Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
Összeesküvések a magyarság ellen

Összeesküvések a magyarság ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A magyarság történelmének elmúlt 1000 éve tele van titkokkal...

A nagysikerű Összeesküvés elméletek sorozat szerzőjének első önálló könyve a magyarság elleni titkos szerveződésekről és cselekményekről szól!

A magyarság történelmének elmúlt 1000 éve tele van titkokkal, furcsaságokkal és csodás történésekkel.

• Vajon kinek állt érdekében eltagadni valódi őstörténetünket?

• Vajon kiknek állt érdekében az Árpád-ház kiirtása, vagy a Wesselényi összeesküvés, vagy Zrínyi Miklós halála?

• Kik miatt következett be Trianon?

]]>]]>

• Hogy lett valójában a Habsburgoké a magyar korona?

• A kassai bombázás valóban egy hamis zászlós hadművelet volt?

• 1919-ben és 1956-ban vajon kik irányíthatták a történelmet a háttérben?

• Valóban létezik egy Magyarország felszámolására irányuló nemzetközi tervezet?

*
Keresse és találja meg a válaszokat az „Összeesküvések a Magyarság Ellen” című könyvből, az Angyali Menedéktől!
*
Ön egy igazán formabontó könyvet tart a kezében, kedves Olvasó. Egy olyan, a magyarság történelmét egyedi és független szempontból feldolgozó kötetet, amely nincs tekintettel a hivatalos, illetve a népies dogmákra, nemzetünk történelmét befeketítő, vagy éppen oktalan módon dicsőítő vélekedésekre. Pártpolitikától, berögzült dogmáktól független módon kalauzoljuk Önt végig hányattatott történelmünk különböző, sokszor nemzetvesztéssel fenyegető fejezetein, hogy aztán a jövőbe tekintve felhívjuk a figyelmet a ránk, magyarokra váró veszélyekre. Nagyhatalmi mesterkedések áldozataiként, belső ellenségek ármánykodásainak mártírjaiként, a puszta létezésünket célzó összeesküvések célpontjaként csodák csodájára eddig valahogy mindig sikerült kicseleznünk a végzetet, túléltünk és továbbra is itt vagyunk. De vajon itt is leszünk? Megpróbáltatásaink sajnos nem értek véget, hiszen minden eddiginél súlyosabb fenyegetésekkel kell szembenéznünk a közeljövő során. Nemzetállamiságunk, önrendelkezésünk forog veszélyben és ismét a különböző birodalmi érdekek között őrlődve kell kiállnunk magunkért és megvédenünk a magyarságunkat.

Az Angyali Menedék további ajánlott könyvei:
 
RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (319) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Történelem (18) Kultúra (9) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7652) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Gazdaság (711) Jobbegyenes (2813) Titkok és talányok (12) Sport (729) Szépségápolás (15) Politika (1582) Belföld (11) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>