Ma 2021 április 10. Zsolt napja van. Holnap Leó, Szaniszló napja lesz.
ujgeneraciotripla.jpg

Új Generáció Trió 3 könyv együtt kedvezőbben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Róluk szól ez a könyv - a Főnix generációról - akik a hamvaiból fogják feltámasztani a romjaiban heverő világot.

Meg Blackburn Losey
A ma gyermekeinek evolúciója

• Hogyan segítsük Indigo, Szivárvány és Kristálygyermekeinket és rajtuk keresztül az egész emberiség felgyorsult fejlődését?

Egyre többet hallhatunk az indigógyermekekről, hiszen itt vannak már közöttünk, de a modern individualista, materialista orvostudomány nem tud mit kezdeni ezzel a jelenséggel, ezért - károsan - vagy elavult gyógymódokat próbál bevetni, vagy pedig félrevezető tudományos neveket ad a valódi probléma kezelése helyett, mint például adhd, vagy Atkinson-kór, illetve hasonlók. A mi feladatunk felismerni az indigó-, szivárvány-, és kristálygyermekeket és segíteni őket küldetésük megvalósításában. Erről szól ez a könyv.


Kabir Jaffe Ritama Davidson
Indigó Felnőttek

Tudd meg, hogy ki vagy és kivé válhatnál. Sokat hallottunk már indigó gyermekekről, de valójában már az indigó felnőttek is köztünk vannak, hiszen az idő halad.

• Kik ők, és hogyan tudjuk megállapítani, hogy mi magunk indigók vagyunk-e?
• Mi az indigók szerepe a világmindenség formálásában?

Tudja meg Ön is a könyvből.
 

Kingsley L. Dennis
Főnix Generáció

A Kapcsolódás, az Együttérzés és a Tudatosság Új Korszaka. Egy új generáció született, akik alapjában fogják megváltoztatni a világot. Róluk szól ez a könyv - a Főnix generációról - akik a hamvaiból fogják feltámasztani a romjaiban heverő világot.

Ez a könyv Önnek szól, hogy megértse a Főnix generációt és küldetését.

Különleges kiadói ajánlat!!!

Könyv 27% rendkívüli kedvezménnyel!!

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (254) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Gazdaság (657) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Életmód (1) Történelem (14) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5217) Nagyvilág (1454) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Egészség (50) Jobbegyenes (2002) Tv fotel (65) Vetítő (37) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>