Ma 2020 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Halállistán

Halállistán

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Megdöbbentő vallomás: "Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem..."

Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak.A Halállistán: Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem című könyvemben leírtam, az iszlám milyen totalitárius rendszer, és alapítója, Mohamed parancsait követve miként törekszik a világ feletti uralom megszerzésére, valamint minden férfi és minden nő alávétésére. Azt is bemutatom, Mohamed könyörtelen követői hogyan fenyegetik halállal az iszlám bírálóit, így sokakkal együtt engem is, miközben a nyugati globalista elit is zaklat bennünket jogi eszközökkel és más egyéb módokon.

Mint más iszlámkritikusoknak, nekem is súlyos árat kellett fizetnem az iszlámmal szembeni bírálatomért és a szabadság melletti megingathatatlan kiállásomért. Krisztina velem együtt viseli ezt a terhet, ahogyan a bátor magyar nemzet is évszázadokon át vállalta a Nyugat védelmét. Magyarország nélkül a Nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna. Valójában Magyarország, az egyik legrégibb európai nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben.

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (233) Jobbegyenes (1692) Mozaik (42) Irodalmi kávéház (479) Kultúra (4) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (637) Tv fotel (65) Vetítő (37) Nagyvilág (1446) Autómánia (61) Történelem (13) Sport (729) Mondom a magamét (4327) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tereb (139) Belföld (5) Gasztronómia (539) Egészség (50) Életmód (1) Flag gondolja (33) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>