-ellenes tüntetők ellen. Csinálj elegendő káoszt, ahogy a CIA tette Iránban 1953-ban, Chilében 1973-ban és számos más puccsban, és a törvényes kormány megbuktatható. Ez Amerika lágy hatalmi technikája, amelyet úgy hívnak: »Rendszerváltás 101.«

Ebben az esetben a »majdani mészárlás« úgy jelenik meg a médiában, mint az instabil és brutális oroszbarát Janukovics-kormány eredménye. Emlékeztetnénk, hogy Janukovics egyetértett az ellenzéki pártokkal és három európai uniós ország külügyminiszterével kötött február 21-i egyezménnyel, hogy előre hozott választások legyenek. A következő nap az egyezmény értelmetlenné vált, amikor jól felfegyverzett, neonáci radikálisok arra kényszerítették Janukovicsot, hogy elszökjön az országból az ismételt gyilkossági kísérletek hatására. A következő napon egy Nyugatbarát kormány állt fel, amelyet rögtön elismert az Egyesült Államok (pont, ahogy a 2002-es Chávez elleni puccsnál).

Egy újabb mocskos történet, de a puccs tragikus következményeként a Nyugat fenntartja az »Oroszország a Krímben« narratíva dominan­ciáját, miközben a valódi értelmezés az »Egyesült Államok Ukrajnában«. Az igazság nem kerül adásba Nyugaton. Ez a történelem szürreális perverziójának újbóli megismétlődése, mint Bush iraki háború előtti »WMD« kampánya (WMD = weapons of mass destruction = tömegpusztító fegyverek). De remélem, az igazság végül felszínre kerül Nyugaton, remélem még időben, hogy megállítsuk ezt az őrületet.”

Nos, erre nem volt idejük a fekete öves spermáknak. Viszont  nagyon rövid időn belül ki fog derülni, hogy Oliver Stone egy tehetségtelen hülye, aki ráadásul kommunista is. Ugyanis a „kommunista” akkor szitokszó, ha a delikvens a globalizáció és az Egyesült Államok ellenfele. Amennyiben például Che Guevara-zászlók alatt nyalja Amerika seggét, ugyanakkor valami egyenlő társadalomról üvöltözik hülyeségeket a mikrofonba, nos, akkor nem kommunista, hanem újbaloldali, haladó fiatal. A „rendszer ellensége”.

Itt tartunk most. És persze ne feledjük: a szilylacika-féle fehérjehalmazok szerint igazságos társadalom és demokrácia akkor lesz, ha a még ki sem nyitott uszodában NEM úszik az egyesületi alelnök meg a fia.

Ha ők NEM úsznak, akkor az Egyesült Államok kinyírhat bárkit a Majdanon.

Akkor demokrácia van, és kész.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tereb (146) Politika (1582) Flag gondolja (36) Történelem (17) Autómánia (61) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7439) Irodalmi kávéház (535) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Heti lámpás (307) Gazdaság (699) Kultúra (6) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2764) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>